Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • tinka..toto je znama draheho mami..povodne som chcela dat robit do predmieru..robi tam super zakusky..len my toho uz teraz mame dost,tak sme dali robit tejto..pozriem na tu z predmiera cislo a poslala by som..

luko..no mne tak dobra kamoska povedala,ze nepride..mala byt mojou druzickou..aj sa tesila a jedneho dna zmenila nazor..nic vtedy nema..len jednoducho nechce ist..tak som zhanala nahradu miesto nej..ale zas nie som typ cloveka,ktory sa doprosuje..ked nechces,nechod.. 😛

• maspravdu, moja naj pride, ak nebude vo Vychodnom timure aleboniekde indez achranovat svet 😃 je lekarka 😶

• tinka..nenasla som na nu kontakt..este sa vecer popytam draheho,ci nema nahodou..ale viem ako sa vola..a predmier nie je taka velka dedina..

luko..no ja sa nerozculujem..skodi to krase 😃 stacia mi tie dalsie stresy..co mam teraz..kvoli tym doktorom..a este aj cosi okolo svadby..v aprili mame ist pozyvat osobne 😠 😠 😠

• Sponzor fóra
  • ja som osobne zrusila, som zavolala a nech ma maju radi 😃 😃 😃 aleniekedy satomu skratkaneda vyhnut...to zvladnes 😉

• ahojte kocky...
    lea tak som na chvilku prisla pozriet aj vas 🙂 co mate nove?

• ahoj matka,
    ja mam vybrate satocky, 😃 na 90%

• a ty?

• luko: ake si si vybrala? v ZA nejake?

• no moj priatel si to tvrdo presadzuje..tak som mu povedala,ze ked bude mat tolko volna,tak niektorych mozeme osobne pozvat..ak nebude mat volno,tak ja sama chodit nebudem 😛 😃 a niektorym aj tak len posleme oznamko..kedze som povedala,ze urcitych ludi nejdem osobne pozyvat..nemam cas a ani velmi chut 🤔

ahoj mati..ako idu pripravy..co nove uz mate..som si vsimla,ze uz oblek,ci kravata je obstarana..a popolnocne uz mas..a co dalej? 🙂

• ahoj fifi..si predstav,ze si vybrala uplne ine ako povodne chcela 😃 😃 😃 😛

• fiha, tak to som zvedava... ja som prisla akurat zo skusky, tak to pravo mam za A 😃 a ideme k nasim pomaly

• fifi..blahozelam..ty bifla 😃 ja som urobila nejake tie fotky okolo svadby..mam uz konecne odfotene saty na redovy..ale su neupravene a bez spodnicky..ale nemam ich na sebe..to az ich prisposobim postave a usijem spodnicku.. 🙂

• fifi,blahozelam 😃

• fiha a kde su fotky, v albume? 😕 mam slabu baterku na notebooku, pozriem vecer, ak su tam 😃
    bifla nie som, dostala som D z obchodneho podnikania 😠 som nahnevana, lebo som tu pracu mala dobru 😠

• Sponzor fóra
  • fifi, ano v album su tie prve tri obrazky moje saty,svoje fotky esten emam stiahnute

• luko tvoje saty su kraaasne aj som ich skusala ale mne moc nesedeli 😞
    no ja uz mam tiez saty :
    http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=1068127&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F

plus dalsie vecicky v albume 🙂

• fifi..no este ich musim pridat do albumu..lebo len teraz som ich odfotila..a ked som sa pozrela na fotky..tak vyzeraju riadne mohutno..ale to je len kvoli tomu,ze som ich tak roztiahla.. 😃

• mata, super 🙂 aky je tomodel? vyzeraju moooc hezky

• dakujem luko - je to model NICOLE

• jaj uz viem,nicol

• luko..tie iste,co mam aj ja 😃

• jaaj, budeme take krasne,ze vsetci opadnu 😃

• ano,lea, doslo mi, ze su to tie 🙂

• luko..jasne,ze budeme..a najviac odpadnu zavistlivci 😃

• veru, veru budeme krasne - lea potom dam na ne pozor az su pouzitelne este aj pre teba 😃

• mata..no pred tebou ich bude mat este niekto..ale nemozem povedat..a ja som sa dohodla v salone,ze ak by ich objednavali znova,tak budem mat s vleckou 😛
    a navyse stale nie som 100% rozhodnuta..nasla som na ebay tiez pronovias..ale je to minulorocna kolekcia..takze uvidim..

• tak ja som tu bola dnes len na skok a uz bezim, papa 🙂

• no jo, ja dufam, ze tiemoje budu aj v auguste vyzerat tak ano vcera na mne 😃 ja som z nich cim viac uchvatena

• leatea: dakujem ti velmi pekne za ochotu, tak ked sa ti nepodari kontakt, staci meno, ja sa ju uz pokusim nejako vypatrat 🙂 este raz diq

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Kreatívna tvorba svadobnej dekorácie a rekvizít.
    Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.

Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Handmade svadobné dekorácie- svadobné pierka, náramky a doplnky pre družičky, výzdoba kostola, výzdoba auta, srdcia a venčeky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov