caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
muma madeira je prenadherna, kebyze mi nebola volna hore, tak ma ukecaju na nu ;-)
ano ja chcem dlhy spanielsky ale bez olemovania, taky co som si skusala stal 5tis. tak tolko nedam :-.
muma nectar je nadherny, tiez som ho videla na jednej kocke, bol krajsi ako na mne, mna rozsiroval.
madeira je tiez super, tak skvostna, takze sa rozhodni tak pocitom, k comu ta viac taha :-)
ahojte baby..tak ako to vyzera so stretkom vo stvrtok o piatej? =-)
ja budem teraz mimo do stredy poobedia..ale potom si to skontrolujem..ak sa mi podari,tak uz zajtra mrknem..
za hodinku odchadzam na vychod :-N
aj tak vas predbehnem ja 5:20 :-S Ja len ze sa tu tak skoro nikdy ani nepozeram, lebo som myslela, ze malokto musi chodit tak skoro do roboty ako ja 8-(
jej, no neviem, nam to vybavuje mama, je niekde z okolo Turzovky, mozem sa popytat
inak ja by som zas potrebovala poradit, kde v ZA pecu dobre torty ;-)
Nám dávala svokra piecť skvelú tortu, ale to u nejakej súkromnej osoby. Viem o jednej pani, ktorá pečie fantastické torty, ale žiaľ býva až v Kremnici... :-)