caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no ja viem,ze st. patrick..samozrejme ze nova..len som chcela vedia,ci konkretne z tych modelov mas cosi vyhliadnute :-) cenu skusim zistit..
muma..no ja som podnikla cestu aj do londyna :-p ale to bude asi tym,ze tu byvam.. :-D
ale ak nazvy tak asi:
Bagur - taky typ som este neskusala, ale paci sa mi dekolt
Balada -ak ma nebudu rozsirovat, ten moj passsss
Balmoral
Baltimore
Bermeo . zaujimave, tiez som taky typ este na sebe nemala
Bohemia - kraaaasne
ja som vecer objavila na ebay nove kusy pronovoasi..tohtorocne..len tie velkosti ]-( ale pisala som im,tak mi maju zistit,ci nemaju nahodou aj moju velkost..lebo,ak by som zohnala uplne nove o polovicu drahsie ako maju v ziline..alebo tolko,co stoja v blave,to by som brala..no bola som aj zvedava na model davis :-D uz ho mam v albume..dost sa mi podoba na nicole..len je lahsi..aspon dufam :-D
no do polska pojdeme aj my..ale netusim kedy,kedze sa skorigovat s milacikom je problem..
dobre baby..utekam do prace..aka som rada,ze uz je piatok..ale uz by som brala poobedie :-D
muma..a mas konkretny model?
ja som nasla olgu nepouzitu :-D za 300..sicu juniekto vyhral na ebay..ale neprebehla doteraz transakcia..takze mozno pojdu znovu do drazby..a pisala som som mail ohladom novej kolekcie inemu predajcu,tak mi zistia,ci nemaju mensie velkosti..
ak by sa mi podarilo obstarat a ebay do 15t tak by som bola velmi rada :-)
luko..ja som sla po vysledky krvi a doktorka na mna,ze som chora..a dostala som antibiotika..som zvedava,co na to alergolog..za tri tyzdne idem na kontrolu :-D
mne sa pacila namibia...ale ked som ju odskusala tak nic moc....teraz sa mi paci madeira od la sposa alebo nectar.
skusala som aj nanuscha tu v za ale ako si pisala aj ty su krasne alebo citila som sa v nich obrovska.....skoda ze v za strihaju tie vlecky
olga je z akej kolekcie?
madeiru si pamatam, to su krasne saty...ved to, ze na fotke to vyzera inac, ja som sa super citila v satach som mam v albume stvrte odskusane a na fotke kukam, ze ma rozsiruju
mumma tieto iste:
beret - biele
basauri - biele
balta - smotanove ...len tieto som nasla na nete
bormeo - biele alebo borneo?
boreal - kremove
baviera - biele
no zatial Niceu, ale idem este poskusat, nie som si 100% ista, ako v skutocnosti boli super, ale na fotke sa mi az tak nezdaju, aj ked je pravda, ze tam neboli upravene, ale este si ich pojdem raz vyskusat ked pojdem na novu kolekciu