Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
muma, súhlasím s tebou, ak nikto nepríde, prídeme my
Ja som povedala, že pre mňa bolo najdoležitejšie, aby tam boli tí, ktorých mám rada. A kto prísť nechce, asi ani mne za to nestojí.
A do augusta sa to ešte utrasie, neboj. Mňa najviac naštvalo to, že mi to dávali vedieť tak 5 dní pred svadbou...27. feb 2008- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
servus baby!
stále zbíjajú príklepkou a kladivom trieskajú dos tien- podľa popisu , akú dieru máme v stene- panele, mi polovička povedala, že celkom isto prerábajú celú elektriku a vyvŕtali k nám svoju zásuvku..zástrčku? To je jedno! V každom prípade si môžme rozprávať asi vtipy cez tú dieru teraz, alebo ponúkať sa koláčikmi po nedeľnom obede!
Ešteže nepopadali obkladačky v kuchyni!
Malá napodobňuje to vrtanie a stale robí..brrrr, brrrr, brrr...od sameho rana, nejako ju to pochytilo
O tom neprídení na svadbu..to vám poviem, chata pri Za je este v pohode Murinko, môj jediný bratranec mi oznámil, že nedôjde, lebo kladie doma (síce 250km) dlažbu a vybral si na to dovolenku. Bolo mi do plaču, ale už teraz mi je to jedno. Takže prežijete, ak aj vám neprídu
Aspoň sa nepapáte aj za nich!27. feb 2008
muma
no ved to by som chcela ale no neviem budem rada ked prídu aspon ty čo budu za to stáť však sa to časom hádam dozviem