Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
hehe, Jani, ved je to len vyrez jednej z tych svadobnych z albumu..ale dík.
Odpovedať
Ahoj Luko, tak som sa včera odhodlala a šla cvičiť :-D Samozrejeme prvé čo som počula, kde majú zákusky, a že som tam dlho nebola :-) Horšie pre mňa však bolo to, vidieť tie ženy s ktorými som začínala minulý rok cvičiť a oni neprestali cvičiť tak ako ja. ]-(, takže oni majú najhoršie zasebou a už si postavy len udržujú a ja začínam od začiatku :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Linduš, no hypotéku máme schválenú, dnes sme ideme zaniesť posledné papiere do banky a teraz čakáme, kým nám prídu peniaze. Do konca týždňa by mali byť. V pondelok sme podpísali kúpno-predajnú zmluvu. A teraz sa začínajú robiť projekty sietí. Takže sa to pomaly rozbieha ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Evi, ja som si všimla, že to máš zo svadobných foto, ale je veľmi pekná. Naozaj dobrý výrez ;-)
Odpovedať
Jani to ste riadne pohli s tým!! uprimne zavidim! Matusik na fotkach zo svadby vypadas v pohode..vsetky chudnete??:-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani tak to je super ....inak od 1,4 budeme kolegyne :-) zatial to tak vyzera
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je super... To treba nejako osláviť ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Violetka 1 - však pred svadbou som chudla, schudla som 4kg. a bola to moja ideál váha - 52kg Teraz som pribrala mám dobré 4-5kg naviac a to len preto, že muž mi nechal auto a ja sa vyvážam a v práci tiež len sedím. Pritom nie som človek, ktorý sa prejedá ale pohyb mi chýýýýýba a veľmi :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no uvidim po prvom dni ci budem mat co oslavovat :-D ale hadam ano
Odpovedať
keby som mala tvojich 57 kg, co mas teraz, bola by som táááák happy!!! Mávala som takú kedysi. Pred porodom som mala tú istú, co mam teraz, cize na povodnu som zhodila, ale to vies, tie tvary su uz podstatne ine po 13 mesacnom kojeni a vytahane brusko od mojej medvedice:-) 3,8 kilovej. To uz je holt tak. Pohyb aj mne chyba- myslim aj tak, ze sa rada hybem- sportujem, ale neda sa to. Mam malu od rana do vecera na krku. Muz bol vcera napr. prec od 7.00 - 21: 30. Riadna sichta aj pre neho aj pre mna. My tu nikoho z rodiny nemame, komu by som malu nachvilku dala. Vsetci su v ZA.
Odpovedať
ja viem, že to nie je veľká váha - 57kg, ale som krpatá meriam len nejakých 165cm a keď vidím ako mi rastie brucho, a boky. tak som z toho nešťastná. Chcela by som patriť medzi tie, čo nemusia zo sebou nič robiť a sú štíhle :-S A kde bývate???
Odpovedať
V Senci matusik..v lete Amerika suby- duby! Grily, kupanie, tavernicky na jazerach, teplo, vlhko, slnecno. Ale po zvysok roka- nuda na zabitie! Ja meriam asi 168 cm..a vaha..nooo...fakt mám?? 65kg. Vraj v norme..ale chcela by som velmi aspon 62. A akosi nejde a nejde a co som prestala kojit, drzi sa to ako fras!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
V Senci?? Tak to nie je práve najbližšie x-) A váha sa drží a nepustí??? Skúšala si trošku upraviť stravu??? Alebo ako poriadna matka, ktorá sa stará len o dieťa sa Ty stravuješ úplne biedne???
Odpovedať
urcite by to slo aj inak- ako to robim. Ale mala je fakticky certica pocas dna. A tak ked som uz fakt zhladovana a spomeniem si, ze som nejedla, zdlabnem chleba. Musim pre nu varit zvlast ..ovocie, jogurt,polievky, teple jedlo. A tie prebalovania, kupania, chodenia po vonku, hranie sa a spievanie, domacnost..je to vycerpavajuce. O cviceni nie je uz ani rec..zvalim sa na zadok a odfukujem, ked zaspi. Keby mi manzel chodieval z prace o 16:00 domov, alebo o 17:00, tak sa utrhnem z retaze..ale takto? Neviem, ako to bude s dvomi, hehe. Teraz konecne zaspala, takze si pustim DVD- Goyove prírzraky, a idem na bicykel..uvidim, kolko vydrzim:-) Potom pridem..páčko!!
