caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Ahojte,mozem sa pridat k debate?
My sme nase obrucky takisto mali za dobru cenu,obe vysli do 7000 sk,datum,gravirovanie,ale nepamatam si uz presne,kolko sme cakali.ale bolo to maximalne do 2 tyzdnov.Dali sme si kombinaciu bieleho a zlteho zlata.Udreli nam do oci okamzite a po dokladnom zvazeni ,asi tak 5 minutovom :-D sme sa pre ne rozhodli :-) .
luko..pokial chces aj nejaky ten kamienok..nie len zirkon,tak to hned navysi cenu..
no myslim,ze v poho zozenies do 15t v ziline..
fifi..asi vsade mali dobry vyber..len skoda,ze obaja vymyslame.. :-N
no to je pravda Kati, len mojmu drahemu sa nepacili vsetky... ja som mala vybratych asi 10 modelov, na tomto jedinom sme sa zhodli obaja :-D obehla som snad 10 obchodov
fifi..no mne sa zapacili jedny v tescu..ale moj stale chcel,aby sme si ich dali spravit jeho znamemu..nakoniec ten chalanisko odisiel prec..a tak ked som sla so smaily pozriet jej,tak sa nam zapacila ta praca..tak sme sa dohodli,ze to dame robit tam..
my sme aj v povazskej jedny nasli..
Je zaujimava-z bieleho zlata je vrubkovana a v strede je pas zo zlteho zlata,ale nie rovny,ale aby som to spravne vysvetlila-beha hore dole :-) ,je to sikovne... Ostatne nam pripadali take ... ako to spravne nazvat - nicim zvlastne,kolegyna mi povedala,ze keby si mohla vybrat vtedy ked sa ona vydavala,urcite by si nevybrala take ako ma teraz-nazvala to okruzkovanie zltym kovom ako holub :-D ,dost ma vtedy pobavila ;-)
hviezdicka: uprav fotku cez malovanie na mensi format, potom to vezme :-D
my mame tiez stred biele zlato - vrubkovane s krizikmi, jeden lem cervene zlato a druhy lem zlte zlato.... vo vnutri meno a datum sobasa, su pekne :-)
fifitko- ee,nechce mi to vziat do albumu,ma to viac MB ako berie portal,skoda :-(
luko-kde budete mat svadbu? Mimochodom,mas pekny datum, skoda,ze ja mam vtedy termin porodu ;-)
luko..takze z levelu saty si sa uz dostala :-D
mne sa hrozne pacia vlnkovane..ale zial,ze je to troska problem,tak som sa zmierila a dala na klasiku.. :-N
hviezdicka to faaaakt, jej to som netusila ze si tehu, to je super :-D my sme tiez trocha snazili ...ale teraz koli svadbe sme prestali a az tak 2-3 mes. pred snad opat zacneme
:-)
mne sa velmi pacili od juj zabudla som zancku Pierre Carden...no neviem, ale viem, ze maju v Ba pansku conkfekciu..tie boli netradicne, fakt by som sa do nich obliekla....vecsinou kalsika az na par zaujimavych kuskov ktore ma trhali :-D ale nastastie soms tale spokojna s mojimi takze uz ma trhali len ako zenu ked zbada pekne saty
ja som sa na veltrhu stretla s kockou ktora si skusala saty v Nicole predo mnou :-D ba je mala :-D
hviezdicka tak prajem krasne tehulkovanie, dufam, ze sa k tebe po svatbe pridam :-D