caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
praveze sme pozerali aj v svadobkach a aj na nete a aj v tlaciarnach, ale v tom fax-copy sme neboli. Drahy povedal, ze jemu sa to oznamenie paci takze on ine nechce, ale ze pozret sa este mozem :-)
v piatok obrucky,v pondelok by sme mali mat stretnutie s fotografkou a v piatok fotenie, ak jej to bude vyhovovat a este musime ist na urad :-( No a treba nam zohnat pekarku na pernikove srdiecka a samozrejme saty :-) Mamina chce ist pozriet aj do ciech, tak sa tesim :-|
no my uz obrucky mame a som aj rada..lebo nam povedala,ze uz stoja ovela viac,ale my sme mali cenu,na ktorej sme sa dohodli :-)
idete na predsvadobne fotenie? :-)
myslim,ze pernicky ponukal aj niekto na tejto stranke..
aj mne sa velmi pacia saty s vleckou......dokonca som ani nechcela take slahackove saty, ale ked som si ich skusila, tak som zistila, ze sa mi pacia aj slahackove :-) A do Kristiny este nejaku novu kolekciu dostanu?Zdravotne problemy uz lepsie?
no ja som prave nasla jedny suprove na ebay..len skoda,ze su s oranzovou kombinovane..
do kristiny ma prist kolekcia la sposa..mozno je uz aj tam..len tam strihaju vlecky..preto rozmyslam nad zmenou siat..
zdravie si robi co chce..a doktori este viac..zas ma cakaju dalsie vysetrenia..nasli mi bakterie..tak sa uz liecim..
zaciatkom aprila som naspat.. :-)
fit asi tak lahko nebudem,kedze si myslia,ze tie problemy so zlcnikom su v pohode a kudne mozem cakat aj 20rokov na operaciu.. ]-(
zas len na chvilku..kedze pracujem v skole,tak mame celkom dost volna..co vyuzivam na pripravy..
tie problemy mam uz 8,5 roka..doteraz nevedeli pricinu..aj to by nevedeli,keby som neskoncila v nemocnici v londyne,na co ma nahovorilli kolegyne..a doktori na svk si myslia,ze kludne mozem cakat,ci sa to zhorsi..v uk ma chcu operovat,aby som mala klud..takze asi dalsi rok podstupim operaciu.. :-|
no,ze oni to riesia tak,ze raz za rok pridem na kontrolu..a az sa mi to zacne zvacsovat,tak mi daju von cely zlcnik..pritom v uk mi daju prec len ten nalez.. :-N
joj, no zle vidim a okuliare eeee a zo sosoviek sa mi casto zapaluju spojivky...ja som taka citlivka :-( Len sa toho bojim.....lebo nemam zarucene, ze sa to podari a zevraj to prve dni riadne boli
mne robia okuliare problem hlavne vonku, lebo kedze mam velmi citlive oci, tak mi robi zle slnko a vsetko co sa trosku ligoce a odraza sa od toho slnko.......takze potrebujem slnecne okuliare a bez dioptrickych vidim dost zle, tak to riesim tymi sosovkami, co tie nie je prave najlepsie riesenie. uz ich nosim 9 rokov a to je dost vela
leatea
rozmýšlala som aj od podnájme už a si chcem dať žiadosť o nájomný byt alebo v najhoršom by sme šli ku mojej mame tam by taký príklad nevidel :-)
myslím si že už to celkom chápe lebo ho to samého čertí a nadáva im za to že či musia stále piť a tak a hnevá ho aký su