Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
ahojte....
fifi to nemyslis vazne ze ste boli na ten film v kine?????
ach jaj, ja som ho stiahla dabovany z netu a divali sme sa no pre mna to bolo strasne......ja nemam rada strasidla......!!!
ja vzdy nejake blbe horory stiahnem a potom mam problemy....
ja som este na brigadke....vy sa mate....domka..
pekny vecer prajem23. jan 2008- Sponzor fóra
aj ja kukám kosti a všetky CSI... a najviac ma baví tá prvá Las Vegas
dúfam, že ešte nie som závislá...
my sme si stiahli The Invasion s Nicole Kidman, to je vraj tiež nejaké sci-fi, ale ukážky aj recenzie boli priaznivé, tak sa teším... a predvčerom sme kukali Ratoutille - rozprávku, strašne zlaté23. jan 2008bamulka bolo tu ako na jar a dnes som sa zobudila a bol napadany sneh....aj u vas?
no ja som uz davno nekukala tv....ked byvam teraz doma iba v noci.....
a dozvedela som sa,ze od 7.2. mam skolu v kuse az do nedele a to vzdy od rana do 21,00......ach to bude narocne ale aspon z tolkeho cvicenia zas schudnem ako minule.....
ale dnes som zvladla dolezite telefonaty a som vazne stastna.....no idem sa este do nejakych cviceni pozriet......na zajtra.....
23. jan 2008
bam..dobre..asi zas po tej 17.00 ..aspon posledne dva tak boli..
len staci napisat,ktory den je lepsi..streda,stvrtok alebo piatok..takze baby piste..
a moje zdravie..no nic potesitelne..ale co narobim..vo feb idem kuknut asi vsetkych doktorov,co mam na svk a som zvedava,co ti povedia..kedze som sa dozvedela,ze moja doktorka je velmi zvedava,ako sa mam a ze ma chce vidiet..zrejme jej drahy povedal,ze ma musia operovat..
fifi..a co dobreho tam davaju..musim drahemu naznacit,ze ten tyzden,ako pridem..teda den predtym bude valentina,tak by sme mohli skocit..