caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
pohovor ...anglina a nejake skusenosti nechcem ta strasit ale aspon u nas nevzali ani jednu zenu s dietam ]-( su tu same dvacaitky..mozno kia je ina le nemyslim...
ja osobne som bola na pohovore s holkou po materskej s 2 detmi a nic ..pytali sa jej stale dokola kde da tie deti ekd bude v praci ona ze ma mamu ale oni stale ze ako budu bez nej 8-(
no dík ze si mi povedala. Ved viem, ze nikde neberu zeny s dietatom, alebo dvomi. Tak ja uz pomaly tridsiatka, nie dvadsiatka. O Kia som nezistila este nic. Ale trend je asi rovnaky. Aj ty patris do skupiny dvadsiatok? Anglina a skusenosti su OK, akurat ze mam mimi. :-p
ale ma si nedobehneš!! :-D V tomto som rýchlejšia!
No, oni si veľmi rýchlonájdu dôvod , prečo by nemali vziať mamu po MD s malými deťmi. Sú to skety! Kam by tie deti asi tak mala dať? Podľa firmenej "kultúry" asi zavrieť do pivnice, kým je v praci..blbci.
ty muma- a ako si sa dostala na tento chat, planujete svadbu, ci co? Ked nevies, kedy bude:-) Ja by som uz mala kvakat na konikovi, ci streche - bo uz mam po.
Muma , ono je to v kazdej firme ..asi. Tazko sa hrabeme na západ, kultura vo firmach je otrasna v porovnani s ich. Ajk ed s pracou mam tak skusenosti pol na pol..najlepsie byt nezamestnaný :-N
Tak dnes som sa baby vynimocne odtrhla z retaze- lebo malinka bola dobrucka a nechala ma, moje zaltko. a teraz buva. a vy ako?? Murinko- ale nam tie kyticky dlho vydrzia cerstve na tych fotkach, co? :-D