Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
ahojte
tak ja som uz na Kysucooooch a zajtra frcim smer ZA a beriem utokom svadobne salony...kristinu, nicol...mozno elegant, tam sa mi pacia len 3 saty
ostravu zrjeme presunie o mesiac, lebo neviem, ci by som rano vstala o piateja o mesiac mam prazdniny mozem si tam zajst cez pracovny den
17. jan 2008- Sponzor fóra
v poho, opytam sa brata, myslim, ze viem, ale on mi to objasni
inak jedna kocka mi napisala IP ze moje vysnivane vraj maju v senci....mna porazi, na co som sla sem???keby ze hej,tak vyskocim dva metre do vysky
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=1015360&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F17. jan 2008neboj sa..ked budes skusat..zmenis uplne nazor..
ja som sice ostala pri tych,ktore sa mi pacili najviac aj cez leto..ale to kvoli tomu,ze dalsie modely nedostali..a este dostanu inu kolekciu..la sposa a st. patrick..asi sa skocim kuknut vo feb..lebo to ked budu mat uplne nove,tak bude este vlecka..17. jan 2008- Sponzor fóra
ďakujem za pozvanie, porozmýšľam. A budete tam potom spolu pracovať? To budete mať fajn, keď tam budete spolu. Mne moja polovička nastúpila v decembri do novej práce a čakajú ho služobné cesty po zahraničí. Malo by to byť tak 30 % z celého ročného času, ale ktovie ako to bude. Najbližšie odchádza koncom januára. Najhoršie na tom je, že ja s ním nemôžem ísť...
Mám tú prácu a ešte aj školu.
17. jan 2008ok, len ja budúci týždeň tu budem veľmi máličko, alebo možno až večer. Už sa musím úplne ponoriť do učenia, lebo tento týždeň som to veľmi zanedbala a pozerala som len veci okolo svadby a tak. 28.1. mám štátnice a viem len veľmi máličko. Musím sa drviť, takže PC bude bokom. Tak Vám prajem, aby ste našli vhodnú prácu pre Tvoju polovičku a nech sa Vám tam darí.
17. jan 2008
pekny vecer..a uzite si to kino..
mne sa tie cervene pacia..ale rozhodla som sa pre elegantnejsi model