caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
No v evanjelickom kostole nie su, my nemame take prisne pravidla, ale bojim sa, ze v katolickom budu. No vsak uvidim co nam povie :-. Tak to vy ste vcera uz len podopijali a isli, ze? Aj mi bolo luto, ze som musela ist skor, ale na ten Hajik sa niekedy dostat nie je sranda.
Ja viem, o čom hovoríš. Bývali sme v Závodí u svokrovcov a to niekedy som išla z mesta radšej pešo a bola som doma skôr ako trolejom. Tam to býva veselé.
A neboj, nabudúce zostaneš dlhšie. Veď hádam to nebolo posledné stretnutie ;-)
No dufam, este od vas urcite budem potrebovat kadeco pozistovat ;-) To sa clovek stale k niecomu dopracuje, cim si nie je isty. No a potom v lete sa prideme s mumou pochvalit ako nam to nakoniec vyslo :-D
baby, tak my sme mali stretko v pondelok po našej svadbe. bolo to super. Ešte boli všetky zážitky živé ;-)
Budeme sa veľmi tešiť aj na vaše posvadobné stretnutie
znie to pre mna zvlastne, ze posvadobne stretko. Sice sa mi o niecom svadobnom kazdu noc sniva, ale mam este tolko toho na vybavovanie, ze sa mi ta svadba zda strasne daleko
dnes nam pride obyvacia stena z decodomu, aj s kiznicou a stolom, tak sa tesiiiiim, pol roka sme mali len maly stolcek a na nom maly TV, takze teraz sup do nay a konecne vyberieme nejake LCD a DVD a zacne sa to podobat na obyvacku :-D
ano, vecer ho mozem hodit, mam v telefone, ale je to svetly orech a cierny lakobel stena a kniznica a stolik svetly orech tiez...chceli sme povodne tmavy, ale bol by vraj problem vyrobit k tomu kniznicu a kedze ja som knihomol , tak neviem, kde by sme ich vsetky dali :-D
muma tak je na tejto stranke:
http://www.decodom.sk/model.php?cat=O...
posledna zostava, ale ta je slivkova a my budeme mat svetly orech a je bez tej dlhej skrinky vlavo, tam bude kniznica ;-)
no nič moc zatial akurátne som si poslala maily na video kvôli cenám a čakám či sa mi ozvú a akurát sa snažím niekde zistiť kolko alkoholu a vody a koláčov a tort mi bude treba asi tak a vlastne stále dufám o všetkom čo skôr a kde a ako a tak