Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
lea veru ak si dam ja na veceru jablka a nato caj tak som napraskana
dnes si dam kuracinku s jablkom na veceru a zatym cajik......a som zvedava ci to vydrzim,ale musim,zajtra rano chcem mat na vahe 0,5 kila menej,lebo som sa zastavila...
uz mi klientka odisla lea,a pride jennifer....ale bolo super......dufam to super povie aj j....
12. mar 2008- Sponzor fóra
ahojte
Violet - ja som tiež také "malé pivo"mám nejakých 158 cm a váha... xixi no k výške nič moc
Kati - s tou akciou na svadbu Smaily - super nápad!to by sme ju dúfam aj potešili...
ja sa na stretko prispôsobím, aj keď vo štvrtok by som mala ísť cvičiťale kvôli vám to obetujem teda... xixi
12. mar 2008caute hladosky,teda chudnutelky
ja som sa prave vratila domov z nakupu..a bola som celkom dobra..kupila som dost zdravych veci,aspon si to teda myslim..ale dala som si kroasant,lebo tam nic poriadne nemali..ale mam dost jogurtov a syrov nakupenych..a samozrejme aj toaletak
a prasok na pranie..takze uz mozem aj prat
bam..urcite nebudes lutovat to jedno vymeskanie..s nami si tiez zacvicis..ustnu branicu12. mar 2008- Sponzor fóra
My sme v extraviláne. Už sa to celé začína riešiť. Zajtra idú všetci za starostom kvôli nejakej urbanistickej štúdii a už sa začínajú robiť projekty sietí. S tým vynímaním zatiaľ neviem, ako to ideme riešiť. Ale vraj my tam máme zatiaľ stanovenú cenu na nejakých 20,- Sk/m2. Tak to je v pohode.
13. mar 2008
asi tak Jani