Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Muma, ako bolo v Írsku???
Odpovedať
Profilova fotka
juuuj, ja sa az desim toho zaciatku, radsej nech to uz je. Ozaj, tie drevodomy mozu byt ja pol na pol, murovane z casti. Videla som taky, co vyzeral uplne ako murovany. Nasi maju pivnicu, konkretne 8 a maju problem aj so spodnou vodou ale aj s tym, ze je tam aj tak stale strasny neporiadok a vsetko uskladnuju. Potom pride spodna voda a je neplecha. Tak radsej bez pivnice. Ja tuzim po poschodovom dome. Byla som sa ze draheho nepresvedcim, ale kedze sme kupili pozemok, ktory je dlhy a uzky, nemal na vyber, ak nechcel dom dlhy ako lod. :-)
Odpovedať
Tak mne sa osobne velmi pacia take poschodove na stýl svajciarskych horskych chatiek..aj drahemu, on chce ekonomicky bungalow, ale mozno sa tentoraz ja budem musiet prisposobit, podla financii. Najhorsie su vybavovacky, pripojky a to vsetko. my sme este ani nezacali. Ktovie, ako to bude. Mozno nakoniec skoncim u svokrovcov v dome na poschodi, co by som veelmi nerada, pretoze uz takych 9 rokov zijem sama- resp. z toho 6 rokov s terajsim manzelom, takze spatne sa prisposobovat by bol pre mna dost problem. Ale ako som rychlo upustila z pivnice, mozno ma prejde aj to poschodie, hihi. Idem pozerat katalogy, si ma navnadila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak prijemny zazitok ti prajem pri hladani domcurikov
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj murinko superr...len kratko ked budu foto tak ti poslem na inspiraciu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute, ste sa tu riadne rozbehli, normalne nestiham :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj fifitko..my vrav ja som tu nebola par dni.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak sa teším na foto... To verím, že tam muselo byť super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja len vcera a nestiham ;-) mam toho dost v praci, doma prerabame obyvku, tak som tu nebola
Odpovedať
Profilova fotka
a ako ti bolo na plese? :-) fiftko to verim prerabky su desne :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Jani, tusim som sa to uz pytala: ale tiez, ako bolo na plese? :-D muma: hodis nejaku foto aj tu ? alebo mne do mailu? ;-) ako si sa mala?
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, na plese bolo úplne super... Tak som sa už dávno nezabavila, teda od svadby :-D Ale bolo fakt super, jedlo skvelé, program tiež a hudba takisto stála za to... ;-) Zuzi, a čo ste sa tak dali do prerábky?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
poslem vam vsetkym ...mala som sa super pocasie nam vyslo na irske pomery skvele prsalo len sem tam..boli sme aj na utesoch..krasa..zamkoch a nakupoch ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
muma: poslem do IP mail ;-) dik Jani: planovana oprava stropu v obyvacke a malovanie, uz som to spominala,tak je to v plnom prude... vcera sme urobili bodove svietenie a oblozili strop okrasnymi podlhadmi- vyzera to fajn :-p dnes sa dorobi farba a snad to bude ok... foto dam na modru strechu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi uz sa tesim na foto ..uz teraz to znie dobre :-) jani to bol univerzitny ples?
Odpovedať
Profilova fotka
tiez by som sla plesat, ale moj muz to nema rad :-( esteze suhlasil so zajtrajsou lyzovackou :-p a v nedelu ideme na predstavenie - nejake divadelne ;-) vcera cosi spominal, ze ma prekvapko na Valentina x-) co budete riesit polovickam kocky?
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzi, tak to môže byť pekné. Som zvedavá na foto. Jaj, už by som veru aj ja chcela mať také starosti, ako prerábanie alebo maľovanie a zariaďovanie. Ale... No uvidíme. Hej to bol univerzitný ples. Ale bolo tam nejakých 500 ľudí. Ja neviem, kde sa tam nabrali :-D
Odpovedať
je, ahojte babenky....ako sa mate? fifi: a kam idete lyzovat? my sa tiez zajtra chystame :-) dufam, ze bude pekne
Odpovedať
Profilova fotka
no to netusim ...som uplne bez inspiracie asi nejaku klasiku vecera a tak...teraz sme boli v tom irsku tak to berem ako valentin a vyrocie v jednom :-N
Odpovedať
Profilova fotka
my sme išli k valentínovi na ten ples, ale chcem urobiť ešte nejakú peknú večeru pri sviečkach a tak... Ešte uvidím, mňa to väčšinou napadne na poslednú chvíľu. Zuzi, tak si pekne vychutnaj tú lyžovačku ;-)
Odpovedať
my sme si na valentina kupily kukly na lyzovanie :-D a urcite bude nejaka romanticka vecera...drahy ju robi kazdy rok a vzdy nejaku specialitku :-) mnam
Odpovedať
Profilova fotka
fiha, tak na veceru pojdeme aj my isto, oficialne budeme spolu 4 roky :-D afra: ideme do Vratnej na Paseky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako vidim aj vy sme sa dali dokopy vo februari....no moj drahy to ma tazske lebo mame vo februari vyrocie valentin a este mam aj naroky :-D
Odpovedať
fifi:my chodime na V.Racu, kedze to mame par minutiek...potrebujeme sa roztrenovat pred francuzskom.Ani som sa ta nespytala, ake ste tam mali pocasie :-)
Odpovedať
nas caka tiez valentin, moje narodky,vyrocie zasnubenia a 4vyrocie behom mesiaca.....drahy to bude mat tazke ;-) ....chce to velku kreativitu
Odpovedať
Profilova fotka
jej, afra, tiez mate 4 roky? :-D ja mam narodky v marci, takze si drahy mesiac oddychne od darcekov :-D vo Francuzsku bolo uplne uzasne x-) urcite sa tam chcem vratit ;-) pocasie vyslo v pohode, i ked sme mali aj den kedy snezilo, bola hmla a poprchalo... ale jasne dni boli bombove, ten sneh ako praskovy cukor, perfektne upravene zjazdovky a vyyyyyyyyyyhlad :-p my to mame zas blizsie do Vratnej, kedze som z Terchovej :-D
Odpovedať
Profilova fotka
afra a ked ams narodky ak smiem vediet :-)
Odpovedať
fifi: My sme minuly rok riadne vymrzli, ale boli tam aj pekne dni.Ale pred dvoma rokmi sme mali pocasie ako pri mori: bez oblacikov a teplucko........dufam, ze aj teraz nam pocasie vyjde :-D Mne sa tam tiez strasne paci.....ved to aj vidiet...pojdeme tam uz 3krat :-) Ale uz by sa mi ziadalo ja more :-|
Odpovedať
Profilova fotka
afra: my sme zimu nemali,skor teplo... v udoli nebol ziadny sneh, ale hore v kopcoch nastastie ano ;-)
Odpovedať
muma:25.2. .... poznam len par ludi, kt. sa narodili vo feb.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?