Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
jej, ja by som bola stastnaaaaa :-D my sme uz trocha snazili, ze sme si obcas nedali pozor, ale zatial nic :-( no verim, ze do roka a do dna mimi bude najneskor :-D
Odpovedať
nam sa nedarilo 9 mesiacov intenzivneho "snazenia", a to som mala predtym tri mes. vysadenu HA. Ale presne na moje narodeniny som otehotnela konecne. Skoda, ze to , ako som si planovala , ze ako toraz drahemu originalne oznamim sa zrutilo akurat vtedy, ked som to zistila. Pri druhom sa uz ale polepsim :-D. A co ty Leus- ty si od nas mladsia..ty sa este neponahlas asi.-) Ja som chcela do mojej 30. dieta na 100%. Takze sa mi to splnilo. Buduci februar by si drahy predstavoval dalsiu oslavu mojich narodenin, hihi.
Odpovedať
no ja budem mat 29 tak myslim ze na prve je uz najvyssi cas. inak ten pocit, ze teda uz by som dieta chcela sa dostavil prvy krat az po mojej 27micke, predtym som mala ine plany :-D ale pravdou je, ze to som bola este s byvalym priatelom, takze je fajn, ze som sa neponahlala ;-) vio takze sa uz bude pracovat na duheom? ;-)
Odpovedať
No drahy by aj chcel, ved aj ja, ale mam trosku strach. Sladka nevedomost pri prvom:-D Mna to pochytilo okolo 26-27 tiez. Ja uz 29 mám, malá má 16 mesiacov. Neboj, dockate sa ruzoveho anjelika, vsetko ma svoj cas a osud.
Odpovedať
ja mam teraz tehotnu kolegynu...a to je lekari povedali, ze moze otehotniet jedine zazrakom alebou umelym oplodnenim....ona si uz myslela, ze ma rakovinu prsnikov (boleli ju mesiac nenormalne) tak si spravila asi po dvoch mesiacoch test a ze // :-D
Odpovedať
vio..hej deticky potrebuju dobru a plnohodnotnu stravu..aj sestra vyvara malemu.. tu cernoskovi davaju same somariny a vsetko mu mixuju,to bude mat coskoro dva roky :-N ja dieta zatial neplanujem..a za take 4roky staci..aby som do 30 mala prvy porod..tak chcem :-) ale ak sa podari rok skor,nebudem proti :-D no teraz nehrozi..
Odpovedať
tak mi ideme na navstevu, pa pa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caveskii len vaas obe zdraviim, ked uz vidim, ze tu svietite ;-) co nove? ;-)
Odpovedať
ahojte zilincanky.... :-D no dnes sme uz kupili nejakych 20 sviecok na svadbu....ale na stoly.....inac tych sviecok uz veru mam dost... :-D dnes to zas leti....inac nam pocitac dnes tak zblbol,ze vobec ale vobec ani nezasvietil...hoviadko....zatial ide,tak som objednala svadobnu sviecu :-N :-D poznate tu krasnu basnicku o svadobnej svieci? vcera som ju na fore niekde nasla.... :-) ;-) je krasna a budeme to mat na svadbe......papapa ;-)
Odpovedať
ahoj smaily..no napis tu basen ;-) ja som dnes bola celkom sikovna..upratane,nakupene,vyprate,osprchovana som uz..este vyfukam hlavu a spravim francuzsku manikuru a vecer cosi nachystam na zajtra a den bude za mnou 8-) :-N
Odpovedať
lea,no teda...my este ideme na sv.omsu o 20,00 :-D aj my sme boli dnes sikovni,upratane,navarene,pojedene,nakupene.....a plus vyhodila som velmi vela veci zo svojho satnika....konecne :-N :-D uz sa musim obliekat ako pani,no nie? :-D :-D :-D tu je basen : ;-) Svadobná svieca rozpráva... :-) V den výrocia vášho sobáša zapálte sviecu. Je to symbol, ktorý osvetluje a sprevádza. Postupom casu vám bude pripomínat, co ste si slúbili. Svieca vášho svadobného dna vám šepká do ucha: Videla som to. Môj plamienok tam bol, ked ste si podali ruky a jeden druhému ste darovali svoje srdce. Som viac než len obycajná svieca. Som nemý svedok v dome vašej lásky a nadalej žijem vo vašom dome. V dnoch prežiarených slnkom ma nepotrebujete zapálit. Ale ked budete prežívat velkú radost, ked už bude na ceste dieta alebo na nebi vášho života zažiari iná krásna hviezda, vtedy ma zažnite. Zapálte ma, ked nadíde noc, ked do vás vtrhne búrka, ked dôjde k prvej hádke, ked budete ticho pre nieco trpiet: zažnite ma. Zažnite ma, ked bude treba urobit prvý krok a vy nebudete vediet, ako na to; ked bude treba nieco vysvetlit a vy nenájdete slová; ked sa budete chciet objat a vaša náruc zostane ako ochrnutá: vtedy ma zapálte. Môj plamienok je pre vás jasným znamením. Hovorí vlastným jazykom a všetci mu rozumejú. Som sviecou vášho svadobného dna. Vážim si vás. Nechajte ma planút vždy, ked to bude potrebné, až kým ma obaja budete môct spolocne zhasnút. Iba vtedy vám vdacne poviem: Dovidenia nabudúce...
