Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • ahojte baby!!

• violet..ahoj..ako sa mas?

fifi..no som zvedava,co donesie na pamiatku pri stavbe 😃

• hehe Kati: mozno tehlu, je to stavbar, ma velku firmu a asi nam ten dom bude stavat 😃
    Evik: ahoj 😉

• Sponzor fóra
  • Zizu, dobre, ze si dala tip- teda ten tvoj kamarat na ten kamen🙂, tiez si nejaký pozriem, ked tam budem bud. víkend. Ale videla som niekde aj zarámovaný kamienok zo stavby v ramiku, aj to sa mi pacilo. Kukla som tvoj album na streche..pekné lampy máte🙂 Ahoj leatea..ako bruško? poslúcha dnes?

• no dobre vediet.ked budem cosi potrebovat,viem na koho sa obratit 😃
    a ma ta firma aj web stranku?

• Evi: dikes 😃 sme spokojni,este to chce vymenit luster v spalni.. a cakame nove stolicky a stol do kuchyne 😃

• Stoličky a stôl máme..takmer čerstvé- majú asi mesiac a dačo. Brezový masív + 4 stoličky tiež z masívu, biele sedáky..pekné. Presne taký stôlm áme aj v obyvke, len nižší..do série🙂

• a kde je foto Evi? 😃

• evi..no mala som vyprazane kuracie rezne a zatial pohoda..len pecen dostava zabrat..
    frasaaaaaaaaa..som zabudla na antibiotika 😠 😠 😠

• no vidíš leus, esteze sa na to pýtam!!!🙂 Zuzi- fotky..hladam niekde na stranke IKEA..my máme skoro vsetko odtial.

• evi..no ja mam stolarov v rodine,takze vsetko od nich 😛 😛 😛 raz bude

• Evi: no ale nas zaujimaju tie tvoje doma 😉

• nemame podlahu dobru, radsej to ani nefotim, nechcem si hanbu narobit🙂 Az ked bude v druhom bývaní budem fotiť ako das

• a kedy to bude? 🤔

• teda, my to tiez nemame perfektne....

• Sponzor fóra
  • lea..po nicom inom netuzim, ako mat to co najskor. Tento mesiac by sme mali zacat pracovat na tom..ako prvu ideme robit detsku.- Kupime podlahu a spravime - dalej omalovat na ruzovo dve steny a povozit stahovakmi nabytok zo Senca do ZA. Uz som cosi pridala do albana streche. Fif- ty sa stazuj, ved to mate pekne urobene doma!!

• evi..tak idem pozriet teda 🙂

• Evi: cize stahovanie do ZA? fiha fihaaaaaaa 😃

• veru..sme sa kaoze dohodli, ze co najskor sa bdue dat..tak ideme. Ale najprv treba dorobit u svokrovcov poschodie, aby bolo obyvatelne

• a kde byvaju svokrovci?

• tak to gratulujem, budeme moct chodit castejsie na kafe 😛

• Sorky za tie preklepy, mala mi tu chodi obsmrdat a tak mi pismenka pouchadzaju. Svokrovci su v Teplicke. Nasi byvaju asi 100m od Murinka🙂

• tak to je super..v teplicke mame svadbu..teda hostinu 😃

• teplicka je dost blizko, onedlho bude isto predmestie ziliny 😃

• tak to som zvedava 😃

• uvidis Kati 😃

• uz sa tesim..aspon to bude nejaka nova zmena 😃

• o chvilu budeme veľkomesto 😃

• babyyy horíííííí náááám Tentoooo!!!

my to vidíme priamo z balkóna, no strach a hrôza!!!! 😮

• cozeeeeee?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Drevené dekorácie na svadbu.
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov