Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
no aby som teda zapadla do debaty, vidim, ze sa bavite prave o byvani, pozemkoch atd., my tiez zhaname nejaky pozemok alebo novy domcek uz dlhsiu dobu, ale akosi sa nam nedari...ja by som najradsej niekde na Rosinkach alebo v Trnovom, ale bud predavaju stare rarohy alebo cena je taka, ze sa mi pretacaju okale...alebo my sme narocni, neviem
25. feb 2008no s tým hľadaním mi ani nehovor. My sme behali 1,5 mesiaca každý deň aj na tri-štyri alebo aj viac pozemkov. Momentálne mám neskutočný prehľad o pozemkoch a lokalitách v okolí Žiliny...
No bežím teraz do banky, ideme zaniesť papiere na žiadanie o hypotéku. A potom čakať, či nám ju schvália25. feb 2008a hladate iba novostavby alebo aj starsi domcek? ja by som najradsej pozemok a postavila si domcek podla seba, ale tiez neviem, ci si na to trufame, a stale neviem, ci mam spustit zo svojich narokov a poobzerat sa aj po starsom dome a nejakej rekonstrukcii alebo si stat tvrdo za svojim, ze stary dom nechcem...ale ked pozeram tie ceny, tak je to hroza a pozemky, ktore stoja za to, su uz vsetky rozpredane alebo stoja cely majetok
25. feb 2008
violetka, tak to ti verim, ale ved moze byt aj horsie? no nie?