Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • Ja tiež rada chodím po prírode a predovšetkým po hradoch a zrucaninách. Ale výšky naozaj veľmi nemusím. Najmä rôzne priepasti, alebo okraje skál a podobne. V Raji sme neboli a dúfam, že ma drahý nezačne nahovárať, aby sme tam išli. Ja viem, že je tam krásne, ale ja sa strašne bojím šmyknutia sa a potom panikárim 😃

• Tak to radsej tam ani nechod..este si ublizis. Strach je zly🙂 Hrady a zrucaniny su tiez moje (nase) velmi oblubene miesta..Takze Jani- spolocna tema zase🙂

• hej ujovia k nam priliezli navlekli ma do sedacky a pustili dole 🤔
    jani uplne ta chapem 😉 ale zamky a hrady milujem najradsej mam Betliar a Krasnu Horku

• Sponzor fóra
  • Tak to si musíme všetky tri urobiť nejaký pekný výlet na nejaký hrad alebo zámok, alebo zrúcaninu 😵

• prave som na to myslela ze by sme niekde tu mohli ist... 🙂

• Ahojte kočky, čo dnes nie ste dietové ale turistické??? 😃 😃 😃

• Ahojky Matusik!!
    Lindus pripajam sa k tebe! Betliar je prenádherný..aj Krasna horka..suhlasim plne!! aj to mauzoleum je nadherne pri Horke. My sme stihli Betliar este perd ukradnutim tych bronzovych soch cernoskov z parku za zamkom.

• Betliar??? Tam som nebola, ale ak tam je naozaj tak pekne, musím mužíčkovi povedať 🙂

• Ahoj Mati, dnes sme zvolili aktívne diétovanie... Chudnutie pohybom 😃 😃 😃

• Všímam 🙂 práve som si dala cez google Betliar a vyzerá to krásne 😎

• http://www.betliar.sk/ 
    matusik na inspiraciu....je to dole ako je roznava...a inak su tam krasne jaskyne 😉

• Zatial len po pamati,a le aspon ma clovek lepsiu naladu v tomto dazdi. Fakt Jani, Betliar je zatial moj Top 1, z tych kde sme boli.

• Vyzerá ako z rozprávky 🙂 a boli ste už na Spiši???

• Veruze boli- niekolko krat🙂))))))))))

• Super, že??? 😃

• Sponzor fóra
  • ja este na zakladke...a minule som isla okolo ked sme isli na svadbu do Kosic 🙂

• Ja som šla okolo Spišského asi pred 1,5 rokom. Aj sme sa chceli zastaviť, ale boli sme s vedúcim na služobke a nejako nám už nevychádzal čas. Ale tam sa chcem ísť tiež určite pozrieť. Keď som ho videla z cesty, úplne ma dostal...

• Na svadbu do Košíc??? Tak to riadna štreka 😛

• Jani, bola raidna pitka v KE, co?.)) Na vychode je viacero krasnych hradov.

• viol myslis ..na svadbe? ani nie na vychodiarsku svadbu to bolo celkom slusne....len cesta bola fakt dost unavna

• Takze ziadne vzruso😞 Ja som sa zucastnila par akcii na vychode s kamaratmi vychodiarmi a bolo to brutalne🙂)

• ja naj svadbu co som zaila taku brutalnu .zvyky, a vsetko k tomu bola na myjave 😃

• ahojte 🙂
    tak ja som do nedele sama doma, drahy si s kamaratom bude uzivat tu:
    http://www.hotel-hubert.sk/home.php?action=index
    spolu sme tam boli uz dva krat, tak som urobila dobry skutok a nechala som ist chlapcov samych, dufam, ze budu posluchat 😃
    aby som sa zajtra nenudila, tak idem pomahat na akciu Unicef cely den

• A čo išiel zapíjať slobodu 😃 ????

• ale nie 😃
    to ma pobyt z prace, kazde tri mesiace dostanu ti, co splnia dost neludske kriteria, ale kedze mam doma workoholica tak co je to pre nho..vraj je na plane wellnes, tenis, a tak....no a vecer v bare si viem predstavit, ale ma smolu, musi byt slusni, lebo tam budu ludia z firmy, takze hned by bonzovali 😃

• jej, nasla som kocku, co bude mat rovnake saty:
    http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=1228561&vReferer=

• No Luko a doknca ma aj podobnu tvar a strih vlasov ako ty!! sila!!

• ano 😃 ona ma svadbu v aprili tak sa mozem ispirovat 😉

• fakticky sa podobae.keby som nevedela, ze to nie si ty, tak si myslim, ze si to ty🙂

• luko ..asi nejaka tvoja ceska dvojnicka 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov