Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
len mi to este moja mama musi odobrit..
Odpovedať
pekne sny prajem..ja mam hodinu pozadu..takze mam este cas..a vstavam o pol osmej..teda pol deviatej u vas :-p :-D
Odpovedať
lea, vdaka za IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ŽIlinčanky. Ja mám dnes taký super deň. ;-) Dnes som sa dozvedela, že idem organizovať jednu svadbu. Moja sestra sa vydáva a požiadala ma, či by som jej ju pomohla zorganizovať. To je také super. Normálne som z toho hotová.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Jani, to je ale skvele :-D normalne ti tisko zavidim, musi to byt super, pomahat jej pri takej super prilezitosti, hlavne, ked sme si to vsetko tiez pred svadbou riadne uzivali :-p kedy planuju svadbu? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj janka tak to je super sprava....pla :-) novanie je na tom najlepsie
Odpovedať
Profilova fotka
No veď to plánovanie. A ešte mi zložila takú poctu, že ja som v tom zbehlá a chce, aby som to zorganizovala. Tak to je také skvelé. Plánujú to na apríl alebo marec, pretože čakajú bábätko. Takže máme toľko radosti naraz. Budem aj tetou. To je také skvelé ;-) To plánovanie si musím vychutnať, lebo viackrát sa mi to už asi nepodarí. Keďže mám len jednu sestru. A zaspomínam si aj na svoju svadbu a jej organizovanie. Na svadbe bola družička a keď jej starejšia povedala, že do roka sa má vydať, ešte ani netušila, že má pravdu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to je skvele Jani, aj to babatko ;-) ja mam tiez len jednu sestru a aj Mato ma jednu, obe sa uz vyjadrili, ze budem hlavny svadobny organizator, ked to pride :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Takže teba to tiež čaká. ;-) No aspoň to mám ešte čerstvo v hlave. :-N Len to bude komplikovanejšie tým, že ona sa bude zrejme vydávať v Žiari. Tak to budem trochu organizovať na diaľku. Ale keď sa chce, všetko sa dá ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to nie je az taky problem, kolko kociek je v zahranici a zvladaju to perfektne,aspon mas dovod chodit domov castejsie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No veru, ale nezaprelo sa to vo mne. Keď som sa to dozvedela, hneď prvá otázka bola: Máš zajednanú sálu? A kde pôjdeš pozerať šaty? A najmä termín. Ale ten sa určí asi až tento víkend, tak potom to všetko začne. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
super :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte.. murinko..tak to si si este neoddychla od svojej a uz ides pripravovat dalsiu :-) blahozelam k babu ;-) baby..sa mi vobec nechce byt v praci..uz nech je koniec.som sla spat o druhej rano :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ani mne sa tu dnes nechce byt, je tu dusna atmosfera, vela roboty a cely den ma boli hlava ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
No Zuzi, tak to ti nezávidím. Mňa keď bolí hlava, tak neurobím vôbec nič. Mne sa dnes tiež nechce byt v práci :-N
Odpovedať
Profilova fotka
uz som si dala aj liek, ale opat sa to vratilo :-(
Odpovedať
Profilova fotka
a co na to berieš? Mne vždy dobre zaberie Valetol
Odpovedať
Profilova fotka
panadol, brufen v horsom pripade, tak si ho asi dam
Odpovedať
Profilova fotka
no ja už som tieto silné lieky zavrhla. Lebo mi nerobili dobre. Ale panadol je vraj dobrý
Odpovedať
Profilova fotka
no dnes ocividne nefunguje ani panadol :-( esteze sa moj mily manzel rozhodol, ze dnes vari on, mam vraj oddychovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je skvelý manžel. Keď je nízky tlak, tak mne tiež býva takto zle. Zrejme to môžeš mať tiež z tlaku. Tak by si nemala pozerať do PC :-|
Odpovedať
no ja citim, ze som asi od mamy dostala chripanu hnusnu alebo co :-(
Odpovedať
citim priedusky a hrdlo :-|
Odpovedať
Profilova fotka
no Jani, v praci musim cumiet do PC, inak to nejde, poobede si dam pauzu, tento tyzden este musim napisat pracu na temu priemyselna revolucia a jej socialne a ekonomicke dosledky ]-( a naucit sa uctovnictvo :-|
Odpovedať
tak toto vas pobavi, ak ste to uz nekukali: http://youtube.com/watch?v=aeoi16lScf4 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj luko vybrala si si krasne saty :-)
Odpovedať
vdaka :-) verim, ze budu ;-)
Odpovedať
Ahojte: lea: už mi odpísali zo salónu Kristína, super správu. Mode šiat, ktoré chcem majú, vo veľkosti 40 v bielej farbe na moju výšku a sú na náš termín voľné. Tak som rada. V blízkej dobe si ich pôjdem vyskúšať, dúfam, že mi budú aj sedieť a budem sa v nich cítiť dobre. A cena je tiež fajn. :-)
Odpovedať
ahojte..tak uz som konecne doma..aj ked len na chvilku..musim ist ku doktorovi..som zvedava,ci mi cosi povie na ten pobyt v nemocnici..studujem akurat nejake slovicka ohladne chrob..lebo vraj bude zvedavy,co mame v rodine..
Odpovedať
Profilova fotka
Kati: drzim palce, daj vediet, ako si pochodila :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?