Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • adi..a to ked nevykryjete ten cas,tak hladate na to cosi,aby ste mali o com rozpravat? 😃
    inac,uz sa nam robia obrucky,korunku mam uz doma,saty na redovy a mame problem so salou..a ked pridem,tak sa chystame na svadobny veltrh 🙂

baby..zvykli by ste si..ale uz sa neviem dockat jeho objatia..normalne mam obcas chut sadnut na lietadlo,prist objat ho,dat mu pusu a zas odist 🤔 😮

• Tak som premýšľala, koľko budú stáť šaty - teda požičanie za pár rokov. To už asi pod 20 tisíc nepôjde. Teda pardon - to už asi pod 600 eur nepôjde. Teda, ak sa eura dočkáme. Už máte všetko zajednané?

• mala som dve reportáže aj včera, aj dnes večer. Porozprávam Vám, keď sa stretneme. Nie je to o tom, že sa umelo vytvárajú témy. Treba len sledovať dianie okolo - je toľko problémov a aktuálnych vecí. Lea, verím, že Ti chýbajú objatia a pusinky - asi máš aj abstinenčné príznaky, však? 😃 Vždy som sa chcela dostať na svadobný veľtrh. Nebude to náhodou v Bratislave? To by sme sa mohli stretnúť na kafe, keď tu budete. Ani som nezaregistrovala, kedy to bude.

• Sponzor fóra
  • adi..ono to uz bolo..teda v blave..a v bb to bude dalsiu sobotu a nedelu..takze sa uz tesim..povodne som chcela ist do ba..ale praca nepustila..
    som zvedava,kedy budes mat cas a prides do ziliny..

luko..mne to teda bezi aj v tej skole 😃

• no hlavne teraz ked sa to spravodajstvo predlzilo tak mate asi dost prace....
    V Ba uz bol veltrh, bude uz len nejaka mensia akcia v poluse 29.2.
    Ja sa na stretko do ZA asi nedostanem ale v BA moze byt hocikedy 😃

• luko..tak to s tebou sa mozem hocikedy stretnut,ked priletim..alebo pojdem naspat 😃 😃 😃

• lea super stretneme sa no Swechate? 😃 😃 😃 alebo to uz sme taki moderni ze to leti do BA? 🤔 😬

• no leti to do blavy..ale este neviem,kam priletim na svadbu 😃 lebo by som chcela letiez z heathrowa 😛 😎

• Ahojte baby, zdravím vás všetky!! Leattea akourát som prelistovala tvoje albumy..ja by osm si nevedela z tych siat veru vybrat. Ake budete mat obrucky? Ozaj- tie fotky z decembra zo stretka, to kde ste boli?

• priletis rovno na svatbu 😃 ? 😃

• Aha, tak to vidíte, ani som nezaregistrovala, že už to bolo. Luko,takže Ty si v BA? Tak to je super. Píšem ti do Ip telefonne číslo, dúfam, že sa stretneme!!!

• super, uz si znacim 😃

• violetka..no ja by som si aj vybrala..ale ked som neposkusala tie,co som taaak chcela..takze stale hladam,aj ked mam rezervovane..obrucky budu tie posledne,len klasicky vsadeny kamienok,aby nevypadol..
    z toho decembra vies,ze ani neviem..skusim porozmyslam a poviem.. 😃

luko..no ono to je tak,ze my koncime den pred mojou svadbou..ale to som vobec netusila,ked som vsetko vybavovala..ale mala by som priletiet par dni pred nou..

adi,tak to sa niekedy pridam 😃 ked budem letiet naspat..inac v sobotu 23. letim naspat..vecer az.. 😎

• lea ale tie nicol saty su krasne som ich videla uz na par fotkach zo skusania a vyzeraju uzasne

• oni su krasne..ale stale nie som spokojna..ak by neodstrihli vlecku,tak nevaham..ale ved uvidime,co cas prinesie.. 😃

• Sponzor fóra
  • jasne lea vsak ked sa da skusat tak treba skusat 😉

• ved to..a zvlast,ked je baba nespokojna..to musia tie predavacky pochopit.. 😃
    uz sa ale tesim na obrucky..som na ne velmi zvedava..

• ja tiez, my na ne ideme ale az v aprili, teraz treba dvere do bytu 😃

• no super..ja som tiez chcela az april..no mily zavelil,tak som ho nechala..a musim ted cakat na saty,az sa objavia nejake na ebay 😬

• takze sledujes...no tak to bude nakoniec prekvapko tie tvoje saty 🙂

• no to je jasne..nikomu nic nepoviem..teda neukazem..az na svadbe 😛 😛 😛

• tedaaaaaaa

• 😃

• Luko ďakujem za číslo - uložené. Kočky, ja som úplne odvalená, už idem do postele. Zajtra sa ale určite ozvem. Tak dobrú noc. A peknú sobotu želám. papa 😉

• pekne sny prajem..papa adi 😉

luko..no to sa mate na co tesit 😛 😎 😎 😎 treba byt obcas tajnostkarom 😎

• jasne lea 😉 budeme zvedave 😃
    adka dobru nocku 😉

• som rada.. 😃

tak by som uz chcela nedelu..alebo zajtra obed..to uz budem mat po upratovani 😃

• ja uz jarne prazdniny 😃 aby boli

• ja budem mat od piatka uz 🙂 sa tesim..lebo uz je to dlho na vsetkych.. 😬

• tak si to uziiiiii 😵 😵 😵
    idem pozerat Rim prave zacal na CT 1 tesim 😉 pa pa 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Drevené dekorácie na svadbu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov