caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ja už nad tým rozmýšlam dlhšie ale neviem
chceli sme si zobrať úver na byt ale potom sme zhodnotili že ešte asi radšej počkáme lebo by to bolo na strašne dlho a hlavne na vysoké sumy kedže momentálne sme nemali žiadnu svoju hotovosť :-|
išiel ani on tam nechce ostať
najradšej by sme bývali sami keby sme mali nejakú väšiu hotovosť na ruke tak by sme si hned zajednali tu novostavbu a bol by pokoj ;-)
možno časom sa niečo zadarí až teraz sme si našli lepšie prácu tak možno po čase niečo z toho bude ;-)
no včera sme dali žiadosť a čakáme na schválenie. Ale je problém s tým, že môžeme čerpať len do výšky ceny nehnuteľnosti... a my sme chceli aj na siete... Tak uvidíme, čo poriešime :-(
A vy čo s tým domom???
Joj baby inac toto dovybavovanie vam nezavidim. Je to uz sice o 100 percent lepsie ako neuspesne hladanie, ale viem, ze aj tak vas caka este dost roboty. Som strasne rada, ze ja uz to mam za sebou. 8-) Ale vy ste sikulky a mate isto pevne nervy s bankami =-)
no veru, na banky treba naozaj pevné nervy. Všade reklamujú, ako je všetko jednoduché, nič nepotrebujete a úver máte do 24 hodín a keď príde na lámanie chleba, realita je úplne iná ]-( Ale keď sme sa už dali na boj, netreba sa vzdávať.
Ja myslím, že to horšie je ešte len pred nami. A to začatie stavby... :-| ale to vlastné bývanie určite stojí za to :-N
V tomto s tebou súhlasím. Po svadbe som mala takú malú krízu, že na čo sa mám teraz tešiť. Ale našťastie, akonáhle sme začali hľadať pozemok, našla som si objekt svojho záujmu a tešenia sa a očakávania... :-D
AHOOOJTE BABY!! ste tu ešte niektorá?? Dáme reč?? O čom?? Bývanie, rodina, tešenie sa? Jani, ja mávam permanentne stavy tešenia- ja si ich vždy musím nájsť nové, hehe- to úplne poznám!! Petka a kde staviate, ci uz je hotovo??
dnes nam cely dn montuju stenu.....prisla rozlozena ako puzzle.....chudaci, snad ju este aj nahodia na stenu....ale podsvietenie uz nestihaju...no nic romatiku urobime inak :-D
jno docitala som Pamuka Moje meno je cervena, vdaka bohu, vsak tych 500 stran mi dalo zabrat, tak o pol roka to sfuknem znova, lebo je to ako film s titulkami, ked nevies dobre jazyk....bud sa sustredis na dej alebo na titulky....ja na ten dej a niektore myslienky som poriadne neprecitila....
a este som si rozcitala jednu...lebo ja som im nemala v com pomoct, akurat urobit kavu alebo chlebicky :-D