Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
caute kocky..tak aj ja sa hlasim po tyzdnovej odmlke...ako sa vsetky mate? ako dopadlo stretko?skoda ze som nemohla prist urcite bola sradna...ale hadam na buduce...uz vsetky asi pekne pracujete tak ako ja, ale nastastie nam zacalo svietit slniecko tak mam aj celkom dobru naladu...len dufam ze mi to vydrzi az do vecera
25. feb 2008Linda, keď mi ich drahý stiahne, tak pošlem. Ale ešte ich má v mobile a neviem, kedy sa k tomu dohrabe
Violetka, ja nemám predstavu o lodžiách, ale my bývame v predposlednom vchode od gymnázia a úplne hore na najvyššom poschodí. Máme 1-izbový byt, tak naše je stredné okno a jeden balkón
Marcelka, škoda, že si nebola na stretku. Bolo super. Ale najskôr nás malo byť okolo 6 a boli sme štyri...25. feb 2008muri, vam sa zadaril ten pozemok nakoniec? Muisim letiet..mala mi zdrhla kym som bola vyhodit plienku do kosa a utiekla s holym zadkom do obyvky, kde ocikala koberec..ked som ju poobliekela usla zase bez topanok a postupala po tom mokrom s pancuchami..takze zase ideme prezliekat..je rychlejsia kao ja povacsinou
Vidím to na senzi deň, hehe
25. feb 2008- Sponzor fóra
No teraz sme kúpili ten pozemok 900,- Sk/m2 ale teraz viem, že už idú po 1200,-Sk/m2. A robia sa združenia, ktoré si potom ťahajú spoločne siete. Ale aj tak je to super cena. Teraz máme zajednaný ten pozemok a počkajú mesiac na vyplatenie peňazí. Do troch týždňov by mali byť... Tak dúfame, že to vyjde, ale v Tatrabanke s tým problémy vraj nerobia
25. feb 2008No Marcelka, to je super cena a veru, neváhali sme ani sekundu... Ale naozaj sa treba čím skôr rozhýbať, lebo rast tých cien je neskutočný. Vraj čakajú, že za pár mesiacov, keď tam budú dotiahnuté siete, pôjdu tie pozemky po 2000,-Sk/m2.
Zatiaľ stavať nejdeme. Lebo teraz v lete sa idú riešiť siete, teda doťahovať. A na jeseň by sme chceli urobiť základy. No túto hypotéku budeme splácať 12 rokov, takže čakať nemôžeme. Tak o rok alebo dva budeme brať ďalšiu na stavbu domuAle čo už, keď inak to nejde
25. feb 2008no Marcelka, to plne chápem. Ja som vyrastala v byte, ale tu v Žiline som u svokry bývala v dome a dosť som si na to zvykla. Tiež by som chcela ten domček čím skôr. Ale uvidíme, ako budú peniažky. Inak ak chcete kúpiť pozemok, tak naozaj čím skôr... Veď nemusíte hneď stavať. Aj my si to hovoríme, ale určite nám to nedá
25. feb 2008tak pozerám baby, každý stavia
Muri, pošleš foto aj mne? som zvedavá! koľko máte metrov štvorcových na stavbu?? a prístupová cesta je OK? My máme okolo 750 m2, čo je tak..ani- ani. Ale v pohode..mohlo byť aj menšie, no nie?.-) Veru Marcelka- čím skôr, s bábom je to už od veci..moc nepomôžeš pri robote potom. Viď ja- tak by som chcela a musím ln kukať z okna, alebo strážiť kočár..alebo malú. Mám tendenciu potom len kybicovať do všetkého, že ja by som to inak urobila..
25. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
No tak zaciname novy pracovny tyzdnik
Som zvedava, ci prinesie take pekne pocasie ako bolo vcera