Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj murinko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No v evanjelickom kostole nie su, my nemame take prisne pravidla, ale bojim sa, ze v katolickom budu. No vsak uvidim co nam povie :-. Tak to vy ste vcera uz len podopijali a isli, ze? Aj mi bolo luto, ze som musela ist skor, ale na ten Hajik sa niekedy dostat nie je sranda.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja viem, o čom hovoríš. Bývali sme v Závodí u svokrovcov a to niekedy som išla z mesta radšej pešo a bola som doma skôr ako trolejom. Tam to býva veselé. A neboj, nabudúce zostaneš dlhšie. Veď hádam to nebolo posledné stretnutie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No dufam, este od vas urcite budem potrebovat kadeco pozistovat ;-) To sa clovek stale k niecomu dopracuje, cim si nie je isty. No a potom v lete sa prideme s mumou pochvalit ako nam to nakoniec vyslo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jasne spravime posvadobne stretko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, tak my sme mali stretko v pondelok po našej svadbe. bolo to super. Ešte boli všetky zážitky živé ;-) Budeme sa veľmi tešiť aj na vaše posvadobné stretnutie
Odpovedať
Profilova fotka
no to je dobry napad budu este aj kolaceee :-)
Odpovedať
Profilova fotka
júj, tak to určite prídem. Koláčiky, to ja mám strašne rada :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja :-D
Odpovedať
Profilova fotka
znie to pre mna zvlastne, ze posvadobne stretko. Sice sa mi o niecom svadobnom kazdu noc sniva, ale mam este tolko toho na vybavovanie, ze sa mi ta svadba zda strasne daleko
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne tiez si to nejak extra neuvedomujem :-)
Odpovedať
ahojte :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to si uvedomíte tak týždeň pred. Mne osobne to došlo asi v stredu alebo až vo štvrtok pred svadbou :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si myslim :-) ahoj luko
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj luko... :-)
Odpovedať
dnes nam pride obyvacia stena z decodomu, aj s kiznicou a stolom, tak sa tesiiiiim, pol roka sme mali len maly stolcek a na nom maly TV, takze teraz sup do nay a konecne vyberieme nejake LCD a DVD a zacne sa to podobat na obyvacku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
luko nemas nejake foto :-)
Odpovedať
ano, vecer ho mozem hodit, mam v telefone, ale je to svetly orech a cierny lakobel stena a kniznica a stolik svetly orech tiez...chceli sme povodne tmavy, ale bol by vraj problem vyrobit k tomu kniznicu a kedze ja som knihomol , tak neviem, kde by sme ich vsetky dali :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj muma a ty si nechces vytvorit album?
Odpovedať
muma tak je na tejto stranke: http://www.decodom.sk/model.php?cat=O... posledna zostava, ale ta je slivkova a my budeme mat svetly orech a je bez tej dlhej skrinky vlavo, tam bude kniznica ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa nerada fotim :-N uz teraz mam nervy z tych svadobnych fotiek potom sem dam nejaku jednu najkrajsiu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
super vyzera luko :-)
Odpovedať
vdaka, ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
luko, ta zostava je super... Muma, veď ty môžeš na fotkách vyzerať super ;-)
Odpovedať
ano muma vacsinou to tak byva, ze ludia maju o sebe skreslenu predstavu, tak nebojkaj a hod sem na pochvalenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nejaku pohladam :-) ale az doma tu nemam ziadnu svoju photo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ved nemusis davat len foto, hod si tam aj nieco z priprav :-|
Odpovedať
ahojte :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj durni, ako pokračujú prípravy ;-)
Odpovedať
no nič moc zatial akurátne som si poslala maily na video kvôli cenám a čakám či sa mi ozvú a akurát sa snažím niekde zistiť kolko alkoholu a vody a koláčov a tort mi bude treba asi tak a vlastne stále dufám o všetkom čo skôr a kde a ako a tak
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?