Odpovedať
baby..no uz nepriberajme..a konecne zacnime chudnut.. mne tolko peknych veci stoji v skrini =-)
Odpovedať
evi..skus sa pravidelne stravovat,bez ohladu na to,ci mala spi alebo nieco robis..pravidelnou stravou aspon 5krat za den urcite zhodis..pohybu mas dostatok..este sa pokus aj spat,lebo aj v spanku chudnes..a nezabudni zaradit dostatok ovocia a zeleniny..ja som takto zhodila 5kil.. a teraz sa zas k tomu musim odhodlat..len pri tych liekoch sa to vobec nedalo..
Odpovedať
viete mi poradiť koľko sa platí záloha za šaty v kristíne? som sa nejako zabudla opýtať a chcem si ísť teraz zaplatiť len neviem koľko :-|
Odpovedať
Profilova fotka
caute: som tu tak narychlo... Matka, kde si ty prosim ta vzala 57 kg? ved si chuducka, ja mam tiez tolko a myslim si, ze vyzeras lepsie ako ja ;-)
Odpovedať
mame prestavku..utekam.. durni..je to 2t ;-) a ktore si si to vybrala?
Odpovedať
Profilova fotka
durni a ktore si si nakoniec vybrala :-) ?
Odpovedať
no asi tie rahmany ešte sa idem vlastne rozhodnúť len chcem dobehnúť cez obed tak asi tak ale možno to bude nakoniec nejaký uplne iný model :-D
Odpovedať
Durni, myslím, že v Kristíne je záloha 2 000,-sk ale nie som si 100% istá
Odpovedať
Diky za osvedcene rady Lea:-) Musim nieco uz robit..tesim sa na dovolenku a chcem byt pekna v plavkach. CO budete obedovat??
Odpovedať
ano v Kristine je zaloha 2000,-
Odpovedať
Ahoj Evi, aj ja ti dám nejaké rady, teda také čo mne dali minulý rok vo fitku a schudla som krásne. základ : jesť každé 3hodiny, vypiť min.2l čistej vody Raňajky: nejaké vločky zaliate v mliekom, alebo jogurt... Desiata : 1 pomaranč, alebo mandarinku, jablčko /nie banány/ Obed: mäsko so zeleninkou /najlepšie na prírodno, ale ako sa kto cíti/ Olovrant: vitalinea, abo jogurt Večera: zelenina s tuniakom vo vlastnej šťave, alebo nizskotučný syr, alebo musli tyčinka, vločky Rozdiel medzi jednotlivými jedlami 3hodiny. Viem, že sa to zdá hrozné ale dá sa to a fakt som schudla. Normálne som človek chlebový a rožkový, ale keď idú kilá dolu...... :-) A hlavne mi bolo povedané, že keď aj človek zhreší a dá si niečo na čo má chuť, netreba sa na dietu vykašľať ale počkať 3hodinky/po tej dobrote/ a normálne pokračovať dalej. :-D
Odpovedať
to by ma matusik zaujimalo, preco nie banan. Ved ten ma predsa skoro nulove kalorie. Taketo jedla, akopises, mi vobec nerobi problem jest, ani varit. Pozeram, ze k masku nie je ani ryza..fúú..:-)
Odpovedať
V banane je vraj najviac kalórií aspoň tak mi tvrdili, ovocie by sa nemalo jesť poobede ale len doobeda 8-) A ryžu??? K mäsu vôbec nie :-| , takže držím palce, ak sa rozhodneš :-D Dôležité sú tie trojhodinové odstupy. a s pohybom, ktorý ty máš za celý deň si myslím, že by to malo pomôcť :-D
Odpovedať
mati..tak ja som zacala rozmyslat a vpoho to slo..aj ked som si dala bielu coko vecer o siestej,tak sa nic nestalo..ked zhresis raz za cas,tak to sa da.. vio..babany maju dost energie..preto su vhodne pri strese..na skusky vzdy odporucaju banany a cokoladu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja sa tu práve napchávam koláčikmi a čítam si vaše rady :-D Normálne začínam mať výčitky svädomia :-N ale keď ja nevydržím bez sladkostí :-|
Odpovedať
mati..ale vecer si mozes dat jablko ako nahradu sladkeho ;-) inac..ja som sa vtedy hrozne naucila na skoricu..davala som ju aj do kapucina..a vraj je velmi dobra..znizuje chut do jedla.. :-) jani..neboj..ja som si dala kroasant.. =-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?