Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • nevadi..ved je streda..ako budes relaxovat..lebo by si mala..kedze si tak poctivo makala..
    ja som sa tiez dnes nadrela ako kon..ale ked mne je luto nechavat robit kolegyne,ktore su ovela starsie..

• uz som dostala masaz od manzela, pojdem asi do vane.... 🙂

• no vidis..a hned ti bude lepsie..
    ja budem mat masaz v piatok,ked pridem 🙂

• Sponzor fóra
  • no Kati, keby len masaz 😃 😃 😎 😎

• no este som mu nespomenula,co mam rada 😃 😃 😃
    a v sobotu skoro rano vstavame 😬 ideme do polska.. 😛

• no to nie je predsa ziadny problem nie? 😃

• jasne,ze nie..zvykam si 😃
    sa normalne tesim..tolko toho mam postihat 😃 😬 ale maleho zas uvidim..som zvedava,co vsetko mi uz povie..a ako vyrastol..uz som mu aj cosi kupila 🙂

• verim ti,ze sa tesis.... 😉
    budem sa lucit Kati, idem do tej vane a potom do postele, zajtra opat vstavam 5:30 😠
    papa

• pekne sny teda..
    ja sa nemusim nejak ponahlat z postele..ale budem vecer spat..lebo v noci cestujem..
    papa

• caute 🙂

• ahojky 😉

• bre ranko baby..tak sa nam tu zamracilo..ale hadam sa vycasi..a len nejakych 5hodin v praci..mozno len 4,ktovie 🙂

• ahojte lea za chvilu si doma 🙂
    muri ako nic nove s pozemkom aj kolegyna hlada cela zufala vcera bola jeden pozerat a nic 😐

• no stále nič, ale stále je tu nádej. Aj keď včera som už bola naozaj zúfalá 😞 . No kúpa pozemku je dosť vážna vec, takže treba všetko riadne zvážiť.

• presne tak ..radsej cakat ako kupit blbost to si aj ja myslim 🙂

• Sponzor fóra
  • ahojte..tak uz som doma..dam si sprchu a musim si pospat 🤔 ale v praci bolo super..hned rano sme si dali taky dlhsi caj..a potom porobili necele dve hodky a zas oddychli a sli na obed 🙂 super..normalne som rada 😎

• Kati, tak sa ti to kráti. Za to, my sa tu dnes paríme a zrejme to tu potiahneme asi aj do nejakej 22.00 hodiny. No máme tu veselo 😐

• jani..nezavidim..ale hadam si potom oddychnete 🙂 ved vikend sa blizi..
    ake je pocasie v ziline? tu sa zhorsilo..a dost ochladilo.. 😠

• Aj tu je teraz chladno a dokonca má aj snežiť. V nedeľu v noci má byť až -10 stupňov. Zima sa nám vracia 😠 A už som sa tešila na jar

• a ja som sa tak tesila,ze bude super..nemam tam ani poriadne zimne topanky..musim ich doniest z vychodu,preto dufam,ze pocasie vydrzi do pondelka..lebo mi bude doktorka nadavat,ze co beham v takych topankach,ked je sneh 😃 😃

• no malo sa ochladiť až zajtra, ale už dnes ráno trochu snežilo. Skoro ma trafilo. doteraz bolo tak krásne. Každé ráno, keď som sa zobudila, mi slniečko svietilo rovno do okien. A dnes zamračené. Ani som nemala chuť vstať a ísť do práce.
    Veru, keď je zima, neoplatí sa chodiť v slabých topánkach. Lebo každá choroba ide od nôh 😐

• ahojte baby 🙂
    Jani,valentinujete v praci? obaja? 😕
    Kati: ma sa ochladit, a to poriadne, cez vikend hlasia v noci az -16 stupnov 😒

• Zuzka, veru tak, valentinujeme v práci. 😞 Ale aspoň sme spolu. Dohodli sme sa, že budeme valentinovať zajtra večer alebo v sobotu 😃

• hm, to je tiez pravda, cez vikend je viac casu a nemusite stresovat, ze treba vstavat do prace 😉
    my pojdeme dnes na veceru - drahy to slubil a mame objednanu masaz 😛 .... okrem valentina mame totiz 4 vyrocie 😵

• Tak to je super... My sme mali v nedeľu 4,5 ročné výročie. A v pondelok máme už pol roka od svadby. Takže cez víkend to všetko spojíme 😃

• no baby..vy ale oslavujete 🙂
    my si pojdeme zajtra sadnut..a som velmi zvedava,ci bude kde 😬

• ahoj 😉
    tak som dostala Ferero a kniha bude az v sobotu 😬

• ahoj..a aka kniha?

• takze uz sa tesis 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Kreatívna tvorba svadobnej dekorácie a rekvizít.
    Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.

ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov