Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
no dedinky a prímestské časti už aj ja poznám veľmi dobre. Najmä všetky voľné pozemky v nich
A zrejme aj ceny by som vedela porozprávať. My sme tiež boli na Strečne, v Terchovej, na Lietavskom hrade a v Súľove. Tento rok by sme chceli ísť na bicykloch na starý hrad Strečno. Už sa nám to snáď podarí
14. mar 2008- Sponzor fóra
daju sa robit oficialne iba na Strecne- to ti Fifi povie, my sme sa tam boli pytat pred svadbou, ale vzhladom na termin v decembri by sme museli slapat do kaplnky na obrad vsetci hostia hore briezkom a fotit sa da len na nadvori..Cize pri jednom mure. Za nemaly poplatok. Mne to prislo zbytocne, lebo peknych murov sa da najst aj zadarmo dost. Ale budiz!
Na staromhrade neviem, ako by si sa terigala v satachNa povazsky hrad detto. Uz potom len kastiele..Budatinsky zamok, ale neviem, kedy skoncia rekonstrukciu. A co tak fotenie pri konoch, pavoch..na starom koci na ranci pri ZA?
14. mar 2008No baby!! Co ste take vytrasene!? To my dvaja sme turisti proti vam , ako hrom. Presli sme cca 35 hradov a zrucanin- este ich ostalo aspon 30! Skoro vsetky narodne parky, kempingy so stanom, mensie a vacsie kopce..kadeco. Ked sa tak bojite na Dierach- boli ste v Slovenskom Raji??
Nam sa tam ohromne paci..hlavne po povodniach je to super, ked sa vsetko smyka a podrazky topanok sa pekne klzu po rebrikoch a ruky po skobach
))
14. mar 2008pozrite sem na sut. vodopad. http://www.tourist-channel.sk/sutovo/indexen.html..Ma výsku tusim 38m.
14. mar 2008v raji som bola ..aj som toho dost pochodila..ja mam akcnych kamosov..skyalpinisti a podobne tak casto prekonavam sama seba ked idem s nimi..ale vysky fakt nemusim....
posledna akcia bola fakt super ked som sa dala nahovorit na robenie komparzu pri nacviku evakucie ludi s lankovky na donovaloch14. mar 2008
ozaj, a posli aj ty mne nejaký kontakt. Zabudla som ti to napísať do IP