Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
ale vzdy ked pozriem album matusik...tak sa ukludnim
tam vyzeraju satky krasne...len aby aj na mne...vsak este pofotim a nebudem robit predcasne zavery
drahemu nejde do hlavy, ze ked som dala zalohu, tak preco vymyslam...chlapi skratke nepochopia...to ze on vybral umyvadlo so skrinkou do kupelne ..aaa este + bateria za 25 tis. tak to uz je premlcanejej, ale aspon mam cim argumentovat
26. jan 2008- Sponzor fóra
ja som tam bola cez den
aj som nastavila fotenie v miestnosti...ale mala som dat automatiku...fotila mamina, takze ona len cvakla
teraz uz som poucena
lea, tie Nicol co som videla na tebe a este na jednej kocke, tak vyzerali super, fakt krasa, na modelke sa mi paradoxne nepacili tak ako v skutocnosti na vas...a to neprehanam26. jan 2008no ja som pri prvej skuske fotila bez blesku..a druha skuska s bleskom..ak si v dostatocnej vzdialenosti,tak sa aj ta farba da odfotit dobre aj s bleskom..a navyse sa mi zda,ze maju take tlmene svetla v salone..a to tiez urobi svoje..inac..mna poslala predavacka ku oknu sa pozriet na denne svetlo,ze aka je to farba..tak to skus aj ty..aspon uvidis,ako budu vyzerat vonku
a co som sa este docitala na tejto stranke..je velmi dolezite skusit si sadnut v tych satach
inac..tie tretie,co si skusala..ti boli sirsie v bokoch alebo nie?26. jan 2008šaty..to je taký zapeklitý problém neviest, čo?:--) Ja osm mala vybraté z kristíny- galatea, no ale človek mieni..Boli fakt nádherné- dokonca aj na mne.
Nakoniec ale som sa musela o dosť uskromniť- však z materskej sa moc vyskakovať nedáA tak som mala také obyčajné z Nikol. galatea by vyšli so závojom, rukavičkami atd asi 8.500 ja som mala so všetkým len za 3.400 (boli ešte aj v akci). Nevravím, že by som nechcela iné krásne šaty, ale aspoň som bola v bielom..
Ešte máte čas s výberom..ako tak pozerám.26. jan 2008- Sponzor fóra
u mna je problem, ze ja koncim o druhej...najskor vsetko zacina okolo 16:30, takze bud cakat dva krat do tyzdna v praci
alebo ist domov...ale uprimne z Vrakune ist potom cez najvacsie zapchy MHD, to uz by som bola unavena...
stale hladam nieco, co by zacinalo aspon o tretej...mne skratka nevyhovuje cvicenie o siedmej a neskor
ale idem este pokukat na nete, vsak musim nieco najst, co by vyhovovalo!26. jan 2008to latea: veľmi rada by som dala všetky, čo mám, ale tie z ateliéru nemám zatiaľ na CD a tie z veselice sú príliš veľké, mom. nemám soft. na úpravu fotiek..server mi ich nevezme
To luko: Kurňa, keď ma zabiješ nespomeniem si na názov, hehe..bolo to v takom komplexe- blízučko Apolla,cez cestu..Tak cvič doma, však máš hromadu času! do leta zhodíš a spevníš čo treba26. jan 2008luko..ja mam jedno kupene..ale pekne stoji na policke..ale aspon strecingu sa obcas venujem..pomaha mi to na problem s krkom..niektori si myslia,ze mam zaseknuty nerv chrbticou..no uvidime,co na to doktorka..
a doma mam dokonca masazny pas..tak ho bude musiet doniest..lebo ma dost chrbtica boli kvoli zlcniku
ale aspon stravou kontrolujem vahu26. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
super..tak pridaj fotky..uz sa budem tesit..
ja som sa snazila fotit bez blesku..ale niektore su s bleskom..