Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dodavatel pre kiu nie priamo kia
Odpovedať
ty kokso!!! tak mala ako mala, ked sa vymeni 70 ludi, podla mna aj dost velka. co odisli kvoli platu, ci co? 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
kvoli platu prostrediu ..celemu tomuto systemu :-)
Odpovedať
no fasa. takze sa nemam spoliehat, ze ostanem pracovat ked tam nastupim, hej? ako vypadal pohovor?
Odpovedať
Profilova fotka
pohovor ...anglina a nejake skusenosti nechcem ta strasit ale aspon u nas nevzali ani jednu zenu s dietam ]-( su tu same dvacaitky..mozno kia je ina le nemyslim...
Odpovedať
Profilova fotka
pracovna doba je od 7 do 16,00
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne som bola na pohovore s holkou po materskej s 2 detmi a nic ..pytali sa jej stale dokola kde da tie deti ekd bude v praci ona ze ma mamu ale oni stale ze ako budu bez nej 8-(
Odpovedať
no dík ze si mi povedala. Ved viem, ze nikde neberu zeny s dietatom, alebo dvomi. Tak ja uz pomaly tridsiatka, nie dvadsiatka. O Kia som nezistila este nic. Ale trend je asi rovnaky. Aj ty patris do skupiny dvadsiatok? Anglina a skusenosti su OK, akurat ze mam mimi. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja som uz skor k tej 30 :-D
Odpovedať
a vzali ta, vidis? vynimka:-) Kolke narodky oslavujes toho 17-teho, ci 19teho??
Odpovedať
Profilova fotka
17 :-) o dva roky 30 a ty
Odpovedať
ty si ale okolohorucokasova:-) Vsak napis 28, nee :-D Ja mam za týždeň 29. takže ma neuveriteľne dobiehaš:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
rutim sa za tebou neuveritelne rychlo :-D
Odpovedať
ale ma si nedobehneš!! :-D V tomto som rýchlejšia! No, oni si veľmi rýchlonájdu dôvod , prečo by nemali vziať mamu po MD s malými deťmi. Sú to skety! Kam by tie deti asi tak mala dať? Podľa firmenej "kultúry" asi zavrieť do pivnice, kým je v praci..blbci.
Odpovedať
Profilova fotka
ani nevrav tu su take tahy ze mi je niekedy z toho :-S
Odpovedať
ty muma- a ako si sa dostala na tento chat, planujete svadbu, ci co? Ked nevies, kedy bude:-) Ja by som uz mala kvakat na konikovi, ci streche - bo uz mam po.
Odpovedať
Muma , ono je to v kazdej firme ..asi. Tazko sa hrabeme na západ, kultura vo firmach je otrasna v porovnani s ich. Ajk ed s pracou mam tak skusenosti pol na pol..najlepsie byt nezamestnaný :-N
Odpovedať
Profilova fotka
hej planujem najprv tu bola kamoska a teraz ja cize cez nu..bude v juli 5
Odpovedať
Profilova fotka
teraz som bola v irsku a jeden znamy tam je nezamestnany a dostava viac ako ja na vyplatu :-D
Odpovedať
AA..ze nemas zadane , kedy bude, tak preto sa pytam. TAk podme sa "nezamestnat" do Irska. Kde si bola presne- mesto? Ja Som bola v Londyne a Oxforde.
Odpovedať
Profilova fotka
ja v corku :-)
Odpovedať
so Sky, ze? Mali teraz akciu na lety dobru. a len tak, ci po nieco?
Odpovedať
Profilova fotka
no baby, chvilu vas necham bez dozoru a uz nestiham :-D
Odpovedať
nevadi Zuzu..prebrali sme zamestnania v ZA a okoli- ze pre mamy asi bez sance.
Odpovedať
Profilova fotka
hej ale my sme kupili uz v au :-) guste
Odpovedať
tak to je najlepsie..na ako dlho si bola?
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzka, musím s tebou súhlasiť, chvíľu tu nie som a nestíham čítať ;-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
na 6 dni....baby mi hovorte ja vecer nechodim na net a rano nestiham citat :-)
Odpovedať
Tak dnes som sa baby vynimocne odtrhla z retaze- lebo malinka bola dobrucka a nechala ma, moje zaltko. a teraz buva. a vy ako?? Murinko- ale nam tie kyticky dlho vydrzia cerstve na tych fotkach, co? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Violetka, no veru, tá moja nie a nie zvädnúť :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?