caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no ale vacsinu veci uz nenosim..zrejme to bude tym,ze sa neni cas k tomu dostat :-D a v praci nemozeme nosit rifle,ked mame ziakov..takze dvoje rifle,co tu mam ani poriadne nenosim..
no ja mam sportove nohavice..jedny cierne a jedny bezove..tak tie nosim..a doniesla som si kostym,tak aj nohavice z neho nosim..a este zopar dalsich mam..no najcastejsie nosim tie sportove..len som o jedny prisla,tak musim kupit nove..aspon dvoje..a hrozne super vyzera,ked si k nim vezmem bluzku :-D 8-) a opatky 8-)
sukne moc nemusim..ale usila som si dve..doteraz som ich neobliekla.. :-N ale co uz..uz som raz taka..
normalne sa tesim,az raz pojdem na svk v kostymceku :-D
ja ich moc nemusim..ale uz len kvoli tej kombinacii..ze lietadlo a kostym..no normalne uz slintam,az bude pekne..zrejme tak poletim na svadbu..a zo susedneho letiska..sa normalne tesim..
musim kuknut,ci tu mam nejaku suknu..by som si ju vzala so sebou a potom si ju dala,ked pojdem s milym na veceru.. :-)
ved moja sestra stale tvrdi,ze pokial aj doma pri dietati vyzera dobre,tak jej manzel nema kam chodit..
takze ziadne take,ze uz som vydata,tak sa nemusim o seba starat..to nie..
musime byt pekne aj o polnoci :-) 8-)
ano a hlavne rano :-D :-D :-D
ja si zajtra zbehnem kupit este nejake doplnky, opasok, koralky a som vybavena pre tento mesiac :-D
od draheho som si na Valentina vypytala moju milovanu knihu PAn kaplan ma stale tridu rad...do Lea Rostena, takze dufam, ze ju dostanem...nechcem nic ine, kvetom nech ma prekvapi ked nemam sviatok :-D a cokoladku si kupim aj sama...a ine prekvapka...no myslim, ze kedze momentalne zastupuje riaditela 3 tyzdne pochybujem ze nieco vymysli...takze som sa rozhodla ze budem vymyslat ja, vsak mam viac casu
my sa chystame do polska,tak hadam,cosi kupim pre seba..lebo som si kvoli tomu neobstarala svadobne saty,ktore som chcela..
ja som vcera zistovala,ci cosi dostanem,tak mozno ano..ale nechcel nic povedat..este mu musim pripomenut,co mam rada :-D a jemu hadam cosi v tyzdni kupim..taku milu drobnost..ved to ma byt z lasky :-D
ano daju sa vselijake drobnosti kupit, su aj take stranky s origos darcekmi...len si vzdy neskroo na to spomeniem, kym by to doslo, mal by aj narodky :-D
ja rozmyslam bud kino alebo kubanska restika...alebo nejake speci jedlo by som uvarila a nejaky dobry drin miesany k tomu....no uvidime :-)
no ja sa este kuknem na letisku..naposledy som si tam kupila vonavku dost lacno..tak mozno aj teraz budu cosi dobre mat..ale nemozem sa na to spoliehat..
ja mam teraz Ninu Ricci Love in Paris...pekna, ale nie je to ono, moje naj boli Dior J adore a Gucci Envy me...inak ich mame tiez za lepsiu cenu od kamarata, elbo 2500 dat za vonu, tak to ee
gucciho mam este trocha..bola sranda,ked som ju objednavala..podla flasky..a trafila som sa :-D
minule som si na letisku kupila ghost deep night..je super..tak teraz budem mat dalsiu dilemu,ze co na svadbu..lebo chcem nejaku uplne novu :-D
boss je super..u mileho cosi mam..mne sa zapacilo zopar voni od avonu..ale na svadbu chcem urcite cosi ine..la costa alebo cosi podobne..len neviem,ci chcem sladku alebo jemnu vonu :-D
najradsej by som brala,ak by sme obaja mali rovnaku znacku..to by bolo super..ked som kupovala na letisku svoj parfem,tak mali 40% off..to bolo fakt super..ale asi to uz tak skoro mat nebudu..
ja mam rada na leto kvetinove a na vecer take trocha orientalne :-) celkom fajn ja aj Calvin Clein Euphoria, len trocha moc korenista, vraj uz ma aj jemnejsiu verziu...
no na svatbu budem musiet rozmysliet, lebo v ltete uzrcite nic tazke
no moj si da urcite svojho Diora, on zmeny neznaaaasa..ja by som najradsej kupila na leto toho Gucciho, je to jemna kvetinova vona a uz som ju dva roky nemala