Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • poznas to???
    no co Kati,nahadzujem novy tovar 🙂 prisli krasne veci 😃

• som si mohla mysliet,ze nebudes oddychovat.. a pre ake zvieratka uz mate tovar?

• macky a psiky, uz sa plni sekcia hlodavce 😃

• Sponzor fóra
  • no tak nic..ak by boli vtaciky..to este zvladam..psov nemusim..

• no mozno budu aj vtaciky 😃 casom.... zatial viac idu hlodavce, teda zajkovia, škrečkovia, fretky 😉
    no a my dvaja sme milovnici zvierat, hlavne psikov 😛 a rybicky

• rybicky mam hrozne rada..az budem na svk natrvalo,tak budem mat velke akvarko 😎

akurat mi mily napisal..ma za sebou prvu skusku z letneho semestra 😛 uspesne 😎

• to je super, nech uz je leto aj u mna 😉
    my uz jedno velke akva mame,, drahy chce ale do domu vacsie 😃

• neboj..coskoro aj ty budes mat..

inac..kto u vas cisti akvarko? 😃

• no predsa muzik 😃 to je jeho laska 😉

• lebo u nas to budem robit zrejme ja..takze aj velkost budem vyberat..aby som sa moc nenamahala.. 😬

• ahojte 🙂

• ahoj luko 😉

• kocky vy ste si objednavali svadobny bedeker? rozmyslam,c i mi to treba, ked vseto anjdem na nete.... 🤔

• no ja to nemam..a ani mi to nechyba 😛

• nie nemam bedeker 🙂

• Sponzor fóra
  • ja myslim, ze tu najdem vsetko co treba + mam krasny subor v PC ze Nasa svatba 😃

• svaDba

• ja som si zaviedla vlastny blok s vecami na svadbu a podla mna to staci..navyse mame planovac na tejto stranke,takze by sme nemali na nic zabudnut 😉

• to urcite 😉

• baby..ake je pocasie v ziline? 🤔

• dnes bolo fajn, od zajtra hlasia ochladenie a zrazky, na vikend zasa fajn 😃

• no v zA neviem, ale v BA je teplo...

• hadam bude dobre,ked pridem..mam tu len poltopanky 😃

• no neboj, budem ta priebezne informovat 😃

• nooo, teplo tu teda jee, ale ked zaprsi tak to nie je ziadna slava vonku... 😐

• no tu prsalo posledne dve noci..ale nastastie rano bolo vzdy pekne..a aj cez den relativne..a dnes sa aj normalne oteplilo..hadam aj zajtra bude teplo..lebo tie mrazy mi vadia..

• no neuverite..prave sa zablyskalo a zahrmelo..a uz nam prsi.. 😕 sa bude asi dobre spat 😃

• anoo, to milujem ked je vonku burka a prsi a ja pri tom zaspavam 😃 si pojdem kuknut este jednu cas IT crowd a potom sup do hajan, inak je to asi britsky serial....sa mi pacia hlasky...ked nejaka vec nefunguje....ze preco???? potom kuk na vyrobcu a tam Made in britain 😃 si robia srandu sami zo seba 😃

• no to asi preto,ze su moc pohodlni 😃 takmer vsetko je tu made in china..

• jeeej, vsak aj tu....by som povedala ze v celej EU 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov