Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • idem skusit 🙂

• tak budem držať palce. Potom daj vedieť. To by sme boli istým spôsobom kolegyne 😎

• jo aspon by sme isli spolu na ples 😎
    napisem ti potom ako to skoncilo 🙂

• Sponzor fóra
  • no veru, na ďalší ples sa znavu chystám, tak potom počítam s tebou 😉

• som spat..ale len sa chcem rozlucit..lebo ideme si dat caj..a za chvilku to bude za nami..posledny dlhy tyzden.. 😛

• Lea, pekný víkend 😉

• ok sme dohodnute na ten ples 😉
    tak holky ja sa idem pomaly....majte sa a krasny vikend 🙂

• pekný víkend a uži si to doma 😉

• a už sa teším na ten ples 🙂

• ahojte..tak som si prave docitala vsetko,co ste popisali..a musim povedat,ze ste sa teda riadne cinili,aj ked je piatok 😮 😮 😮

fifi..neboj,ja som tiez marcova 😉

a baby,co to mate vo feb..moj brat je tiez februarovy,teraz v nedelu ma..a zo strednej mam niekolko spoluziakov,co su vo feb..jeden sa mi zda,ze 19.2 😃

jani..pridaj fotky z plesu,ze aka si bola pekna 😉

co sa tyka dietata a prace,tak v uk mamicky neostavaju dlho doma,lebo sa to velmi neoplati,takze po troch mesiacoch idu do prace..to iste mam aj ja v plane,az raz bude babo.. 😃 si neviem predstavit vypadnut z prace na viac ako rok..to musi byt hrooozne..

• ja mam 29. marca 😃 baran jak vysity 😃

zajtra ideme do Hateeee jak tesiiiiim, nakupovat 😃 to je pri Znojme, nieco ako Pandorf v Rakusku ale mensie a halvne s mensim poctom ludi, konecne nejake nove oblecko sak mam prazdy satnik 😃

• no ja som 18..a to som ryba..ale s velkymi ustami a tvrdohlava ako baran..to tvrdi moja mama..

luko..tak to je super..idete aj cosi na svadbu kupovat? mne by trebalo aspon jednu vyplatu len pre mna..ale vela by som chcela.. 😒

• Ho ho ho, tak ja som tiez februarova, tak sa pridavam k vacsine ako sa mi zda. Som Fifi ryba ako ty, asi preto ten podobny vkus 😃 No nic, polovicka ma vyvolava, aby som s nim isla pozerat filmik, tak prajem tiez pekny vikend. 😎

• baby ryby..aj vy ich tak milujete jest? ja mam najradsej kuracie maso a ryby 😃
    inac..co cinsky horoskop..tak som svina 😃 😛 😎

• sorry..tam som

• Sponzor fóra
  • no na svatbu asi nie, to mi potom na jar pokupime 😃 skor nejake boticky a oblecko 🙂
    lea ja milujem zeleninu na akykolvek sposob, pizzu a z masa len kuracie a morcacie, kuracie najlepsie po cinsky 😃

• no my musime nakupovat uz teraz,lebo ja nebudem stihat naraz vsetko potom zhanat..a navyse milemu sa nechce kupovat samemu.. 🤔

morcacie tiez mozem 🙂 ja mam tiez rada ovocie a zeleninu..hranolky si vynahradzam cestovinami..a po operacii by som ich mohla opat jest castejsie 😃 ak to dobre dopadne..

• lea, tak drzim palce, kedy ta budu operovat?

• no to zatial netusim..tu v uk to trva tak do polroka..to vybavenie..a vraj robia 10-16operacii denne tohto typu..

• tak fajn....aspon to dobre zmaknu 😉
    robim pracak o Vikingoch...fuuuha, sa aj dozviem nieco 😃

• Ahojte kočky. -- Tak Vás po dlllllhej dobe zdravím. To je Vás akosi veľa februárových?? 😉 Trvalo mi pekne dlho, kým som prečítala všetko to, čo mám zameškané. Ako som pozrela luko už si si vybrala svadobné šaty. Sú skutočne nádhernééé 🙂 Murinko - aj ja mám za sebou zopár plesov, síce pracovne, ale aj tak to stojí za to. Je to úžasné,ked môže človek vytiahnuť večernú róbu!! 🙂 My už sme zabývaní v Bratislave, drahý si ešte hľadá prácu, ale snáď je to na dobrej ceste. Čaká ma pracovný víkend, ale teraz som sama doma. Uvarilo som si hrnček jahodového čaju a užívam si to pri PC. Tak ako sa máte?

• ahoj adi..je super ta tu opat vidiet..pravidelne sledujem spravy 🙂
    a v akej oblasti hlada pracu..tej istej co ty..ci nie?
    nebudes mat dalsi tyzden,ted o dva tyzdne takmer volno?

• ahoj adi 😉 v pravach su skvela, juj, uplny profik
    si mi pripomenula cajik, idem si aj ja uvarit 😃

• Manžel ostáva v rovnakej oblasti ako ja, len s tým rozdielom, že chce ostať moderátorom. Takže to skúša v rádiách. Uvidíme ako sa podarí. Teraz nemám skoro žiadne voľno, ako nová ešte nie som zatriedená na služby, takže ťahám v podstate stále. TEda okrem piatkov a sobôt, čo som mala plesy. V Žiline som bola za celý mesiac asi len 3 dni, keď sa to spočíta. Ale už sme zariadení v Dúbravke, hneď sa inak funguje, keď sme dvaja. Musím povedať, že som veľmi trpela bez polovičky. Ani si neviem predstaviť Lea ako to zvládate byť takto odlúčení.

• no my sme boli najviac odluceni asi tyzden a to uz po 4 dnoch mi faaaakt zacal chybat, ale ked clovek musi, zvykne si na vsetko....

• Ďakujem luko - to super poteší 🙂 Ja zbožňujem, keď som takto večer doma v pohode, uvariť si čajík a pomaly srkať. Človeka to akosi vzpruží. Tak kočky, už ste super pokročili vo svadobných prípravách. Tešíte? Luko, koľko bude stáť požičovné šiat? Sú fakt nádherné.. 😉

• luko..tiez ju sledujes?

adi..no ja som si uz zvykla,kedze vsetky moje vztahy boli take..a on sa musel prisposobit..je to tazke,ale nejak prezivame..aspon sa snazime..
    sa mi zda,ze maju teraz viac novych ludi v televizii..dufam,ze on si rychlo cosi najde..ked je tak sikovny ako ty,tak urcite..

ja letim v piatok na svk 😃 normalne sa mi tomu ani verit nechce,ze je to uz tak blizko..ked pridem v pondelok do prace,tak za chvilku bude stvrtok poobede..

• Super Lea, to sa teším, že pricestuješ domov. Určite si všetkým veľmi chýbala a najmä polovičke. Do redakcie nás zobrali 7-mych, keďže sa o 20 minút predlžili správy, ale aj tak máme čo robiť, aby sme to každý deň vykryli. Ste zlaté baby, že sledujete. Ja si to ani nestíham vychutnať - nevidela som televízne noviny normálne doma v papučiach ani nepamätám. Všetko je v tej Blave akési rýchle, od rána do večera je človek v jednom kole. Ale to asi poznáte. Joj, zlatá malá, pokojná Žilinka 😉

• adka, budu stat 14 tis. som rada, ze sa pacia 😉 no manzelik si urcite najde coskoro pracu, ved sikovni ludia sa v BA nestratia 😉

lea,a no sledujem spravy vzdy ale len tento tyzden som si spomenula, ze vsak ktora je to ta Andrejka... 😃 obdivujem vsetkych ktory s takou istotou dokazu stast pred mikrofonom a este aj povedat suvilse a zmysluplne vety...ja z kazdeho vystupenia vzdy stres....
    super, ze ides domkov lea, ja som isla najdlhsie po 2 mesiacoh ked som robila au-pair a to le tot vo Viedni ale sla som domov jak z brazilskeho pralesa po pol roku 😃

• noo, verim Andrei, ze v TV to musi ist rychlo, mam pocit ze raz si mala aj dve reportaze v 1 spravach...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Kreatívna tvorba svadobnej dekorácie a rekvizít.
    Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.

Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov