caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
horí nám výrobňa toaleťáku a vreckoviek... zase to bude drahšie :-)
ale dúfam, že sa nikomu nič nestalo, sú tam nočné a tak... hádam stihli ľudia ujsť!
lea: horí nám Tento (vyrábajú toal. papier, vreckovky a pod.), je to riadna pohroma... plamene tak 20 m určite. Vraj to horí už od 19tej, tak to hádam uhasia, ale hneď vedľa je skládka uhlia, takže neviem...
lea: :-D už je to aj na bleskovky.sk a aj TA3 to už dáva... ale bol to ten sklad papiera...
idem kuknúť z okna, či to ešte horí...
a kedy dáš nejaký ten "výtvor" do albumíku? či nás necháš čakať? ;-)
no uz pracujem na to,co som vcera kupila..dam to tu za chvilku..
oznamka sa zial neobjavia na stranke..jedine osobne.. :-p ale mozno pridam aspon pozvanku ku stolu.. =-)
zrejme máš pravdu, už bude asi neskoro. Ale ja som to zistila až teraz ráno. :-|
Ako inak všetky žijete? my sme boli cez víkend v Žiari a so sestrou sme boli pozývať starkého na svadbu. Tak sme mali taký rodinný víkend.
muma: ja do 15tej :-D
inak som sa to tiez dozvedela az rano v praci, vsetci o tom hovorili s takym udivom az az.... ze cele mesto takmer osvetlene, ziara siroko-daleko... my dvaja s muzom sme nic nevideli 8-(