Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
ahojte
lea ja soms a podela do nakupneho centra, nejak topanocky sióm si vyhliadla tak zajtra ich pojdem ukoristit
a spontanne som kupila drahemu darek na Valentina - kaktusbol v nadhernom kvetinaci, taka stredna velkost a kedze v novom byte zatial nemam rastlinstvo, bude prvy
a zastoknem mu tam este srdce a odkaz, ze aj ked je niekedy pichlavy ako ten kaktus aj tak ho lubim
12. feb 2008luko..tak to je super..ja tiez planujem najprv kuknut na svk..a pripadne v polsku..
no ja som nasla len cokoladu,ale nekupila som ju..rozmyslam nad niecim inym..
afra..ahoj..no ja som rozmyslala,ze ja by som piekla..ak bude cas..ak nie,tak nic take nebude..
a neboj,rychlo to zbehne..moj mily ma uz skuskove..lae to bude asi tym,ze je externista..12. feb 2008- Sponzor fóra
fifi..no super..a aky stol ste si vybrali?
a co mas so stropom
afra..no a aka je to skola a kruzok..aby som vedela,comu sa mam vyhybat..
inac,co my sme mali babske kruzky,tak cast bola viac s nami..kedze sme mali niektore predmety spolocne..povodne mali troch chalanov..vsetci usli odtial12. feb 2008afra: mame radi pizzerku Tratoria Pepe pri dome umenia Fatra
tiez je dobra restauracia pri hoteli Grand -taka na rohu, tusim je to nula 2 teraz - aj pekne prostredie.... a potom otvorili novy hotel na Hlinach VII. pri Vetex - kocka (obchodak), pri Juniore- hotel sa vola Galileo a vyzera to tam skvele
Kati: no vymyslam podobny stop do spalnelen menej narocny... stol a stolicky nam robili na objednavku, lebo mame malu kuchynu
12. feb 2008
Aj si začenete na nervy liezť, čo?
Ja chodím domov len tak na otočku a zakaždým poviem, že mi to stačí. Už som si nejako zvykla na ten samostatný život. Dva dni je už to maximum. Ja hororím, že radšej pomenej a častejšie. Ale je pravda, že keď bývajú vaši tak ďaleko, tak to nie je možné.