caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Tá pani má na nete aj mobil, ja idem napísať sms...
...dúfam, že to nebere tak, že keď už mám zajednané, tak si nové necháva pre ďalšie nevesty...
...to by som bola dosť z nej sklamaná... :-(
kati..a ake sa ti pacia zo san patrick?
no v zmluve je napisane,ze nebudes menit model..ale povedali mi,ze kludne mozem vymenit..len budem platit sumu siat aka je a zlavu mat nebudem,ktoru som mala..
ahojte babule,
pridam sa na chvilu k vam.
v kristine sa daju menit saty v pohode, ja som uz menila, a ako tak pozeram novu kolekciu tak neviem ci zas nezmenim :-D
afra: no ja stale chodim k tej istej kadernicke uz 4 roky. je to draheho rodina. ona ma salon na solinkach. a tiez sa tam bude licit, lebo ma znamu, velmi dobru vizazistku, ktoru objednava ked niekto chce...
lea - asi buduci tyzden, chcela som ist tak ci tak, lebo chcem vyskusat bizu, a tak asi skusim este aj nieco ine, ak sa mi zapaci :-)
hrozne som fakt ]-(
Boli tam jedny prekrasne saty a keby som nemala sirsie boky, tak by som nevahala.Pod prsiami mali maslicku, cele boli vysivane a uzke az pod boky a odtial sa rozsirovali "zaclonami" a myslim ze aj ta bola vysivana.......krasne
fifi - inac teba poznam z videnia- chodila si na OA do Ziliny vsak? poznam vela tvojich spoluziacok - a Alenka Stuckova je moja buduca rodinka ;-) inac sa jej akurat narodil syncek - ma nieco cez mesiac ;-) nase krstniatko ;-)
no ja som drahemu neukazala. tie povodne ano, lebo som sa nevedela rozhodnut, ale ked som zmenila tak uz som mu neukazala, ze nech ma prekvapko, ale myslim ze sa mu budu pacit ;-)
Vzdy som tuzila mat papiernictvo, bageteriu, pizzeriu, hrackarstvo a teraz by som chcela mat aj svadobny salon.No uvidime :-D POviem to drahemu....ten bude zasa "rad" :-)