Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • fiha 😃 ja tusim v pondelok narodky.... a aj vyrocie svadby bude v pondelok 😃

• ja soboty.......mame v sobotu svadbu a ja budem mat aj narodky i ked iny mesiac..... 😃 😃
    oooooo blazene soboty...... 😃 😃 😃 😃 😃

• no ja soboty moc nemusim..to uz radsej piatok 😛 v sobotu treba upratovat..ale pokial idem aj na nejake nakupy,tak som sa mi hned zlepsi nalada 😃

• Sponzor fóra
  • Brý večer, môžem k vám? 😉

• ahoj kutina..samozrejme.. 😉

• až dnes som pri kukaní svadobných oznámení natrafila na túto stránku...no zato modrykonik u mňa funguje už vyše roka 😃

• ejha..takze z konika na svadbu? 🙂 uz mate cosi okolo svadby zariadene?

• ahojky, dnes nam v uk konecne vyslo slniecko 🙂 po dvoch tyzdnoch neustaleho prsania, hned lepsia nalada

• lexia..to mas pravdu..ale za to slnko malo kopec ludi v praci dost zly den 😠 ale som rada,ze uz sa predlzuju dni..

• leatea, ked si v zahranici mas uz vsetko zariadene?? ako dlho sa vracias domov pred svadbou? 🙂

• no este pridem trikrat..ale dost voli doktorom..
    este dost veci chyba..to budeme postupne obstaravat,ked budem doma..ale to obstaram cez net a drahy pootom obeha..
    vo feb idem domov..aj stretko bab odtial zo stranky organizujeme 🙂 tak sa pridaj.. 🙂 radi ta uvitame..

• hello baby 😉

• ahojte..no dnes ste sa tu moc neozvali..asi napisem na strechu,ze bude stretko 😃

• ahoj Kati, ja som dnes z prace nemohla, bolo toho dost 😠 a teraz sa trosku ucim uctovnictvo

• ahojte 😃

ahoj lexia, mame spolocny datum 😃

• Sponzor fóra
  • ahoj Luko 😉

• ahoj fifi 🙂

• som pisala do Kristiny, ked pride Boreal, tak mi daju vediet a hned tam letim 🙂
    dnes mi pisala byvala spoluziacka, vydava sa v Rahmane 😃 to je ten model c.2 co sa mi pacil

• ano Rahman poznam, mala ich aj Janka - Murinko 😉 a bie boreal su ake? mas tu niekde foto?

• ahojte 😃 krásny večer prajem...
    niečo som tu zahliadla o stretku... dobre vidím? 😃

ako sa máte?

• fifi ty su bola uplna princezna v satach 😃 krasne si mala aj zavoj....

• luko: krasne su tie boreal, urcite vyskusaj 😉 😉
    dakujem za pochvalu, ja som mala saty Eddy K., neviem aky model 😃 ale sedeli mi ako uliate a zavoj musel byt 😃
    ahoj baaaaaam, chystame stretko, v druhej polovici februara 😃

• ako pozeram,tak sa vas tu zbiera..no stretko by velmi bodlo 😃 20-22.2 😉 staci napisat,kedy z tych dni mozete 🙂

• a kde bude?

• Kati, ja hockedy, zase dobehnem z práce 😃 to bude super, už sa teším...
    som to tu akurát tak zhruba dočítala, aby som bola v obraze... takže Janka ide plánovať svadbičku sestre - si to zopákne 😃 luko už má šaty - inak sú božské úplne nádherné... 😵 a Kati, ako tvoje zdravíčko? dúfam, že je všetko OK!!!
    ... ja som dnes slamená vdova... moja zákonitá polovička je preč 😢

... a Zuzi, aké je kino v Maxe? ste tam boli vraj... a už asi viem, kde to bývate... som dnes ráno, keď som išla do práce videla tvojho manželíka... bol vonku s hafinom 😃

• v ziline..ako vacsinou.. 😉 kebyze si ten tyzden planujes skusat este raz saty 😃 tak dobehni

• no je to mozne 😃

• bam: je to mozne, rano veci nasu Fifi muzik - malu chlpatu jorkshierku pri Vahostave 😃
    kino bolo super, ine pohodlie, ine ozvucenie 😃 mali sme dvojsedacku - sedeli sme vedla seba a nedelil nas ziadny pas, tak sme sa o seba mohli opriet. Sedacky su dost vysoko, takze ziadna "zirafa" pred tebou ti nebude clonit na platno 😃

• ano ano pri Váhostave v tom snehu... ani ju nebolo riadne vidno 😉
    takže kino odporúčaš? super, tiež by sme tam chceli zájsť, dúfam, že tam manželíka "dotiahnem" aj nasilu 😃
    ako sa tam pohybuje vstupné?

... a Kati, upresňujem - stretko asi ako minule okolo tej 17tej, môže byť?
    ... dúfam, že sa vyjadríte babuľky... a tešíme sa aj na nové "prírastky" však? Luko, Afra a ostatné kočky - nevestičky 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Ten najúžasnejší deň čaká na vás! Nechajte sa viesť vašou
    svadobnou sprievodkyňou. Prežite váš svadobný deň bez starostí.
    Ponúkame organizovanie svadobných a iných spoločenských udalostí
    Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov