Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
bam..dobre..asi zas po tej 17.00 ..aspon posledne dva tak boli.. len staci napisat,ktory den je lepsi..streda,stvrtok alebo piatok..takze baby piste.. a moje zdravie..no nic potesitelne..ale co narobim..vo feb idem kuknut asi vsetkych doktorov,co mam na svk a som zvedava,co ti povedia..kedze som sa dozvedela,ze moja doktorka je velmi zvedava,ako sa mam a ze ma chce vidiet..zrejme jej drahy povedal,ze ma musia operovat.. fifi..a co dobreho tam davaju..musim drahemu naznacit,ze ten tyzden,ako pridem..teda den predtym bude valentina,tak by sme mohli skocit..
Odpovedať
...no ak budem na Kysuciach tak urcite dobehnem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bam- veru neviem, kolko to stalo, listky kupoval manzel, ale kuk na www cine-max sk tam je aj program aktualny aj casy, tak sa inspirujte ;-) tiez by mi to vyhovovalo okolo 17tej ;-)
Odpovedať
ja tiez uz uvazujem co na valentina....moj drahy ma rad Kubu tak zeby som ho pozvala do Kubanskej restiky? :-N
Odpovedať
Kati - drahý ťa vie potešiť, čo? :-D Luko - nie som v obraze asi... a kde si teraz? ... ja sa prispôsobím podľa väčšiny čo sa týka dňa ... :-p
Odpovedať
no ja som sa dozvedela,ze ten tyzden,ako je valentina,tak v londyne budu rozsvietene vsetky budovy,tak by som sa sla pozriet..jediny volny den mi pripadol na valentina :-D
Odpovedať
to bude teda krásne, keď bude všetko svietiť... romantika... a super zhoda náhod, že máš voľno Kati... ešte mať pri tom romantickom Londýne aj polovičiaka, že? ;-) chcela by som to teda vidieť ... skoro ako na Vianoce =-)
Odpovedať
bam..volno nemam..ale ten den nemame ziakov v skole..takze urcite skoncime skor :-D a v piatok zas pracujeme z domu :-p :-p :-p a ja budem pracovat z lietadla 8-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli na filme I am legend a bol supeeer, teda ak mate radi sci-fi
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, dik za pozvanie ale ja uz letim domov 16.2.- do 20.2., :-( , musim s i ist popozerat nejake satylebo sa bojim ze leto bude neskoro, a pocula som ze v BB bude svadobny veltrh tak uvidim ahoj luko a kde to mat vy??
Odpovedať
lexia my to budeme mat v Turzovke v restauracii :-)
Odpovedať
idem teda kuknúť, čo premietajú :-D normálne som dostala chuť ísť do kina x-) naposledy som bola na Pirátov z Karibiku 3, tak už by sa patrilo ísť znovu :-) čaw lexia ... už nás je tu kopa žilinčaniek :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
lexia..a ktory den tam chces ist? ja letim uz v piatok rano..to nebudem celu noc spat :-S
Odpovedať
ahojte.... fifi to nemyslis vazne ze ste boli na ten film v kine????? ach jaj, ja som ho stiahla dabovany z netu a divali sme sa no pre mna to bolo strasne......ja nemam rada strasidla......!!! :-| :-| :-| ja vzdy nejake blbe horory stiahnem a potom mam problemy.... :-D ja som este na brigadke....vy sa mate....domka.. :-) pekny vecer prajem
Odpovedať
smaily aj tebe :-D
Odpovedať
fifi no a este ved preco musel zomriet na konci,obetoval sa........take filmy nemam rada,dlho potom ma prenasleduju...... ;-) Katka uz sa tesis domov vsak? :-D
Odpovedať
ja pozeram doma Kosti tretiu seriu :-D a drahy frci na druhej a tretej Prison Break-zavislak :-D
Odpovedať
no moj mily tiez chcel ist uz minule na nieco..len sme mali toho vela..a tak sme nestihali..ja by som brala nejaku rozpravku..pripadne psycho :-D
Odpovedať
luko..ja pozeravam cold case..a este planujem zacat csi 8-) ahoj smaily..no treba pozriet doktorov..a ukazat tej mojej,ze si nevymyslam,ako si ona mysli ]-( aj kosti bezia..asi kuknem program :-D
Odpovedať
aj ja kukám kosti a všetky CSI... a najviac ma baví tá prvá Las Vegas :-D dúfam, že ešte nie som závislá... my sme si stiahli The Invasion s Nicole Kidman, to je vraj tiež nejaké sci-fi, ale ukážky aj recenzie boli priaznivé, tak sa teším... a predvčerom sme kukali Ratoutille - rozprávku, strašne zlaté :-D
Odpovedať
CSI tiez kukam...ale vacsinou len L.S. a obcas New York a teraz prave Housa, ale zajtra mame den otovrenych dveri, takze sa zachvilu odpojim aby som sa mohla trocha pripravit :-D
Odpovedať
... nám sa furt čosi v PC sťahuje ... asi si založíme nejakú požičovňu ;-) smaily, ako v DE? snehu máte čoskaj?
Odpovedať
L.S. malo byt L.A.
Odpovedať
ja si musim obstarat nejaky dobry program..ale inac,si dost kupujem dvd tu v londyne..bez slovenskeho/ceskeho dabingu a tituliek 8-)
Odpovedať
teraz kukam DR.Housa
Odpovedať
klobúk dole, Kati... ja by som sa z toho bez titulkov aspoň nevysomárila ;-)
Odpovedať
bamulka bolo tu ako na jar a dnes som sa zobudila a bol napadany sneh....aj u vas? no ja som uz davno nekukala tv....ked byvam teraz doma iba v noci..... :-N :-N a dozvedela som sa,ze od 7.2. mam skolu v kuse az do nedele a to vzdy od rana do 21,00......ach to bude narocne ale aspon z tolkeho cvicenia zas schudnem ako minule..... :-D ale dnes som zvladla dolezite telefonaty a som vazne stastna.....no idem sa este do nejakych cviceni pozriet......na zajtra..... ;-)
Odpovedať
bam..to si clovek casom zvykne..a dobre sa tym uci jazyk..uz len slovnu zasobu rozsit by bolo dobre :-D
Odpovedať
pa pa, idem pracovat :-|
Odpovedať
papapa ja sa idem ucit.....a tesit sa domov....... ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?