caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
porozumela si právne no minerálku nie ale drží sa už by som povedala statočne ale nechcem to zakrýknuť lebo to bol boj ho presvedčiť aby sa skrotil teraz nehovorím že si už nikdy nevypije to nie to sa mi nepodarilo :-|
ale je to už tak raz do mesiaca a aj to už len tak doma pri mne takže pre mna je to velký pokrok ;-)
violet..ahoj..no ja si z toho nic nerobim..aj tak si spravim po svojom..a keby mi cosi povedali,tak sa kludne zoberiem a pojdem do hotela,kym budem v ziline..nik by nebude hovorit do mojho zivota..a to vidia aj na tom,ze kvoli dietatu sa nevratim..budem ho radsej sama vyhovavat tu v uk..az raz bude..
no moj mily ma len sestru..a s nou je to obcas tazke..no zatial to zvladam dobre..bude aj mojou druzickou a ona jedina vyberala,teda preberala..najviac..no nasla som aj tak jedny..
jasné chápem no jeho rodičia tiež polúbia vypiť ale s tým ja už nič nezmôžem a to je aj dôvod prečo chcem preč odtial ale zase na druhej strane ked som potrebovala tak ma prichýlili tak je to také na vážkach
no ved ja som si toho môjho poistila asi tak že predtým som mala podozrenie že pije občas bud v práci alebo po práci teraz som mu vybavila miesto u nás vo firme ako vodičovi a tam kde je ich kontroluju niekolko krát do dna takže som si ho poistila a domov chodíme už väčšinou spolu tak nemá kedy ísť :-D
durni..no sikovna si ;-) treba si na to davat pozor..alkohol je dobra svina..
moj svokor si zas rad vypije a dost fajci..takze take prostredie nehrozi pre moje deti..
violet..ano..a on si berie moju..no ratame,ze zit budeme len jeden s druhym..ale je ine,ked zije len jeden z rodicov..
no jeho rodičia fajčia a pijú a on tiež fajčí takže som povedala akonáhle budeme čakať dieťa sa sťahujem naspať k mojej mame aj ked s nou je to dosť ťažké ale je to lepšie prostredie pre diete tam by som dieťa nenechala žiť a ani sa vyvíjať aj ked mi pomohli ale s tým sa budú musieť zmieriť ale zatial som im to ešte nehovorila to až ked bude aktuálne
durni..to staci pripravit na hotovu vec..a preco je to s tvojou mamou tazke?
durni..my sme asi 1,5roka spolu :-)
pri mne sa nesmie fajcit..som dost chora aj bez toho.. ]-(
tak ja sa na to čertím stále že pri mne by nemusela fajčiť ale nie vždy ma vnímajú ;-(
no s mojou mamou je to tažké lebo všetcia sme zhodnotili že s nou sa najlepšie vychádza ked človek príde na návštevu a je tam pár dní a potom môže odísť inde zase ona je dost komfliktná a tak a kedysi dávno ma vyhodila z domu takže by sa mi mohlo stať že by to povedala aj potom a to keby počul môj drahý tak by sa asi nezdržal a niečo asi nie pekné by jej povedal a určite by chcel od tial hned odišiel a musela by som aj aj :-S
ahojte ;-)
Lea ja som este na praktiku chvilku sama,nie som pri kloientke,ale vecer do 20,00 mame skupinove cvicenie asi 5 klientov a budem pri tom...dnes som sa narobila,ale j.je spokojna a to je hlavne.....uz povedala,ze tieto skupinky si vezmem ja s inou claudiou.....tak ma to potesilo..... ;-) ale tesim sa uz domov,som unavena...... ;-)
jezis baby- vidim, ze nepije len moj svokor a svagrina!! polovicka je na to alergicky, ked vidi ozrana. On si vypije tak dva krat rocne na stretkach zo skoly. A so mnou doma sem-tam pohar vinka..Durni, nechcem byt zly prorok, ale myslim, ze ti poradim len dobre, ak to nebudes brat az takto vazne s priatelom a pockas na ineho seriozneho.
smaily..tak dufam,ze cely tyzden bude dobry..
mne sa zas objavila bolest pri uchu..cely tyzden na svk nic a teraz zas.. ]-(
violet..no asi sa pri ziline pije ako na vychode :-D :-D :-D
dufam,ze on bude dobry pri nej..
durni..tak to by som sla najradsej do podnajmu na tvojom mieste..a chlapa si drz co najdalej od rodicov..aby pochopil,ze si nemoze dovolit to,co oni..
ma teraz tak napadlo..manzel sluboval babkinej sestre,ze ho nikdy neuvidi opiteho po svadbe..a ona ho nikdy nevidela triezveho.. :-N =-)
on znici takmer vsetk, ze ano?! Ja by som nesla do vztahu s pijanom ani keby mal zlatu banu - no dobre, mozno vtedy no :-D, ale inak ani za svet! Som stastna, ze moj ani nefajci.
no ja som mala jednu z poziadavok,ze nesmie pit..a o fajceni ani nehovorim..a nastastie mily ani nefajci,ani nepije..ale vie si dat..no musi byt bez auta..a vzdy sa dokaze kontrolovat..
ja by som nebrala,aj keby vlastnil celu ameriku.. =-) :-N
lea ved to som zo srandy pripisala:-) Je to peklona zemi s nejakym clovekom, ktory ma hociaku zavislost. a este sa viazat detmi k nemu, to je volovina..na svete predsa beha este dost chlapov, ktorí nepijú, nefajčia, nebijú ženy, nie sú gayovia a ženatí. Aj Kedt ýmto sa ten výber podstatne zužuje, že?.-D
violet..pri tolkych problemoch som rada,ze som doma..mozno sa pustim do oznameni :-)
ahoj fifi..ako?
v aprili si pridem po oznamenie..a podarujem svoje ;-)