Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • ja budem mat svadbu doma nie v ziline....jedine obrucky budem mat zo ziliny 😃

• my sme si tiez obrucky zajednali v Holici, odkial je milanko 🙂

• tak ja idem ..uvidime sa za chvilu ...majte sa 🙂

• Sponzor fóra
  • ahojte a užite si stretko 😵

• fiha fiha, kolko nas bude 😃

• No minimalne pat podla toho co citam 😃

• aj viac aj viaaaaaac 😃 😃 😛

• tak sa idem dat prekvapit. Ty to mas asi od netu najblizsie ku Caroline, co 😎

• ani nie Peti, som doma na Hlinach VII. o pol hodku bezim na MHD, aby som tam bola 😃

• kocky, ako ste randili??? ale vsak vy este randite a bezo mna 😢 😢 😢 😃

• tiež by ma to zaujímalo, aké bolo stretko. my sme sa dnes o tretej poobede vrátili po 6dňoch zo ZA, malá mi ochorela, zajtra ideme ku doktorke, auto sa nám pokazilo..no romantika!

• violetka, vidim, ze nezahalas 😃

• veru, len som si odbehla sem, inak zachranujem, co sa da, ma horucku, soplíky, kasle, place..takze krása!

• no to mi je luto, co je horsie ako chore dieta 😞
    ale vsak maminka sa postara, nie? 😉

• Sponzor fóra
  • luko, to je kto na tej fokte?? ta ikarkulka..nepoznam.

• neviem....len sa mi pacil jej zjav, fialove svadobne saty a strih, krasne 🙂

• ak sa budem druhy krat vydavat😃, tak si dam filovu aj ja- ved som nenadarmo- violetka..mam ju rada tu farbu

• ano, aj mne sa zacina pacit, mozno popolnocne 😃

• mas na vyber..ja uz ani moc nie🙂 Ibaze by som si doma po polnoci nieco fialove na seba hodila.-)

• noooo, vsak to dobry napad 😃 a najlepsie krajkovane 😵 😵 😵

• tak a takto to chcem co sa ucesu, zavoja, kyticky tyka:
    http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=553918&vReferer=%2Fphotos%2Fmiamia
    aj ked nad ucesom este podumam 😉

• hodnotím kvietky kao prenádherné, aj ja som chcela ruže..tieto sú ešte krajšie, ako som mala. Závoj dosť nepraktický, ale zaujímavé..účes moc nevidno..

• zavoj urcite chcem dlhy, ajs om si skusala, vyzeralo to uchvatne, vsak ja si ho dam na hostinu uz dole, 😉
    na dalsich fotkach uces trocha vidno, mala taky drdol 🙂

a kvietky pre mna jednoznacne biele, ci uz ruze alebo kaly, alebo tulipany , ale ruze zatial vedu 🙂

• ja milujem tulipany, ale v decembri to bolo skoro nemozne.-) aj kaly. sice sa dali zohnat, ale nastastie som mala ruze, lebo bolo otrasne vonku, zima, dazd, sychravo..asi by posli rychlo

• halooooo, rande bolo super 🙂

• no to hej 😬 A dokedy ste potom este boli? Ja som nakoniec v kostole nic moc nevybavila, lebo ci je termin volny nam pozrie az cez vikend a ci su nejake problemy so zmiesanym manzelstvom nam v podstate nevedel povedat, ze si to este zisti. No ale aspon sme mu vysvetlili, ze terminom uz nemozeme hybat.....50% uspech 🤔

• ahoj boli sme do siedmej...ale aspon nieco si vybavila..a som rada ze sme sa spoznali 🙂 🙂

• tak čo ako bolo včera? 😉

• ahojte... Tak dnes už aj ja takto skoro ráno zarezávam 😃
    Inak pokiaľ viem, tak so zmiešanými manželstvami by problém byť nemal. Môj bratranec je katolík a jeho žena evanjelička. Síce sa brali v evanjelickom kostole, ale nespomínam si, že by mali nejaké problémy 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov