Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
fifi..no snazim sa..ale absolutne sa mi nechce..no v sobotu idem kuknut do papiernictva..tak budem pracovat na oznamkach..nemam totiz lepidlo..ostalo doma..aby mi ho nevyhodili na letisku,kedze som mala len prirucnu..
a musim usit spodnicku pod redove saty..a asi si uz kupim aj latku na popolnocne..len musim poriadne poratat,kolko tej latky potrebujem
nezufaj..ale spominaj,aka si bola kocka v nich28. feb 2008- Sponzor fóra
vsak my sme v byte v aprili mali akurat tak kuchynsku linku a kupelnu s wc, potom dosla spalna, ale bez matracov a rostov, tak sme mesiac spali na sedacke.
v obyvacke sme mali az donedavna len sedacku a maly stolcek s malym tv a dva vesiaky z Ikey na kosele a moje oblecenie (tie su teraz v spalni), v kuchyni sme asi 3 mesiace nelmali stol a stolickynechceli sme si brat vysoky uver, takze vsetko kupujeme z penazi co zarobime v priebehu roka a nejake drobnosti su na splatky, ale my si davame splatky max. na rok, takze pohoda.
28. feb 2008Kati: dakujeme
je to ten isty obklad, co v obyvacke, akurat sme tam nechali len jednu farebnu kocku - luster bude novy, to az po vyplate zasa.... uz sme to nerobili tak ako v obyvke na bodove svetla, lebo v kazdej miestnosti sa mi to nepaci... bodovky mame aj v kuchyni aj v obyvke, takze staci
28. feb 2008fifi, waw, no tie vase plany vyzeraju dobre
my tak decentne, lebo o tri roky by sme radi ufrnkli z Vrakune, ale na dekoracii si dame zalezat
lea, ano je toho dost financne, tento rok je na tom drahy dost dobre s platom, inak by to bol prusermoja mamina zapltati asi 40tis. ostatne je vsetko na nas, co sa svadby tyka a co sa bytu tyka, tak to je plan na dva roky
28. feb 2008
fifi..aj to je nieco..ja si musim dat vyssiu hranicu..dala som si len najnizsiu a moc sa mi neoplati..navyse som este nedala vela..kedze to skor davam tak raz za rok..ale tento rok,po svadbe, sa polepsim