Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
baby..tak kludne som si prisl do prace..a uplne som zabudla na to,ze niekolko ucitelov je mimo..jedna kolegyna,ze pride neskor..chudak kolega,behal tu ako splasene kura..a netusim preco..vsetko sme v pohos tihli..uz mame nachystane takmer vsetko na zajtra..a to je len pol jedenastej..tu..
luko..no rozmyslam cosi ine..ze take,co sa nedaju zohnat na svknormalne vymyslam priserne
4. mar 2008celkom fajn.
Ale uz aby bol piatok
Zajtra mam strasne dllllllhy den.Uz teraz sa mi nechce.A ani sa na nic nemozem poriadne sustredit....stale rozmyslam nad satami
4. mar 2008- Sponzor fóra
Boli sme v BA. Kde inde- tu to máme najbližšie. Lea, ak si kukla včera môj album na streche, mala som tam také barové stoličky s červeným poťahom z brezového masívu. Tak dnes sme nááhodou naďabili na tie snímateľné poťahy v úžasnej akcii za 90,-/ks z 399/ks. Vzali sme dva, lebo viac ich aj tak neplánujeme kupovať. Takže už len tie stoilčky. No a ešte sme kúpili za 50% zľavu regál na uteráky a kozmetiku z orechového masívu do kúpeľne. Rušili oddelenie kúpeľní- bola skoro bitka- všetko rezervované. Zľava bola iba na vystavené kusy. No a my sme po tomto regáliku kukali po očku už asi tri roky, tak teraz sme nezaváhali. Pridala som akurátne fotky na strechu- kúpila som tam aj pre malú euroclipsy- rámy na obrázky, čo som jej kreslila do detskej izby. Aj tie sú tam. Však mrknite!
4. mar 2008Leus, to si kupim potom v inej farbe..také prúžkované z inej látky, ako džínsovina. Tie v zľave neboli. Tieto červené sú z takého materiálu , ako máme kresielko do obyvky POANG, len to máme v tyrkysovej farbe a stoličky sú v krásne červenej - taká malinová. Už sa z nich teším ako malé decko.-)
4. mar 2008no- prekrásne..to by som ani tak nenazvala..áno ja- niekde som videla niečo také na webe, akási firma to dodáva ako tapety, či čo..Zakreslila som si to čiernou fixou na A4 a potom vyfarbovala obyčajnými farebnými pastelkami. Malá to videla dnes prvý krát- uchmatla hneď psa aj mačku a vyškerená ako lečo, že: mňááu a hav-hav! No taká šťastná bola, až mi slzy vyhŕkli
Ako málo stačí k detskej radosti- doslova
4. mar 2008ahojky
tak mam sa sebou stretnutie s fotografom:
bol super, urcite si dam tu knihu u neho urobit, ja som myslela, ze to bude svadobny album a to normalna kniha, v peknej vazbe a uzasnymi fotkami....vybrala som si verziu za 3tis, tam bude 70 upravenych fotiek...on robi krasne momentky...dokonca pride do Turzovky si pozriet miesta kde by sme sa mohli fotit a kedze chce, aby boli rozne, tak navrhol nejaku luku, mesto a uvidime,a ke zakutia este najdeme4. mar 2008lea vsimla si? nemesis v reali:
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=1196364&vReferer=
kraaaasne4. mar 2008
niektore tie satky su fakt krasne