Odpovedať
idete na vzkriesenie? ja pojdem az zajtra na slavnostnu omsu..ja ostatne moc nezvladam..pri velkom mnozstve ludi.. a ta basnicka sa kedy hovori?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ano,ale my mame pri nas kaplnku taku malicku,kde je vzdy len par ludi.... ;-) a plus, v nemecku ludia velmi nechodia...ale v centre su dnes preplnene kostoly.... ta basnicka sa hovori ked sa zapali sviecka,bud v kostole po obrade,alebo niekedy inokedy na hostine...... my chceme v kostole po obrade zapalit sviecku,popri tom chcem aby kamos hral na gitare a jeden to cital....... bude to velmi pekne....a velmi to spestri..... :-) pekny vecer prajem, zajtra moj mily vecer robi, ach vecer som nerada sama doma......co uz...... tak potom asi budem na nete,lebo mame aj mileho pc a na nom mam net....ked tato sunka nepojde... papapa ;-)
Odpovedať
pekne sviatky teda ;-) papa
Odpovedať
ahojky :-) tak sme doma z navstevy, som bola pozriet nase trojtyzdnove buduce krsniatko...no cely otec :-D :-D :-D mala je zlatucka, uz aby sme aj my take mali...ale ked mi kamoska rozpravala, ako sa vobec nevyspi, tak som to este prehodnovovala :-D :-D :-D
Odpovedať
ahoj luko..takze este vacsie chutky mas :-D no moja sestra to riesi na smeny :-) raz ona s malym,raz tato..len ona dlho nekojila..
Odpovedať
no jej priatel robi na smeny v praci takze to maju hold tazke a este preraba barak, vs obotu sa stahuju do noveho, takze sa to moc neda....ale mala za to stoji :-)
Odpovedať
jasne..segra to mala tak podobne..ale vzdy,ked mal svagor dva dni volni,tak jej pomahal..takze kopec starosti pre oboch..no tie deti za to stoja :-)
Odpovedať
sme sa smiali, lebo ked ju dali drahemu tak ju drzal ako keby v tej perinke bola bomba a nie dieta :-D :-D :-D
Odpovedať
no to poznam :-D :-D :-D chlapi sa toho riadne boja :-D ale ked uz maju to vlastne,tak je to pohoda ;-)
Odpovedať
bola som dnes v Poluse pozerat nejake svadobne topanky, ale bieda, zato v Batovi mali take krasne jarne topanocky, ze som mala chut tam rozbit celu vyplatu...ale ovladla som, ze, ved uz som ju aj tak davno minula :-D
Odpovedať
ta ty si :-D :-D :-D :-D ja na tie svoje stale cakam :-S
Odpovedať
tpezlivost ruze...pardon topanky prinasa :-D a uz nejako dlho chodia, nie???
Odpovedať
no cakam na vratenie seku..a vraj ho uz poslali..takze pockam este chvilku a uvidim..lebo ma to nebavi..fakt ]-( a ty uz mas svadobne topanky?
Odpovedať
nie...ja tak v maji nabehnem a nejake kupim :-D :-D :-D si verim, co :-D :-D :-D
Odpovedať
ale teraz ma napadlo ze buduci tyzdnen su tu svadobne trhy v Poluse, tak mozno kuknem aj tam
Odpovedať
a co za trhy to su? inac..chces vysoke opatky?
Odpovedať
nie, nechcem vysoke opatky, ale musim mat, aby som tie saty nevliekla :-| ale ja zvladnem seckooo pre krasu :-D
Odpovedať
no ja presne tak isto..pre krasu sa musi obcas aj trpiet :-N
Odpovedať
no len u nas je problem, ze drahy sa kvalifikoval v praci na medzinarodnu konferenciu, ktora bude na Havaji a stale to posuvali az to posunuli na koniec augusta...takze bud tam nepojde (co by ma velmi mrzelo, lebo tak skoro nic take exkluzivne nezazije) alebo pride nadoraz....co by bola sila, ze v den svadby...draha trcim este na letisku...a pritom uz mal byt dva dni doma....tak teraz sa modlim aby to este posunuli na september
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?