caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no treba si naozaj popozerat...ja sa v tych parametroch sice nejako zvlast nerozumiem, ale snad drahy vybral aj s kamaratom dobre...zapajam, montujem a instalujem ale ja :-D
ani nie...hlavne teraz musi drahy zaplatit dane...to bude placu :-D :-D :-D a v aprili musime ist zajednat ubytko pre hosti a hlavne navleky. V maji su na rade obrucky a v juni asi draheho oblek a moje saty popolnocne. No a este v aprili zacinam zhanat zavoj...ak sa nastvem, tak si dam len tiaru alebo bielu stuzku
no chcela by som jednovstvovy a dlhy.... asi takto nejako by to mohlo vyzerat:
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php…
aj ked ten vyzera na dve vrstvy :-N
ale na hostinu by som ho asi dala dole, vsak by sa asi plietol po nohy :-D alebo taky podobny len kratsi...neviem, ci to riesit cez ebay, ale ja som skor zdatnejsia v nemcine a ako v AJ a je to pre mna spanielska dedina |-|
ano..tak popozeram ;-)
...skusala...krasny ...stal 5tis.....tolko nedam uz len z principu ale pojdem tam v aprili a popytam sa aj na ine
ty uz tusim zavoj mas, nie? 8-)
ja to nechavam na kamaratov mojim, Michalovi daju peniaze, ale to su uz vacsinou otcovia rodin, moju su slobodni :-D takze od nich asi dar, neviem si predstavit ze najlepsia kamoska by mi dala peniaze....ona donesie urcite nieco originalne skor na pamiatku ako funkcne...
tak ake dary pises? :-D
no ved to..ze dostat od kamosky peniaze mi pride divne..ale zas som jej poradila,co by sa hodilo..a este jej dam link,ze nech sa inspiruje :-)
take somarinky :-D pohare,misky,vazy,taniere,uteraky..
luko my by sme radi pozemok a dom.....lebo skoro vsetky drobnosti uz mame pocas 3 rocnej spol.domacnosti....
:-D :-D
ale nezaskodi aj rychlovarny hrniec.....pekne vinove pohare.... ;-)