Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
no ja som si ju povodne kupovala pod saty na promocie..no nakoniec som si vzala cipkovanu..ale asi si ju vezmem do londyna a skusim ju nostit aspon doma..aby som si zvykla..
a potom sa rozhodnem..lebo pridava do objemu a mne je to na tri veci..mozno nakoniec nebudem mat ziadnu..ale kupit treba..
23. jan 2008- Sponzor fóra
fifi - tak tiež blahoželám
poteší nie?
lea - myslím, že nás Murinko ani Marcelka nenechajú v štichu... ale potešíme sa aj novým nevestičkám
neviem si predstaviť, ako by som ja prežívala, že mám ísť na operáciu... ja som strašný bojko... a to chcem tento rok stihnúť prehliadku úplne všetkého... keďže som to do svadby nestihla... taký kompletný obraz o svojom zdraví by mi padol vhod... chcem byť pripravená ... ak príde bábätko24. jan 2008ahoj afra..nepridas sa na stretko v ziline? 20-22.2
bam,no mne doktorka tvrdi,ze som v poriadku..sa ma minule pytala teta,ze aky mam cholesterol..tak 2,95..a norma je od 3-5..ale vo vysledku z dec bol v norme..mi povedala doktorka,ze mam vzorove vysledky,tak som ju ubezpecila,ze uz dva tyzdne pcham do seba bakterie s vitaminmi,kedze nemali samotne bakterie..a tiez som pojedla tolko liekov na zlcnik..a na moj krk mi dala lieky na uvolnenie svalstva..mozem ich zahodit..to mi urobi lepsie..24. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
nam sa konecne zlepsilo pocasie..a o snehu mozeme len snivat..no minule som citala,ze v londyne sa da kupit instatny sneh