Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
no ja som prave nasla jedny suprove na ebay..len skoda,ze su s oranzovou kombinovane..
do kristiny ma prist kolekcia la sposa..mozno je uz aj tam..len tam strihaju vlecky..preto rozmyslam nad zmenou siat..
zdravie si robi co chce..a doktori este viac..zas ma cakaju dalsie vysetrenia..nasli mi bakterie..tak sa uz liecim..25. feb 2008zas len na chvilku..kedze pracujem v skole,tak mame celkom dost volna..co vyuzivam na pripravy..
tie problemy mam uz 8,5 roka..doteraz nevedeli pricinu..aj to by nevedeli,keby som neskoncila v nemocnici v londyne,na co ma nahovorilli kolegyne..a doktori na svk si myslia,ze kludne mozem cakat,ci sa to zhorsi..v uk ma chcu operovat,aby som mala klud..takze asi dalsi rok podstupim operaciu..25. feb 2008- Sponzor fóra
mne robia okuliare problem hlavne vonku, lebo kedze mam velmi citlive oci, tak mi robi zle slnko a vsetko co sa trosku ligoce a odraza sa od toho slnko.......takze potrebujem slnecne okuliare a bez dioptrickych vidim dost zle, tak to riesim tymi sosovkami, co tie nie je prave najlepsie riesenie. uz ich nosim 9 rokov a to je dost vela
25. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
ak si teda este nekupovala ten hnedy papier..tak tam urcite skoc sa poinformovat