Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
durni, ano navleky na 200%
uplne inac to ukaze, buduci tyzden to pojdeme zajednat
lea co sa kosele tyka, az v maji budeme riesit aj oblek, aj moje popolnocne
inak budeme mat na stole nakoniec svadobny koc s pernikov, budu na kazete, vo vnutri budu pernikove srdiecka pre hosti a do toho sa budu vyberat peniazky, cize nie klobuk.
nakoniec sobasny palac budu rekonstruovat, takze to bude na urade,ale dnes sme si predbezne zabukovali vyzdobu aj s tym kruhom , taknam to za 5tis. pridu urobit, len zajtra to musim ist dohodnut na urad a hlavne pozriet miestnost a pocet lavic.
ozaj a uz mame aj ubytko pre blavacky hosti, hned vedla v novom penzione, izby su uplne v pohode, pekne28. feb 2008luko..no super..normalne mam pocit,e zas nic nestiham..ty uz mas menu a ja este nie..ale v aprili ideme zajednavat..a najvacsiu dilemu mam z predjedla..cchem cosi zaujimave..
fifi..v gracii som uz bola..odtial chcem vestu..ale na kosele som sa poriadne nepozrela..nevies este cenu kosiel tam..28. feb 2008lea preto my sme vybrali ten kuraci koktejl, v tom pohare to vyzeralo skvele
menu je najmenej lea, neboj, to zvladnes raz dva
ja zas nemam kopec inych veci
my sme dnes v Cadci kupili krasnu zaclonu do obyvacky, za smienu sumu 210 sk za meter, v Ba podobny typ stoji najmenej 500. Aj 4 vankusiky a obrus, vsetko prirodny material, vyzera to super. tak sa vytesujem, ze uz v Blave nic nekupim, lebo tu sa da nakupit pekne a lacno28. feb 2008http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=51110
paula..andrea mala svadbu v zavodi..28. feb 2008http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=35663
este jej pripravny album
luko..no budem zas lietat ako sialena v aprili28. feb 2008- Sponzor fóra
paula 11
no hudbu si ideme vypočuť zajtra nám dal kontakt majitel sály že tam chodia hrávať tak som to obvolali a týto ešte boli volný ale nemajú cd tak zajtra hrajú v afrodite tak si ich ideme vypočuť a ak tak tak zaplatiť aj zálohu ale je to živá hudba teda dúfam ja som to nevybavoval ale drahý28. feb 2008polovicka chce brat len na materiál a stavat svojpomocne...ale max. za 5 rokov ho postaviť. No, neviem, kto bude za neho potom chodiť do práce, alebo či bude stavať v noci??Bol by to len fakt maličký, účelový domček pre 3-4 osoby bez pivnice. Čo ja viem koľko- 600tis.? A to sa preplatí aspoň o 200, nie? Jasné, že chcem ísť do práce, prečo by aj nie? Naša Kristínka by mohla mať aj súrodenca- nebola by som proti, ale tým sa všetko skomplikuje. A ak druhé nebude na ceste od začiatku bud. roka, tak už potom nebude vôbec. Aby mi nadväzovala materská na seba.
Neviete, či je vhodnejšie na takéto sumy brať hypotéku, či účelový spotrebný úver, či ako vlastne?28. feb 2008no tak ja tých našich uvvidím zajtra a dúfam že si aj vypočujem upozornovali nás ale že zajtra budu hrať inú druh hudby neviem akej ale som zvedavá ale snad aj podla toho zistím ako hrajú a ešte by si mal na nás urobiť aj čas tak som zvedavá ako to tam nájdeme musíme si najprv nájst autobus večer z práce tam a potom večer domov
to bude ešte veselé ako sa tam my dostaneme
a aby hrali pred vchodom to bola okrem toho že ich chcem počuť hrať druhá podmienka čož ževraj hrajú no dúfam že to ude za niečo stáť lebo sestra mala takých čudných teda mne sa tak ani nezdalo ale mame a aj sestra nadávala tak ja asi moc hudobný sluch nemám28. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahoj paula..tak rada by som poradila..ale kapelu,co mame my,je uz na tvoj termin obsadena..lebo ju ma luko..
som si precitala celu debatu s durni..a poviem,ze ste sa dobre rozpisali..
inac..ak mas cas,tak skoc do mesta za dekanom..a s nim sa o tom porozpravaj..co sa tyka kostola v zavodi a obradu vonku..my tam budeme mat obrad..ale vo vnutri..