Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
durni to nie je zly napad ja som prec aj od rodicov aj od svokrovcov niekedy je to tazske ale neveim si to vynachvalit ;-)
Odpovedať
ja už nad tým rozmýšlam dlhšie ale neviem chceli sme si zobrať úver na byt ale potom sme zhodnotili že ešte asi radšej počkáme lebo by to bolo na strašne dlho a hlavne na vysoké sumy kedže momentálne sme nemali žiadnu svoju hotovosť :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ved uvidis a priatel by isiel?
Odpovedať
išiel ani on tam nechce ostať najradšej by sme bývali sami keby sme mali nejakú väšiu hotovosť na ruke tak by sme si hned zajednali tu novostavbu a bol by pokoj ;-) možno časom sa niečo zadarí až teraz sme si našli lepšie prácu tak možno po čase niečo z toho bude ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Haló, kde ste všetky... Dnes je tu nejako ticho :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj murinko....dnes nejak nestiham :-) ozaj ako hypot v pohode? dufam ze ano
Odpovedať
Profilova fotka
no včera sme dali žiadosť a čakáme na schválenie. Ale je problém s tým, že môžeme čerpať len do výšky ceny nehnuteľnosti... a my sme chceli aj na siete... Tak uvidíme, čo poriešime :-( A vy čo s tým domom???
Odpovedať
Profilova fotka
no vyzera to nadejne dufam ze tento tyzden sa to poriesi uz definitivne ..hned dam vediet co a ako :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak držím palčeky, nech to vyjde... budem čakať na dobré správy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dufam ze obe budeme dostavat uz len dobre spravy co sa tyka byvania ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak-tak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Joj baby inac toto dovybavovanie vam nezavidim. Je to uz sice o 100 percent lepsie ako neuspesne hladanie, ale viem, ze aj tak vas caka este dost roboty. Som strasne rada, ze ja uz to mam za sebou. 8-) Ale vy ste sikulky a mate isto pevne nervy s bankami =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no veru, na banky treba naozaj pevné nervy. Všade reklamujú, ako je všetko jednoduché, nič nepotrebujete a úver máte do 24 hodín a keď príde na lámanie chleba, realita je úplne iná ]-( Ale keď sme sa už dali na boj, netreba sa vzdávať. Ja myslím, že to horšie je ešte len pred nami. A to začatie stavby... :-| ale to vlastné bývanie určite stojí za to :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne ze stoji. Vzdy sice cosi chyba a cosi sa musi prerobit, alebo dorobit, ale o tom ten zivot je. Aspon sa mame stale na co tesit. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
V tomto s tebou súhlasím. Po svadbe som mala takú malú krízu, že na čo sa mám teraz tešiť. Ale našťastie, akonáhle sme začali hľadať pozemok, našla som si objekt svojho záujmu a tešenia sa a očakávania... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No a neboj, tento objekt ti vydrzi cele roky :-D Tak ja padim z roboty. Pekny vecer prajem
Odpovedať
AHOOOJTE BABY!! ste tu ešte niektorá?? Dáme reč?? O čom?? Bývanie, rodina, tešenie sa? Jani, ja mávam permanentne stavy tešenia- ja si ich vždy musím nájsť nové, hehe- to úplne poznám!! Petka a kde staviate, ci uz je hotovo??
Odpovedať
ahojte baby..tak uz som doma..a rozmyslam,co dnes uzitocne spravim..kedze vcera mi nebolo najlepsie..
Odpovedať
ahojky :-D
Odpovedať
ahoj luko :-)
Odpovedať
dnes nam cely dn montuju stenu.....prisla rozlozena ako puzzle.....chudaci, snad ju este aj nahodia na stenu....ale podsvietenie uz nestihaju...no nic romatiku urobime inak :-D
Odpovedať
aha..no aspon sa teda nenudis.. :-D
Odpovedať
jno docitala som Pamuka Moje meno je cervena, vdaka bohu, vsak tych 500 stran mi dalo zabrat, tak o pol roka to sfuknem znova, lebo je to ako film s titulkami, ked nevies dobre jazyk....bud sa sustredis na dej alebo na titulky....ja na ten dej a niektore myslienky som poriadne neprecitila.... a este som si rozcitala jednu...lebo ja som im nemala v com pomoct, akurat urobit kavu alebo chlebicky :-D
Odpovedať
no pekne..ja sa budem musiet pustit do svadobnych oznameni :-D
Odpovedať
no ja si vyberiem zo svadbainak.sk asi dve variacie, inak by som asi volila nieco s fotkou. a zaujal ma dalsi uces: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
jasne..som zvedava,co to bude :-) no pekny uces..a celkovo aj nevesta :-)
Odpovedať
ano ten uces trocha na take 20-30. roky mi pripomina tymi vlnkami...pekny :-) lea a ty mas aku predstavu o oznameniach? ;-)
Odpovedať
zaklad bude modry..na to pojde biely s textom a navrchu bude pauzak so stuzkou :-)
Odpovedať
jej, to bude pekne ;-)
Odpovedať
no mne sa hrozne paci pauzak..a dokonca aj milemu.. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?