Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
kocky dostali sme prvy svadobny dar: od Michalovych rodicov, plastove okna, vraj o tri tyzdne pridu urobit :-D tomu sa hovori prakticky darcek :-D
Odpovedať
No teda!! Aj my by sme brali taký dar..aj posvadobný- okná potrebujeme na prerábku ako soľ!!
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je fakt super darcek... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, Luko, tak to je naozaj super praktický darček ;-) :-D Kati, aj ja sa pripájam ku gratuláciám. Prajem ti najmä veľa zdravíčka, to ostatné už príde spolu s ním. Hlavne nech je zdravie ;-)
Odpovedať
katka aj ja ti prajem aby si bola vzdy stastna a aby kazdy tvoj den bol vynimocny..... ;-) luko super darcek :-D
Odpovedať
Ahojte kočky, kto to má dnes narodky??? :-D Všetko najlepšie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
leatea ma narodky ;-)
Odpovedať
to: Leatea prajem Ti všetko najlepšie, veľa zdravíčka, šťastíčka a lásky, nech nemáš na tvári nikdy vrásky :-) Všetko naj, ale hlavne nech ti svadba dopadne podľa tvojich predstáv :-)
Odpovedať
no sme sa potesili, planovali sme ich az o rok, este by nam niekto mohol kupit dvere :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a nam niekto zrekonstruovat dom....to by bol svadobny dar :-D
Odpovedať
nam by ho mohli kupit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no vidim ze v daroch mame jasno a este najaku svadobnu cestu extra speci :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
No kočky, vy teda vôbec nie ste náročné :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani ano sme take poskromnejsie ;-)
Odpovedať
baby, teda, ste fakt dobré 8-) :-D A takto vrtuľu do zadku a lietať nič?? :-D nenáročné, ste teda fakt :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa potešili aj obliečkam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa potesim hoci comu a hlavne nech pridu ti co ich tam chcem.... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby tak ja zajtra frcam do anglicka..tak vela nepiste aby som stihla vsetko precitat :-N a prajem vam vsetkym krasnu velku noc....odychujte, uzivajte si polovicky, a malo kupacov! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Liduš, tak pekný výlet... Pekne si to tam vychutnaj a pozdrav Anglicko ;-) A najmä sa odtiaľ vráť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
budem sa snazit :-) aj tebe pekny predlzeny vikend :-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.zilina.sk/index.php?page=u... zaujimave ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je zaujímavé, len či to tam zapasuje :-N
Odpovedať
ahojky! Aký máte deň?
Odpovedať
ahojte ;-) no teda, zilinsku stranku pozerame takmer kazdy den.....a toto teda som necakala..... :-N no ta nasa Zilina uz teda vazne sa meni na kamenne mesto...... :-N este stastie ze kocikovat budem v mnichovskych parkoch........ :-D :-D :-D v Ziline neni kde......a asi ani nebude kde...... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
veru to sklamalo aj nas :-( skoda pekneho namestia .... inak paci sa vam stranka ziliny? robil moj manzel :-D
Odpovedať
šikovný:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Evi: dakujeme :-D :-D
Odpovedať
fifi manzel? super....... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
smaily: ano, ja nie som do programovania... inak sledujete, ake mame dnes v ZA aprilove pocasie? ]-(
Odpovedať
ahhojte baby..tak uz som doma :-D o rok starsia =-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?