caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
jasne, maju uzasne poznavacie zajazdy, teda myslim ze uz ja nie len poznavacie, napr. nas sen je Kuba, a to jedine cez Bubo, vsak pokukaj na ich stranke (ked hodis do googlu :-) ), ale oni robia tusim take dlhsie tri tyzdne a tak, ale mozno uz maju aj klasikus pobyty
no ja hadam cosi take,kde je moznost aj cosi vidiet..pripadne hotel,ktory ma blizko historiu :-)
by som sa tam len nudila..cele dni na plazi..to nie je pre mna..kedze ja sa neslnim :-N
my sa inak uz druhy rok chystame v zime do Egypta, tak som zvedava, ci nam to konecne vyjde, to akoze mimo svadobnej cesty, to by uz bola riadne posvadobna
ahojte ;-) tak joj nechytam ale fifi? co by tam robila? teda mozno....a neprezradila nam..... :-D :-D
ja mam dnes len pazravy den,lebo som cely den doma,ked vonku bolo strasne......
a zajtra cely den od 8-21,00 som na praktiku...ach jaj......nemam rada pondelky,vzdy su take dlhe.....
ale hadam tam skocim obcas na net.....a skocim aj do tej parfumerie kupit vsetko na svadbu-myslim makeup.......co som mala na sebe v sobotu..... :-D
my ideme do sardinie na svadobku ale az v maji.....a na buduci rok sme planovali do thajska...ale nasli sme krasny obrazok z ostrova Mauritius.....a to by bola dovolenka....... :-N :-) ;-) ach jaj..... :-D
bolo tam nieco o mladomanzelskych pozickach a pustili video zo svadby... s vyhladom na kopce a mne sa zdalo, ze je to fifi.....a pozerala som teraz aj jej fotky tu na mojej svadbe a ak to nie je ona, tak jej manzel ma dvojnika
:-))) Tak ju vyspovedame, ako sa tam dostala:-)) Ved aj my mame videa zo svadieb:-)))
Ja sa s jedenim trosku krotim..zacala som papat viac zeleniny. Teraz chrumem slane mandle prazene. Bohvosky dietne :-N
ja chrumem dietne chrumky...no zeby tiez take dietne? :-N :-N :-N
ale cely novy tyzden budem drzat len koktejlovu bielkovinovy dietku co mam vyskusanu uz na sebe.....
ziadne dobroty nebudu..... ;-)
no do tv sa clovek moze lahko dostat..... :-N :-D ja som bola prave v Mnichovskej TV....lebo nas natacali u nas v studiu s jennifer..... :-N no vazne sranda......necakala som to.... :-N :-N