caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
bam..dobre..asi zas po tej 17.00 ..aspon posledne dva tak boli..
len staci napisat,ktory den je lepsi..streda,stvrtok alebo piatok..takze baby piste..
a moje zdravie..no nic potesitelne..ale co narobim..vo feb idem kuknut asi vsetkych doktorov,co mam na svk a som zvedava,co ti povedia..kedze som sa dozvedela,ze moja doktorka je velmi zvedava,ako sa mam a ze ma chce vidiet..zrejme jej drahy povedal,ze ma musia operovat..
fifi..a co dobreho tam davaju..musim drahemu naznacit,ze ten tyzden,ako pridem..teda den predtym bude valentina,tak by sme mohli skocit..
bam- veru neviem, kolko to stalo, listky kupoval manzel, ale kuk na www cine-max sk tam je aj program aktualny aj casy, tak sa inspirujte ;-)
tiez by mi to vyhovovalo okolo 17tej ;-)
no ja som sa dozvedela,ze ten tyzden,ako je valentina,tak v londyne budu rozsvietene vsetky budovy,tak by som sa sla pozriet..jediny volny den mi pripadol na valentina :-D
to bude teda krásne, keď bude všetko svietiť... romantika... a super zhoda náhod, že máš voľno Kati... ešte mať pri tom romantickom Londýne aj polovičiaka, že? ;-)
chcela by som to teda vidieť ... skoro ako na Vianoce =-)
bam..volno nemam..ale ten den nemame ziakov v skole..takze urcite skoncime skor :-D a v piatok zas pracujeme z domu :-p :-p :-p a ja budem pracovat z lietadla 8-) :-D
ahojte, dik za pozvanie ale ja uz letim domov 16.2.- do 20.2., :-( , musim s i ist popozerat nejake satylebo sa bojim ze leto bude neskoro, a pocula som ze v BB bude svadobny veltrh tak uvidim
ahoj luko a kde to mat vy??
idem teda kuknúť, čo premietajú :-D normálne som dostala chuť ísť do kina x-) naposledy som bola na Pirátov z Karibiku 3, tak už by sa patrilo ísť znovu :-)
čaw lexia ... už nás je tu kopa žilinčaniek :-D
ahojte....
fifi to nemyslis vazne ze ste boli na ten film v kine?????
ach jaj, ja som ho stiahla dabovany z netu a divali sme sa no pre mna to bolo strasne......ja nemam rada strasidla......!!! :-| :-| :-|
ja vzdy nejake blbe horory stiahnem a potom mam problemy.... :-D
ja som este na brigadke....vy sa mate....domka.. :-)
pekny vecer prajem
fifi no a este ved preco musel zomriet na konci,obetoval sa........take filmy nemam rada,dlho potom ma prenasleduju...... ;-)
Katka uz sa tesis domov vsak? :-D
luko..ja pozeravam cold case..a este planujem zacat csi 8-)
ahoj smaily..no treba pozriet doktorov..a ukazat tej mojej,ze si nevymyslam,ako si ona mysli ]-(
aj kosti bezia..asi kuknem program :-D
aj ja kukám kosti a všetky CSI... a najviac ma baví tá prvá Las Vegas :-D dúfam, že ešte nie som závislá...
my sme si stiahli The Invasion s Nicole Kidman, to je vraj tiež nejaké sci-fi, ale ukážky aj recenzie boli priaznivé, tak sa teším... a predvčerom sme kukali Ratoutille - rozprávku, strašne zlaté :-D
CSI tiez kukam...ale vacsinou len L.S. a obcas New York a teraz prave Housa, ale zajtra mame den otovrenych dveri, takze sa zachvilu odpojim aby som sa mohla trocha pripravit :-D
bamulka bolo tu ako na jar a dnes som sa zobudila a bol napadany sneh....aj u vas?
no ja som uz davno nekukala tv....ked byvam teraz doma iba v noci..... :-N :-N
a dozvedela som sa,ze od 7.2. mam skolu v kuse az do nedele a to vzdy od rana do 21,00......ach to bude narocne ale aspon z tolkeho cvicenia zas schudnem ako minule..... :-D
ale dnes som zvladla dolezite telefonaty a som vazne stastna.....no idem sa este do nejakych cviceni pozriet......na zajtra.....
;-)