Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
ale ano, uz som to spominala, ale bolo to asi davno
fotenie lanovkou bol manzelov napad, tak sa dohodol s kamaratmi vo Vratnej, ze to zrealizujeme, oni nam pripravili super prekvapko, ze nam to tak pekne ozdobili, pripravili sampanske a fotenie s medvedom.... ale chceli sa trosku zviditelnit, tak zavolali Jojku - ze tak trosku kvoli reklamke, ci by nam to nevadilo... no co sme mali povedat, ked tam stal nachystany vysmiaty kameraman
17. mar 2008- Sponzor fóra
dobre, diki, ale neboj to stihneš ja som sa tiež bála a mala som strašidelné sny a nič som nestíhala ale nakoniec to dobre dopadlo. Som sa naučila riadiť sa heslom mojho manžela, vždy to nejako dopadne ... a má pravdu. Inak ja som tiež chcela ísť na svadobnú cestu do egypta ale nakoniec sme boli v španielsku, manžela by som do egypta nedostala.
17. mar 2008Ja viem, ale ked tie dni tak neskutočne letia. Nestíham nič, len spať a robiť.
Aj keď musím povedať, že si zájdem prečítať, ako sa máte, ale už nemám síl sedieť pri Pc a písať. Teraz sa trápim s daňovým priznaním. Tak som si povedala, že ťuknem. Ozaj, Ty máš narodky!! Tak všetko najlepšie, nech sa Vám svadbička vydarí, už sa Vám to pekne kráti. Nás čakajú tento rok tri svadby, dvoch kamarátov sme navnadili a už to chcú skúsiť...
17. mar 2008
Kati: aj ja si to idem pozriet
teda ci sa tam pretrcal viac moj manzel, teda aky herec