Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
lea ahoj
jej idem kukat krimi L.A.
maju nove modely, pomooooc
http://www.svatebni-saty-naive.cz/25. jan 2008no mne sa tie moje uz uplne prestavaju pacit
kuknite sem, ake krasne saty si skusala tato kocka:
http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=978444&vReferer=%2Fphotos%2Fmarrei26. jan 2008- 26. jan 2008
neboj..ja som si dala do albumu dvoje,nad ktorymi uvazujem..a hrozne by som chcela vyskusat
takze tiez este nie som uplne rozhodnuta..takze sme v tom dve..aj ked ty obzeras viac siat..
kukni www.morileebride.co.uk alebo www.sophiatolli.co.uk
aby som ti este troka viac poplietla hlavu..26. jan 2008- Sponzor fóra
Ahojte kočky!!! Pribudlo zopár desiatok strán vo fore, kým som tu nebola. Priznávam, že som stratila niť. Ale všetky Vás vo veľkom zdravím. Ako čítam, mnohé si vyberáte šatočky na svadbu. To je úžasné!!! Len si to užite, stojí to za to! Už máme presťahovaný nábytok v Bratislave, bývame na novom od 1.2. a konečne budem mať doma net. Už sa neviem dočkať, lebo sa normálne cítim odstrihnutá od vás a od sveta. Lebo v práci si to nemôžem dovoliť - riešiť stránky voľného času.
Fifi, Ďakujem za fotky z lyžovačky. vyzeráte úžasne spokojneUrčite ste si to užili vo veľkom. Vždy sa mi páčilo lyžovanie, len škoda, že naši ma k tomu akosi neviedli a ja sama o sebe som sa do toho nepúšťala. Ale tie kombinézy a biele svahy sú fascinujúce. Dúfam, že skúška dopadla na jednotku.
Pozdravujem, už len týždeň a vrátim sa normálne medzi Vás. Mgurnak,leatea,bamulka,fifitko,murinko,muma a všetky Ďalšie držte sa. O týždeň sa určite ozvem.26. jan 2008lea, no tak blava, brno, zilina a snad ten trencin
ale co zas vymyslim o tyzden, nikto netusi
prave sa napchavam fantastickou cerstvou vianockou s maslom...co moze byt lepsie??? ...ale takto sa do uzky siat asi nanapcham
drahy uz je nalomeny na brno , aj ked sa mu nepaci, ze som dala zalohu...ale mohla som vediet, kolko siat este objavim
ahoj adka
26. jan 2008presne..ked som si skusila saty,ktore mala fifi,tak som bola taka sokovana,ze som ako vo vreci..a ked som ich videla na nej,tak som skoro spadla na zadok,aka bola krasnucka..
to iste s matusik..nicea mala..na mne nic moc..no ona boa peknucka
murinko mala rahman..mne sa hrozne pacia..ale na prvej skuske mi nesedeli dobre a na druhej mi odstaval zad..a ona bola ako princezna
takze ked najdes tie prave,tak ti sadnu nadherne..a to nemusia nikomu inemu26. jan 2008ja hlavne myslim, ze sa ku mne nehodia ako k osobe,
ta nicea sa mi pacila strasne moooc, ale ked som videla fotky, tak som si nei 100% ista...musim skratka pre klud duse este poskusatmama dnes co blaznim, ze take krasne saty....ale mama nesedi cely den za netom a nevidi tie dalsie
mozno som mala aj nastavit lepsi rezim na fotenie, take tmave fotky.
ale riesenie - v utorok by sme mali ist do Nikol a este sa odfotim lespie aj v Nicea26. jan 2008
vdaka, dufam, ze cez vikend to zvladnem, mam silne ATB