Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • nam sa konecne zlepsilo pocasie..a o snehu mozeme len snivat..no minule som citala,ze v londyne sa da kupit instatny sneh 😃 😃 😃 😃

• 😃 to som aj ja čítala... musí to byť divné

smaily aj luko - dobrú nôcku

• majte sa..

bam,no skoro som pukla od smiechu a udivenia..ze co uz ti ludia nevymyslia..sa musia niektori ludia fakt nudit..

• Sponzor fóra
  • baby..kde ste kupovali spodne pradlo pod svadobne saty?

• ja na Bernoláčke vedľa detského obchodu - ak tam ešte je - na tej strane ako je Jednota... ale ak chceš také lepšie a aj drahšie, tak je dobré spodné prádlo oproti Bráne

• bernolakova je smerom na bulvar?

• hej hej 🙂

• tak tam som si kupila korzetovu podpiru..cez tisicku ma stala a doteraz mi niekde stoji..ani raz som ju neobliekla..a ked som tam bola naposledy,tak nemali vyber..no skusim pozriet teraz..ked pridem..

• ja som ju mala tiež len na svadbe... a dala som za ňu tak isto 😠 akosi sa v nej zvláštne cítim, lebo je korzetová tiež... Keď som ju kupovala, tak mi vôbec neprekážala a ani pod šatami som ju necítila... asi som niekde podrástla??? 😒

• no ja som si ju povodne kupovala pod saty na promocie..no nakoniec som si vzala cipkovanu..ale asi si ju vezmem do londyna a skusim ju nostit aspon doma..aby som si zvykla.. 😃 a potom sa rozhodnem..lebo pridava do objemu a mne je to na tri veci..mozno nakoniec nebudem mat ziadnu..ale kupit treba.. 😬

• ahojky no v BB by mal byt, 16,17 februar a v blave 2.2. alebo tak nejako akurat dnes mi kamoska pisala ktora sa tiez vydava v juni ale na vychode

• no ja pojdem do bb..ale asi v nedelu..
    s kym sa chystas?

• dobre ranko 😃

• ahojteee 🙂

• ahoj muma 🙂

• Sponzor fóra
  • ahoj ako sa mas? ja som v praci.... citala som ze ma prist este nova kolekcia do kristiny? 🙂

• ano, asii 5 kuskov zo st.patrick, aj mam niekde napisane ake, len musim pohladat, ja mam zaujem lenn o Boreal, mam aj v albume, daju mi vediet hned ako dorazi 🙂

juj, utekam pomaly makenzi

• ok tak mi daj vediet ked pridu pojdem kuknuttt 🙂

• jasne 😃

• ahojte zilinske nevesticky,

idem sa vam sem trochu vtierknut, neviete za kolko sa poziciavaju saty v salone Kristina, nova kolekcia Pronovias? dik 😉

• ahojte..ako sa dnes mate?
    lera..do 10,5t by to malo byt 😉

• pekný večer 😵

už aby bol piatok... Kati, dnes je mi akosi čudne, ale veľmi príjemne ma prekvapili v práci... 😃
    zvýšili mi plat 😃

dnes tu nikto nie je?

• ahoj bam..a co ti je? a cim ta prekvapili v praci? 🤔

• tak nejak smutno mi je, občas mám také nálady 😞
    dnes mi zvýšili plat 😃 tak som potešená
    a ty ako?
    už si nás značíš na stretko?

• jaj..no ja mavam poslednu dobu dost divnu naladu..ale to je tymi zdravotnymi problemami..doteraz mam problem stravit to,ze musim ist na operaciu..

no neviem,kto vsetko chce prist..zatial si ty a fifi..a o dalsich neviem..luko,ak by bola poblizku..

• bamulka: blahozelam 😃 nam tiez upravovali platy 😃

• ahojte, ako sa mate? 🙂

• fifi - tak tiež blahoželám 😃 poteší nie?

lea - myslím, že nás Murinko ani Marcelka nenechajú v štichu... ale potešíme sa aj novým nevestičkám 😃
    neviem si predstaviť, ako by som ja prežívala, že mám ísť na operáciu... ja som strašný bojko... a to chcem tento rok stihnúť prehliadku úplne všetkého... keďže som to do svadby nestihla... taký kompletný obraz o svojom zdraví by mi padol vhod... chcem byť pripravená ... ak príde bábätko 😃

• jasne, ze potesilo 😃 este nech mi zmluvu predlzia a bude to super 😃
    ja na stretko pridem isto... a tiez by som mala ist k lekarom, boli ma zub, na gynekologii som nebola takmer 2 roky 😠 😠

• ahoj afra..nepridas sa na stretko v ziline? 20-22.2 😉

bam,no mne doktorka tvrdi,ze som v poriadku..sa ma minule pytala teta,ze aky mam cholesterol..tak 2,95..a norma je od 3-5..ale vo vysledku z dec bol v norme..mi povedala doktorka,ze mam vzorove vysledky,tak som ju ubezpecila,ze uz dva tyzdne pcham do seba bakterie s vitaminmi,kedze nemali samotne bakterie..a tiez som pojedla tolko liekov na zlcnik..a na moj krk mi dala lieky na uvolnenie svalstva..mozem ich zahodit..to mi urobi lepsie.. 😠

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov