Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
Ahoj Luko,
tak som sa včera odhodlala a šla cvičiť
Samozrejeme prvé čo som počula, kde majú zákusky, a že som tam dlho nebola
Horšie pre mňa však bolo to, vidieť tie ženy s ktorými som začínala minulý rok cvičiť a oni neprestali cvičiť tak ako ja., takže oni majú najhoršie zasebou a už si postavy len udržujú a ja začínam od začiatku
12. mar 2008- Sponzor fóra
keby som mala tvojich 57 kg, co mas teraz, bola by som táááák happy!!! Mávala som takú kedysi. Pred porodom som mala tú istú, co mam teraz, cize na povodnu som zhodila, ale to vies, tie tvary su uz podstatne ine po 13 mesacnom kojeni a vytahane brusko od mojej medvedice
3,8 kilovej. To uz je holt tak. Pohyb aj mne chyba- myslim aj tak, ze sa rada hybem- sportujem, ale neda sa to. Mam malu od rana do vecera na krku. Muz bol vcera napr. prec od 7.00 - 21: 30. Riadna sichta aj pre neho aj pre mna. My tu nikoho z rodiny nemame, komu by som malu nachvilku dala. Vsetci su v ZA.
12. mar 2008V Senci matusik..v lete Amerika suby- duby! Grily, kupanie, tavernicky na jazerach, teplo, vlhko, slnecno. Ale po zvysok roka- nuda na zabitie!
Ja meriam asi 168 cm..a vaha..nooo...fakt mám?? 65kg. Vraj v norme..ale chcela by som velmi aspon 62. A akosi nejde a nejde a co som prestala kojit, drzi sa to ako fras!!!12. mar 2008urcite by to slo aj inak- ako to robim. Ale mala je fakticky certica pocas dna. A tak ked som uz fakt zhladovana a spomeniem si, ze som nejedla, zdlabnem chleba. Musim pre nu varit zvlast ..ovocie, jogurt,polievky, teple jedlo. A tie prebalovania, kupania, chodenia po vonku, hranie sa a spievanie, domacnost..je to vycerpavajuce. O cviceni nie je uz ani rec..zvalim sa na zadok a odfukujem, ked zaspi. Keby mi manzel chodieval z prace o 16:00 domov, alebo o 17:00, tak sa utrhnem z retaze..ale takto? Neviem, ako to bude s dvomi, hehe.
Teraz konecne zaspala, takze si pustim DVD- Goyove prírzraky, a idem na bicykel..uvidim, kolko vydrzim
Potom pridem..páčko!!12. mar 2008- Sponzor fóra
evi..skus sa pravidelne stravovat,bez ohladu na to,ci mala spi alebo nieco robis..pravidelnou stravou aspon 5krat za den urcite zhodis..pohybu mas dostatok..este sa pokus aj spat,lebo aj v spanku chudnes..a nezabudni zaradit dostatok ovocia a zeleniny..ja som takto zhodila 5kil..
a teraz sa zas k tomu musim odhodlat..len pri tych liekoch sa to vobec nedalo..12. mar 2008Ahoj Evi, aj ja ti dám nejaké rady, teda také čo mne dali minulý rok vo fitku a schudla som krásne.
základ : jesť každé 3hodiny, vypiť min.2l čistej vody
Raňajky: nejaké vločky zaliate v mliekom, alebo jogurt...
Desiata : 1 pomaranč, alebo mandarinku, jablčko /nie banány/
Obed: mäsko so zeleninkou /najlepšie na prírodno, ale ako sa kto cíti/
Olovrant: vitalinea, abo jogurt
Večera: zelenina s tuniakom vo vlastnej šťave, alebo nizskotučný syr, alebo musli tyčinka, vločky
Rozdiel medzi jednotlivými jedlami 3hodiny. Viem, že sa to zdá hrozné ale dá sa to a fakt som schudla.
Normálne som človek chlebový a rožkový, ale keď idú kilá dolu......
A hlavne mi bolo povedané, že keď aj človek zhreší a dá si niečo na čo má chuť, netreba sa na dietu vykašľať ale počkať 3hodinky/po tej dobrote/ a normálne pokračovať dalej.12. mar 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
hehe, Jani, ved je to len vyrez jednej z tych svadobnych z albumu..ale dík.