Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • ale LEA netaraj! nemeskas- urcite- moze to byt zapalena uzlina..alebo co??

• no vies..mam perfektne skusenosti s meskanim lietadla..zatial raz nemeskalo.. 😃 ale ak bude pekne,tak verim,ze to bude v pohode..
    dufam,ze je to uzlina a nic ine..lebo ma asi porazi potom..a doktorku tiez..mam chut jej povedat par nepeknych slov..keby jej priatel nepovedal,ze anglicania ma posielaju na operaciu,bola by som jej ukradnuta..

• lea, no drza saaaaaa 🙂 urcite to nebude nic vazne 😉 ale ked mas bolesti,t ak to je blbe, uz aby ta dali dokopy 😉

• Sponzor fóra
  • ahoj luko..no uz zistujem,ci bude mozne zastihnut doktorku v piatok..nech jej sprijemnim vikend..
    ale planujem si najst sukromnika..

aky bol pondelok? moj celkom usiel..dokonca som si aj cosi kupila..a aj super pohladnicu pre mileho k valentinovi..je tam hodne anglickeho textu 😃 tak sa bude chlapec chvilu trapit 😃 😃 😃

• lea, vidis, lubis a pritom aj vzdelavas (draheho) 😃 😃 si skratka dokonala buduca manzelka 😃
    ja este nemam nic vymyslene...pomooc, zas na poslednu chvilu ako vzdy a to si hovorim, ze tentokrat uz si to premyslim aspon tyzden dopredu 😬

• no na vianoce som mu kupila super detsku knihu s kopec obrazkami..grecke myty..v anglictine 😃 takze sa snazim..
    no ja som chcela este cosi kuknut..ale az zajtra..a pripadne v stredu este..
    inac..co sa toho caju tyka..momentalne cakaju na tovar,takze mi da vediet az dojde..no do 20.by mal prist,lebo vtedy maju uzavierku..

• OK 😉 vdaka 🙂
    no idem ein bischen citat 😃

• no Kati, ked sa ti teda dari v tom zdravi 😞

• no neviem,ci sa na niecom dohodli vsetky tie problemy 😠 alebo co..

• nic moc, verim, ze by sa ti zisla pritomnost draheho... uz to treba vydrzat, o chvilu si doma 😛

• no ved pojdem za nim coskoro..uz by som najradsej pobalila kufor a sla 😃

• to ti verim.... tesim sa na kavu, co dame buduci tyzden....
    dnes sme s mojim muzickom kupili novy luster do obyvky a lampu na citanie... a konecne mi prisli aj zavesy, som stastna 😃

• super..a kedy budu fotky?
    ja zas cizmy 😃 😛 a uz sa tesim na nakupy v polsku a na ten svadobny veltrh.. 😃

no ak by mali cosi lepsie ako kavu,tak si dam to lepsie..zacni rozmyslat,kam nas zavedies 😛 😛 😛

• Kati - urobila som zabery na zaves, su na MS - ale vecerne svetlo nie je "to prave orechove".... musim odfotit zajtra.... aj lampu a luster, lebo sa mi blesk odrazal na skle a robilo to dost zly obraz a bez blesku to bolo tmave...
    ved rozmyslam,kam pojdeme, az sa mi z usi pari 😃

• idem kuknut..
    no vies,si tam viac ako ja..takze musis vyberat..co tak cukraren 😃 😃 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • ahaaaaaa,mas chut na sladke? 😛
    inak nam semester zacina uz v sobotu, povodne mal az 22.2., presunuli nam prednasky z informatiky, som fakt nadsena 😠

• no moj sa zacal ucit uz na skusky 😃 😛

no to je take,ked bude aj to babo,tak bude hadam klud 😃 ale nie..neviem,na co budem mat chut..a este stale neviem,kedy to stretko..ani kamoska sa mi neozvala,ci moze v stredu..lebo vo stvrtok dojde segra na nakupy a hadam obrucky budu spravene,aby sme mohli vybrat..
    zatial sa mi najviac pozdava streda,lebo vo stvrtok by som mohla ist pozriet rodinku..

• ok, registrujem stredu... urobis aktualizaciu zoznamu, ako vzdy?

• no jasne..v pondelok rano..ale potom sa budem spoliehat,ze mi posles sms,kedze v pondelok poobede idem na vychod a na net sa mozno dostanem u segry v utorok podvecer..takze by som to kukla..a v stredu rano cestujem naspat..

• ahojte kocky...
    fifi - tie zaclony si kupovala z quelle? my sme si objednali take iste odtial a uz mi aj dosli ...zajtra si ich idem vyzdvihnut...inac, ako sa vsetky mate? dufam ze ste vsetky zdrave, lebo vo vzduchu je nieco zle..mne zasa ochorela dalsia casnicka...som zvedava, co budes robit...

• ahojky aj tu su vsetci chori tak dufam ze nic nechytim 🙂

• Ahojte, Marcelka, ako bolo u rodičov?
    No o chorobách mi ani nehovorte, kolegyňa bola doma 4 týždne potom týždeň v práci a teraz zase behá po doktoroch. A najhoršie je, že sedí oproti mne a v nedeľu som už ležala s plným ňufákom 😦

• ahoj jani prisli ti fotky?

• ahojte,
    Marcelka: zavesy mi uz prisli a uz aj visia 😃 vcera som sa vecer pokusala ich aj vyfotit, ale musim urobit cez denne svetlo, mam photo na streche 😉 a su naozaj krasne... mate tu istu farbu?
    Jani: moja kolegyna je tiez uz 3 tyzden PN - ma problemy s chrbticou, ani lezat nemoze chudiatko 😞

• Linda, ďakujem, fotky prišli. Sú skvelé 😉 . Júj, išla by som sa aj ja pozrieť. My sme boli v Škótsku a to je tiež nádherná krajina.
    Zuzi, naša jedna kolegyňa bola kvôli chrbtici PN 4 mesiace. A teraz tiež obsedí len horko-ťažko.

• teda nic moc Jani, ked si tak vezmem, v podstate mozem byt stastna, ze ma nic zavaznejsie netrapi....

• zuzi mas pravda ...mozme byt len a len radi ze sme ok...

• inak mate fakt krasnu obavcku ..fialova sa mi velmi paci 🙂

• Muma: diiik, trosku sme si ju ozivili, fialova je akurat 4 dni 😃

• fifi...foto som videla, myslim, ze my mame taku istu farbu...my mame oranzovu stenu a hnedy nabuytok, tak dufam ze nam to tam bude pekne ladit....
    jani...na vychode bolo super, ale kratko, to vies dosli sme v piatok asi o pol 11 vecer a v nedelu sme uz sli naspat...tak len taka otocka...ale od pondelka dovolenka na cely tyzden tak si ma rodicia uziju aj-az 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Kreatívna tvorba svadobnej dekorácie a rekvizít.
    Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov