caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ahojte ŽIlinčanky. Ja mám dnes taký super deň. ;-) Dnes som sa dozvedela, že idem organizovať jednu svadbu. Moja sestra sa vydáva a požiadala ma, či by som jej ju pomohla zorganizovať. To je také super. Normálne som z toho hotová.
ahoj Jani,
to je ale skvele :-D normalne ti tisko zavidim, musi to byt super, pomahat jej pri takej super prilezitosti, hlavne, ked sme si to vsetko tiez pred svadbou riadne uzivali :-p kedy planuju svadbu? ;-)
No veď to plánovanie. A ešte mi zložila takú poctu, že ja som v tom zbehlá a chce, aby som to zorganizovala. Tak to je také skvelé. Plánujú to na apríl alebo marec, pretože čakajú bábätko. Takže máme toľko radosti naraz. Budem aj tetou. To je také skvelé ;-)
To plánovanie si musím vychutnať, lebo viackrát sa mi to už asi nepodarí. Keďže mám len jednu sestru. A zaspomínam si aj na svoju svadbu a jej organizovanie. Na svadbe bola družička a keď jej starejšia povedala, že do roka sa má vydať, ešte ani netušila, že má pravdu :-D
to je skvele Jani, aj to babatko ;-)
ja mam tiez len jednu sestru a aj Mato ma jednu, obe sa uz vyjadrili, ze budem hlavny svadobny organizator, ked to pride :-D
Takže teba to tiež čaká. ;-) No aspoň to mám ešte čerstvo v hlave. :-N Len to bude komplikovanejšie tým, že ona sa bude zrejme vydávať v Žiari. Tak to budem trochu organizovať na diaľku. Ale keď sa chce, všetko sa dá ;-)
No veru, ale nezaprelo sa to vo mne.
Keď som sa to dozvedela, hneď prvá otázka bola: Máš zajednanú sálu? A kde pôjdeš pozerať šaty? A najmä termín. Ale ten sa určí asi až tento víkend, tak potom to všetko začne. ;-)
ahojte..
murinko..tak to si si este neoddychla od svojej a uz ides pripravovat dalsiu :-) blahozelam k babu ;-)
baby..sa mi vobec nechce byt v praci..uz nech je koniec.som sla spat o druhej rano :-D
no Jani, v praci musim cumiet do PC, inak to nejde, poobede si dam pauzu, tento tyzden este musim napisat pracu na temu priemyselna revolucia a jej socialne a ekonomicke dosledky ]-( a naucit sa uctovnictvo :-|
Ahojte:
lea: už mi odpísali zo salónu Kristína, super správu. Mode šiat, ktoré chcem majú, vo veľkosti 40 v bielej farbe na moju výšku a sú na náš termín voľné. Tak som rada. V blízkej dobe si ich pôjdem vyskúšať, dúfam, že mi budú aj sedieť a budem sa v nich cítiť dobre. A cena je tiež fajn. :-)
ahojte..tak uz som konecne doma..aj ked len na chvilku..musim ist ku doktorovi..som zvedava,ci mi cosi povie na ten pobyt v nemocnici..studujem akurat nejake slovicka ohladne chrob..lebo vraj bude zvedavy,co mame v rodine..