Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat svadbu doma nie v ziline....jedine obrucky budem mat zo ziliny :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si tiez obrucky zajednali v Holici, odkial je milanko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja idem ..uvidime sa za chvilu ...majte sa :-)
Odpovedať
ahojte a užite si stretko x-)
Odpovedať
Profilova fotka
fiha fiha, kolko nas bude :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No minimalne pat podla toho co citam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj viac aj viaaaaaac :-D :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
tak sa idem dat prekvapit. Ty to mas asi od netu najblizsie ku Caroline, co 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani nie Peti, som doma na Hlinach VII. o pol hodku bezim na MHD, aby som tam bola :-D
Odpovedať
kocky, ako ste randili??? ale vsak vy este randite a bezo mna ;-( ;-( ;-( :-D
Odpovedať
tiež by ma to zaujímalo, aké bolo stretko. my sme sa dnes o tretej poobede vrátili po 6dňoch zo ZA, malá mi ochorela, zajtra ideme ku doktorke, auto sa nám pokazilo..no romantika!
Odpovedať
violetka, vidim, ze nezahalas :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
veru, len som si odbehla sem, inak zachranujem, co sa da, ma horucku, soplíky, kasle, place..takze krása!
Odpovedať
no to mi je luto, co je horsie ako chore dieta :-( ale vsak maminka sa postara, nie? ;-)
Odpovedať
krasna nevesticka: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovedať
luko, to je kto na tej fokte?? ta ikarkulka..nepoznam.
Odpovedať
neviem....len sa mi pacil jej zjav, fialove svadobne saty a strih, krasne :-)
Odpovedať
ak sa budem druhy krat vydavat:-D, tak si dam filovu aj ja- ved som nenadarmo- violetka..mam ju rada tu farbu
Odpovedať
ano, aj mne sa zacina pacit, mozno popolnocne :-D
Odpovedať
mas na vyber..ja uz ani moc nie:-) Ibaze by som si doma po polnoci nieco fialove na seba hodila.-)
Odpovedať
noooo, vsak to dobry napad :-D a najlepsie krajkovane x-) x-) x-)
Odpovedať
tak a takto to chcem co sa ucesu, zavoja, kyticky tyka: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... aj ked nad ucesom este podumam ;-)
Odpovedať
hodnotím kvietky kao prenádherné, aj ja som chcela ruže..tieto sú ešte krajšie, ako som mala. Závoj dosť nepraktický, ale zaujímavé..účes moc nevidno..
Odpovedať
zavoj urcite chcem dlhy, ajs om si skusala, vyzeralo to uchvatne, vsak ja si ho dam na hostinu uz dole, ;-) na dalsich fotkach uces trocha vidno, mala taky drdol :-) a kvietky pre mna jednoznacne biele, ci uz ruze alebo kaly, alebo tulipany , ale ruze zatial vedu :-)
Odpovedať
ja milujem tulipany, ale v decembri to bolo skoro nemozne.-) aj kaly. sice sa dali zohnat, ale nastastie som mala ruze, lebo bolo otrasne vonku, zima, dazd, sychravo..asi by posli rychlo
Odpovedať
Profilova fotka
halooooo, rande bolo super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no to hej :-N A dokedy ste potom este boli? Ja som nakoniec v kostole nic moc nevybavila, lebo ci je termin volny nam pozrie az cez vikend a ci su nejake problemy so zmiesanym manzelstvom nam v podstate nevedel povedat, ze si to este zisti. No ale aspon sme mu vysvetlili, ze terminom uz nemozeme hybat.....50% uspech =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj boli sme do siedmej...ale aspon nieco si vybavila..a som rada ze sme sa spoznali :-) :-)
Odpovedať
tak čo ako bolo včera? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte... Tak dnes už aj ja takto skoro ráno zarezávam :-D Inak pokiaľ viem, tak so zmiešanými manželstvami by problém byť nemal. Môj bratranec je katolík a jeho žena evanjelička. Síce sa brali v evanjelickom kostole, ale nespomínam si, že by mali nejaké problémy ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?