caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Kysnuté u nás už robieva pomaly len drahý..naučila som ho ich robiť a už to zvláda- tie s ovocím- slivkami, cucoriedkami. Robot vymiesi cesto a je to:-) Lea ja nai v Londyne byt nemusim a tiz sa dostanem raz za pol roka k peceniu :-D :-D Co to- v labaku?? Vymslate novu zbran na teroristov v metre?? x-)
tak to nie..pre ziakov chystame veci na hodiny..skoda,ze po tych chemikaliach nie su mudrejsi a lepsi..
ja hrozne rada peciem..ked budem u mileho,tak zas musim cosi dobreho upiect..mozno vyskusame medovnicky..ze ci ich budeme robit na svadbu :-D
Evi: jasne, tentokrat som nemyslela varenie :-D
Kati: ja musim tiez mojho naucit, ale chysta mi nejake prekvapko na Valentina, tak som zvedava, co to bude :-D
Fifi: ved ani ja som nemyslela varenie, ale tie napady..ze chodim po ne do obchodu..to bol akoze pokus o vtip.
Mne asi valentin zase splynie nenapadne s narodkami, kedze su den po sebe. ja uz nieco pre neho mam, ale len taku drobnost. uvidim, ci budem schopna nieco navarit --)
aaale len takú prkotinu..male cierne prasiatko pokladnicku so srdieckami, klucenku od NICCI prasiatko a Albi pohladnicu. Nepretrham sa!! len aby som zase nekupila viac, ako dostanem..Fifi, 6 hod spanku bol pre mna donedávna nesplnitelny luxus!! spavala som kvoli malej zo zaciatku kazdu noc max. 3 hod, aj to s prestavkami. Tie zvysne som hliadkovala zase ja a polovicka spala. Ale spavat akoze "celu" noc zacala az po 12 mesiacoch. A vy co mate pre polovicky na ten sviatok?
violet..tak sestra mala klud asi dva mesiace..lebo maly pekne spinkal..a potom zacalo kopec problemov..no uz na konci jula(narodil sa zaciatkom maja) si sla na svadbu bez neho :-p a celu noc spi od 14mesiacov :-N
Evi: ja nespavam teda tiez dlhsie, ked pracujem, vstavam o pol siestej rano, ale spat chodim skor.... dnes som isla spat o jednej v noci a rano o siedmej som uz behala po byte :-D a to ten piatok bol teda iny odveci den... hlavne v praci ]-( takze vravis, ze luxus hej....
Kati: ja zatial nemam tiez nic vymyslene,... ci ty ano?
no ja som dnes sice bola v obchodoch..ale myslela som len na seba,aby som vobec docestovala :-D a na maleho..tomu vzdy cosi donesiem..no cez tyzden skocim do obchodu a cosi pozriem..mozno nejaku cokoladu kupim,ako vzdy..taku drahsiu..a nieco na pamiatku..nejaky privesok alebo malickeho plysacika..
som sa akurat jeho pytala,ze ci v piatok budeme dohanat toho valentina a v stredu sa mi zda,mame 150dni do svadby,tak ci aj to..tak mi napisal,ze mohli by sme si ist sadnut..asi mu musim pripomenut,co mam rada :-N :-D
no vidis-fifi- aspon bude steda perfektne nachystana na dieta!! ja co som spavala ako sliepka- za tmy oci zavrela a za svitu otvorila som zazivala sok. Chodiaci zombie! ale clovek si rychlo zvykne..hlavne, ked maju deticky koliku brusnu a treba stale mimi rozbalovat z tych 10tich plienok :-D , masirovat kremikom, kadeco popchat dnu, aby vetriky povolili..a zase zabalit, ponosit, a dookola. Manzel zodral dvoje ponoziek, co ju v obyvke po kocerci cele noci nosil na rukach..a to vazne vravim, ze ich zodral :-D
violet..tak to sestra tak pochudla,ze az..stale maleho nosila na rukach..a to vsetci potom davali vinu malemu..chuda moje..
tu v byte mame dieta..je o 10-11 dni mladsie ako sestrino,takze je to super..taka riadna sranda.. :-D
fifi, mne sa boxerky vyminuli minuly rok, nechcem stale to iste. ibaze by nejake tangace, hehe. Tu v SC maju damske aj panske spodare z cukrikov. z takych ako byvali tie "čočky"..ak si ich pamatate. akurat, ze to stoji 500,-!!! za to, ze to schalujes na nom!? heheh. To ho natriem zrovna tak aj slahackou za 50,- :-D a ak bude dietna , este lepsie:-) Ale srandujem- dnes idem napr. zase spat prva, hehe. S detmi sa clovek nenudi..ked si uz myslis, ze najhorsie mas za sebou , tak sa sakra mylis:-) Dnes si tresla hlavku o zem- dost skaredo- smykla sa na kocke, co si 10sekund predtym podlozila pod nohy.
Asi sa uz lucim..idem ku nej do peliešku sa zavrtat. Tak sa majte krasne, peknu dobru noc!!
violetka..videla som ich tu na anglickej stranke..ale netusim kolko stoja..no maju aj podvazok..tak ten si mozno obstaram :-D
deti su hrozne..ale zas je s nimi veselo..sestre som posielala minule obrazky a mali pekne hovoril,co ktore zvieratko robi :-)
ahojte krasky :-D
tak my sme vcera boli cely den v CR, vlastne v RAkusku, v Hate na nakupoch, ale bola som total sklamana z vyberu...teda, kto sa oblieka sportovo tak sa moze vyzit,ale lezerna elegancia tam teda dostava na frak :-S
...nakoniec si drahy kupil rifle v Levis a triko, ja som si kupila bielu romanticku bluzocku, cierne balerinky va veeelmi zaujimavom opatku (vagabond), v Hilfigerovi jedno cierne tricko s napisom, strasne dobra latka, cierne rifle (mamina ich len musi troska skratit) a najvacsiu radost mam z bluzocky Calvin Clein...sme tam zabludili len nahodou, lebo vsak ceny...ale mali super zlavy, tak nekupte to :-D inak vyber niiic mooooc :-| a este som si kupila taku sportovo elegos kabelku.
na svatbu nic.
no v hate sa da nakupit, je to nieco ako Pandorf, len je tam podstatne menej obchodov a hlavne podstatne menej ludiiii :-D sportove sa tam da super nakupit