Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
no ja nemozem nic tazke a tazko stravitelne..papriku som nejedla ani nepamatam..a take ako salama,klobasa..to ja nejem..a hranolky som musela nahradit cestoviny..ale obcas to porusim a zjem nieco nevhodne..
ale ked mam niekde cestovat,tak to som na prisnej diete..lebo ta kombinacia je pre mna utrpenie..hlavne,ked ma caka cesta busom..a to pri kazdej aspon dva..lebo,ked letim,tak to stravim cas aj v buse..
no ja som im raz pisala..a v pohode odpisali..a aj ma potesili19. jan 2008- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
wow baby, ste tu riadne ponocovali
pre zustka: teraz som pozerala spatne diskusiu, tak k cene porcie v KD Terchova: 450 Sk na osobu, v tom sme mali: predjedlo, polievku, hlavne jedlo, druhy chod o 22.00 hod, popolnocna kapustica, jedna kava, jedno nealko, sviecky, servitky. Ako predjedlo boli sunkove rolky plnene zemiakovym salatom plus obloha a pecivo, slepacia polievocka, pol ryza pol hranolky, masko na prirodno na sampinonoch plus zeleninova obloha, druhy chod bolo rezne so zemiakmi plus salat a ta spominana kapustnica. Servitky a sviecky nam zaobstarali bordovej farby, aby ladila vyzdoba, zvysok vyzdoby som si doniesla sama - lebo som mala ine predstavy
tiez sme mali kopu borovicky koniferky - na podivenie sa skoro vsetka vypilaa to jej bolo cca 25 flias
dalej sme mali hruskovicu - aj ta sa dost popila, fernet, slivku, broskynovu vodku a vinko biele, cervene a tokajske
to islo najmenej na odbyt. Pivo sme nemali, i ked sme planovali, ale nikto si ho nepytal aj tak. Z nealka sme mali colu, mineralku - perlivu aj jemne perlivu, sprite, dzusy, tonic.tiez sa skoro vsetko vypilo, ostali nam mozno 4 balenia mineralky
20. jan 2008
ozaj, napísala som mail do salonu Kristína. Tak budúci týždeň budem čakať, čo mi odpíšu. Dúfam, že niečo pozitívne.