Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • no za šaty sa vždy platí záloha, ale suma je rozdielna. Zvyčajne sa pohybuje okolo 2000,-

• takže vám to potvrdil len farár a na tej matrike ste už boli?ozaj to spoločné meno sa vypisuje vtedy alebo až potom po sobáši ked sa podpisuje ta zápisnica lebo mi sa nejako nevieme dohodnúť 😃

• na amtrike sme este neboli len farar..meno neviem kedy ale tiez v tom nemam este jasno 🙂

• Sponzor fóra
  • na matrike už musíš v papieroch uviesť meno, aké budete používať. Či už spoločné, alebo si necháš svoje, alebo budeš používať oboje 🙂

• No to s tou matrikou aj mna celkom zaujima. Inac durni ja nemam este farara. Mam sa s nim akurat dnes stretnut, lebo to dohadujeme uz 3. tyzden. A mam svadbu 14.6. aspon si to zatial myslim a mam k tomu datumu vsetko ostatne vybavene 😒

• muma
    a ty by si si chcela nechať svoje alebo oboje?

• ja naj svoje ale vidim to na oboje..dufam 🙂

• petapalko
    no my sme to tiež tak dlhšie plánovali kým sme sa tam vôbec dostali a to asi tak že sme tam aj tak doši asi 5 minút pred koncom jeho úradných hodín a začínala mu omša tak len tak narýchlo nám povedal a popýtal sa ale no neviem neviem si máme zavolať či to bude platiť a tak no neviem moc nám toho nepovedal
    tak držím palce aby vám to vyšlo s tým termínom aj u neho ale hádam nebude robiť problémy 😉

• ved aj u nás už padlo to oboje ale potom bola dilema ako sa budú volať deti a tak no takže pokračujeme v debate ktoré si dáme 😃

• deti sa mozu volat po manzelovi 🙂

• no asi to tak dopadne aj u nás neviem nejako si nechcem meniť svoje meno 😎
    mne sa páči a som s ním spokojná a mám taký pocit že keby si ho zmením už nebudem tak patriť do rodiny ale to je len taký môj čudný pocit 😃

• ozaj som ešte chcela vedieť na náuky môžeme začať chodiť aj skôr ako príde ten papier z matriky? teda pred tým ako budeme mať vybavenú matriku?alebo až po tom?

• my budeme mat urcite s fararom problem, lebo ja som evanjelicka a milanko je katolik a bojim sa, aby nerobil pri sobasi medzi nami nejake rozdiely, lebo potom budeme musiet menit aj kostol 😐

• petapalko prides dnes na stretko

• jaj ale hádam natrafíte na dobrého a chápaveho farára a nebude vám robiť zbytočné problémy držím palce
    a v ktorom kostole by ste mali mať?

• Sponzor fóra
  • no kočky ja pomaly bežím do mesta, ešte tam mám nejaké vybavovačky. Ale o piatej som pred Karolínou ako na koni. Tak sa veľmi teším, že sa uvidíme. Zatiaľ sa majte 😉

• ahoj tesim sa aj ja 🙂

• No pridem, hadam zasa pozbieram nejake uzitocne informacie. Chceli by sme to mat v kostole v Zavodi a v podstate tam aj spadame, takze s tym by nemal byt problem. Vsak za chvilu sa vidime 😛

• veru este dve hodky a daco 🙂 ja si myslim ze by nemal byt problem zo sobasom..spoluziacka mala dokonca sobas s dvomi kanzmi --evan aj katol v katolickom kostole ..on bol evan a ona katol
    ale zalezi podla mna od knaza

• aj aj si myslím že záleži hlavne od knaza na akého natrafíte

• no ja viem, ze sa to tak robilo, ale do telefonu nas farar hned zrusil, ze podla novych pravidiel nie je pripustne, aby bol v kostole aj iny farar. Ale nam je to v podstate jedno kde, akurat na radnici ja nechcem.

• na radnici nie tam je to take divne aspon mne sa to nepaci 😒

• keby vam robil nahodou problémy tak treba poskúsať aj inde sa popýtať iných knazov a tak

• durni ty byvas v ziline

• no to je zložitejšie bývam aj nebývam oficiálne hej ale v podstate už skôr nie skôr v knm ale občas aj tu

• 🙂 no ja tiez byvam nebyvam

• Mas pravdu mne to na radnici pripada ako za komunizmu, teda aspon na Zilinskej a ako na beziacom pase.

• a kde bývaš ty muma? 😉

• v ziline ale som zo zv 🙂

• jaj a v žiline si sa ocitla kvôli svojej láske? 🙂 a kde v žiline plánujete mať obrad a potom hostinu?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Ponúkame organizovanie svadobných a iných spoločenských udalostí
    Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov