Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • ahoj lea 🙂
    no to dúfam aj ja... v apríli pôjdeme aj Smaily na svadbu, nie? 😮 😉

• no urcite..a ona by chcela este stretko pred jej svadbou..takze to je niekedy 7-11.4 😉 takze si zas mozete zacat vybert dni,ktore vyhovuju 😃

• inac..ako sa mas?

• Sponzor fóra
  • joj, to neviem, či deň pred svadbou sa bude chcieť stretnúť, to je blázinec vtedy... všetko sa doťahuje a tak... 😃
    hm, celkom fajn... len zase zajtra do práce 😠 ten víkend vždy tak prejde...

a ty ako? maly ste v UK ten "veľký vietor"?

• a tebe nevyhovuje taka streda-stvrtok?

no tu len fucalo..ale bolo pekne.. 😛 a pekne postupujeme v pripravach..aj ked zdravie nepocuva 😠

• ak mi vyjde, že nebudem sama v robote, tak je to v podstate jedno, kedy stretko bude... ale keď som sama tak sa to občas na mňa akosi zosype a nemám šancu ísť skôr z práce 😞

no vlastne aj u nás "len" fučalo, najviac si to odniesli na juhu a v Rakúsku... chvalabohu sme nešli na víkend na Oravu, lebo keď som videla, čo sa dialo na tej ceste kadiaľ chodíme aj my v televíznych novinách, tak to bolo asi nejaký vnútorný varovný hlas nech nejdeme 🤔 😒

a aké sú najnovšie postupy v prípravách? pochváľ sa... 😛

• no dufam,ze nebudes mat toho vela..

vraj v nemecku padali krupy..mi pisala smaily..
    dobre,ze ste zostali doma..bolo to tam apson o cosi bezpecnejsie..

no uz mame pre zenicha koselu a topanky 🙂 ja som si na veltrhu kupila zavoj..obrucky uz su doma 😎 vcera som este kupila postavicky na tortu a stojan(teda nozicky)..a pracujem prave na oznamkach..su uz vytlacene..uz len ich dat dokopy..v aprili mozem dat,ak bude niekto chciet 😉

• no teda, to si pekne postíhala vybaviť... kukla som ten závoj aj obrúčky v albumíku 😃 sú krásne, obrúčky aj závoj... to budeš mať po pás alebo nižšie? aj ten tanierik je milý 😉

jasné, že budeme chcieť oznamko... ako inak predsa! 😎
    budete mať "samovýrobu" oznamká?

• zavoj bude tak pod zadok..zavisi ako vysoko sa umiestni..
    vcera som dost toho nakupila,takze to potom pridam..nasla som koselu,co sa mi paci a je na manzetky..tak som milemu napisala,ze uz ma koselu 😃 a manzetky som nasla pekne na nete,tak hadam budu moje..
    rozmyslam,ci tanier nevyuzit na nejaku tortu.. 🙂

ano..oznamko vyrabame sami..nasla som cosi tu na stranke a zapacilo sa nam obom..

dobre,v aprili donesiem..a aj jedno,co ideme posielat do rodiny..aby ste videli,co vsetko sa v tej obalke nachadza 😃

• ahojte kocky, tak sa uz hlasim z domu 😛

• ahoj fifi..tak to je dobre 😉
    akurat piseme,ze stretko by mohlo byt este pred svadbou smaily..ma ju 12.4 a rada by si sla s nami sadnut 🙂

• jo, to by bolo super 😃

• dobre..tak zas mozete pisat,ktory den..ale na vyber dam asi len pondelok-stvrtok..
    no najviac by to malo zavisiet od smaily..uvidime teda,ako sa vyjadri..ze ako si naplanuje tie dni 😃

• ja sa nejako prisposobim, ak sa nevyskytne nic zavaznejsieho 😃

• jasne..a uz pracujem na oznamkach,aby som mohla doniest.. 😉
    som pisala bam..tak donesiem jedno ukazkove,ake dostanu hostia 😉

• Sponzor fóra
  • super, ja ti donesiem to moje slubene 😉

• dobre..uz sa velmi tesim.. 😉

• ja sa tiez tesim na stretko 😉
    tento tyzden budeme vybavovat peniazky na pozemok 😎 tak na stretku uz snad budem aj s manzelom stastnou vlastnickou druhej nehnutelnosti 😃

• tak to je super..som rada,ze sa tak dari.. 😉

• no dari... zatial to je na najlepsej ceste, chce to potom vela setrenia na domcek 😐

• ale zaklad uz budete mat..a to je podstatne..

• no to ano, aj zaklady domu chceme postavit co najrychlejsie... potom sa uvidi 😉

• ak sa chce,vsetko sa da..a pan boh pomoze 😉

• hm, uz mame prvy kamen z nasho pozemku... kamarat nam doniesol ze na pamiatku 😃 mam v albume na MS

• no idem kuknut.. 😃

• videla si? 😃 som sa riadne nasmiala,ked ho manzelik doniesol 😎

• no je super 😃 😃 😃 aj ja taky chcem 🙂

• a ze je fakt z nasho pozemku 😃 😃 😃

• no tak to teda ano 🙂 budete mat na pamiatku.. 😃

• velmi trefna pamiatka 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Kreatívna tvorba svadobnej dekorácie a rekvizít.
    Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.

Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov