Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
ahojte..tak som si prave docitala vsetko,co ste popisali..a musim povedat,ze ste sa teda riadne cinili,aj ked je piatok
fifi..neboj,ja som tiez marcova
a baby,co to mate vo feb..moj brat je tiez februarovy,teraz v nedelu ma..a zo strednej mam niekolko spoluziakov,co su vo feb..jeden sa mi zda,ze 19.2
jani..pridaj fotky z plesu,ze aka si bola pekna
co sa tyka dietata a prace,tak v uk mamicky neostavaju dlho doma,lebo sa to velmi neoplati,takze po troch mesiacoch idu do prace..to iste mam aj ja v plane,az raz bude babo..si neviem predstavit vypadnut z prace na viac ako rok..to musi byt hrooozne..
8. feb 2008- Sponzor fóra
no my musime nakupovat uz teraz,lebo ja nebudem stihat naraz vsetko potom zhanat..a navyse milemu sa nechce kupovat samemu..
morcacie tiez mozemja mam tiez rada ovocie a zeleninu..hranolky si vynahradzam cestovinami..a po operacii by som ich mohla opat jest castejsie
ak to dobre dopadne..
8. feb 2008Ahojte kočky. -- Tak Vás po dlllllhej dobe zdravím. To je Vás akosi veľa februárových??
Trvalo mi pekne dlho, kým som prečítala všetko to, čo mám zameškané. Ako som pozrela luko už si si vybrala svadobné šaty. Sú skutočne nádhernééé
Murinko - aj ja mám za sebou zopár plesov, síce pracovne, ale aj tak to stojí za to. Je to úžasné,ked môže človek vytiahnuť večernú róbu!!
My už sme zabývaní v Bratislave, drahý si ešte hľadá prácu, ale snáď je to na dobrej ceste. Čaká ma pracovný víkend, ale teraz som sama doma. Uvarilo som si hrnček jahodového čaju a užívam si to pri PC. Tak ako sa máte?
8. feb 2008Manžel ostáva v rovnakej oblasti ako ja, len s tým rozdielom, že chce ostať moderátorom. Takže to skúša v rádiách. Uvidíme ako sa podarí. Teraz nemám skoro žiadne voľno, ako nová ešte nie som zatriedená na služby, takže ťahám v podstate stále. TEda okrem piatkov a sobôt, čo som mala plesy. V Žiline som bola za celý mesiac asi len 3 dni, keď sa to spočíta. Ale už sme zariadení v Dúbravke, hneď sa inak funguje, keď sme dvaja. Musím povedať, že som veľmi trpela bez polovičky. Ani si neviem predstaviť Lea ako to zvládate byť takto odlúčení.
8. feb 2008luko..tiez ju sledujes?
adi..no ja som si uz zvykla,kedze vsetky moje vztahy boli take..a on sa musel prisposobit..je to tazke,ale nejak prezivame..aspon sa snazime..
sa mi zda,ze maju teraz viac novych ludi v televizii..dufam,ze on si rychlo cosi najde..ked je tak sikovny ako ty,tak urcite..
ja letim v piatok na svknormalne sa mi tomu ani verit nechce,ze je to uz tak blizko..ked pridem v pondelok do prace,tak za chvilku bude stvrtok poobede..
8. feb 2008Super Lea, to sa teším, že pricestuješ domov. Určite si všetkým veľmi chýbala a najmä polovičke. Do redakcie nás zobrali 7-mych, keďže sa o 20 minút predlžili správy, ale aj tak máme čo robiť, aby sme to každý deň vykryli. Ste zlaté baby, že sledujete. Ja si to ani nestíham vychutnať - nevidela som televízne noviny normálne doma v papučiach ani nepamätám. Všetko je v tej Blave akési rýchle, od rána do večera je človek v jednom kole. Ale to asi poznáte. Joj, zlatá malá, pokojná Žilinka
8. feb 2008adka, budu stat 14 tis. som rada, ze sa pacia
no manzelik si urcite najde coskoro pracu, ved sikovni ludia sa v BA nestratia
lea,a no sledujem spravy vzdy ale len tento tyzden som si spomenula, ze vsak ktora je to ta Andrejka...obdivujem vsetkych ktory s takou istotou dokazu stast pred mikrofonom a este aj povedat suvilse a zmysluplne vety...ja z kazdeho vystupenia vzdy stres....
super, ze ides domkov lea, ja som isla najdlhsie po 2 mesiacoh ked som robila au-pair a to le tot vo Viedni ale sla som domov jak z brazilskeho pralesa po pol roku8. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
idem skusit