Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • no to moc nepospis 😴
    teda, mne je to malo

• no uz sme si predbezne dohodli termin...

• mne to staci..vies,rada nakupujem o tomto case..uz som si objednala vahu 😃
    a kedy to bude?

• Sponzor fóra
  • chichi
    6.9.08, ale este neviem co nam povedia v kostole, ci to bude vobec mozne
    zajtra chcem volat na matriku a na farnost
    ..lebo domov pojdeme az na zaciatku juna, ak nebude treba ist skor..

• v priebehu tohto tyzdna chceme dohodnut aj restiku, teda zhruba pozistovat ceny a ubytko

• matrika ma cas..min mesiac pred..my ideme v aprili az..takze pohoda..
    hlavne tu faru vybav..kludne aj napis mail..ja som pisala..
    a kolko ludi chcete mat,a kolko planujete ubytovat?

• max 30 ludi, ja 15, priatel 11-12
    ubytovat chceme, resp musime 😃 17 vratane mna

• som zvedava ako sa zatvaria na fare, ked im poviem, ze az v juni prideme, ale dovtedy by som chcela absolvovat nejake nauky tu v uk

• no ked si kuknes zilinsku stranku,tak tam mas pekne aj restiky a hotely..tam najdes kontakty a web stranky..kludne kukni v ramci volna..a napis aj maily..urcite odpisu..
    ja som momentalne v kontakte s tym mojim penzionom..ked cosi chcem,potrebujem,tak pisem 😃
    no to by malo byt v pohode..nam hovoril,ze ideme skoro..a v ktorom kostole to chcete?

• v zavodi 🙂 neviem, ci si spominas, som ti raz pisala do ip

• tam budeme mat aj my 😎 tak ti odporucim napisat mail..a potom zavolat 😃
    myslim,ze je to stranka farnost-zilina

• predbezne by sme chceli hostinu tu http://www.villanecas.sk/
    ale neviem ako s nimi dohodneme ceny 😠

• dakujem ti za ochotu 😵
    uz som z teba tahala trosku rozumi chichi 😃 a poradila si mi dobre, v predbeznych info mi to pomohlo
    co hovoris na restiku?

• no pekne miesto si teda vybrala..a skus kuknut novy hotel boss 😉

• kuknem...

• Sponzor fóra
  • ja musim napisat mail do restiky,ze kedy mozeme dobehnut dohodnut menu 😬 aj skupine mi treba napisat..
    ale super je,ze uz DALSI tyzden letim na svk 😎 😎 😎

• v tom vyberani ma prsty priatel
    ma rovnake meno 😃 😃
    celkom fajn 😬

• 😃 😃 😃
    no my budeme mat zrejme lacnejsie ubytovanie ako stravu 😬 uvidime,co si vyberieme..ale dostali sme dobru zlavu na ubytko 😎

• som zvedava ako sa to vyvrrrby nam 😞 ak hodia brutalnu cenu, tak to presunieme inam..
    uz mas saty?
    budes vyzdobovat aj kostol? ak si dobre spominam budes to mat v Zavodi...

• no skus toho bossa teda este..len neviem,ako je to s ubytkom zas..
    my to mame v teplicke a som spokojna..pri 80ludoch by to boli teda riadne palky 😠
    saty MAM rezervovane..ale idem kuknut este novu kolekciu 😃 mi pisali,ze im dosla.. 🙂
    ale saty vsetci uvidia az na svadbe..neprezradim,ktore si obleciem..kedze stale nie som pevne rozhodnuta 😬 🤔
    no rozmyslala som nad vyzdobou do kostola..a dnes som vymyslela jeden kvet a stuhu..taka jednoducha,ale velmi pekna 😎

• to budete mat aaaale mnoho ludi, aj ich budes vsetkych poznat? 😃
    nevies kolko by vysla jednoducha vyzdoba kostola, len masle na lavice, mozno navleky na stolicky a praca? nevies niekoho poradit?
    kde si si vybrala saty? ozaj, kolko sa pohybuju ceny?
    ja som nasla kristinu a danicu na webe, ale najlepsie je saty vidiet... 🙂

• no moju rodinu by som mohla..a cast zenichovej uz poznam 😃 😎
    no asi si to budes robit sama,alebo to das nejakej kamoske spravit..zvacsa sa tam da ist to vyzdobit den predtym 😉 to ale treba potom zistit..rataj tak cenu tisic..to by malo byt viac nez dost..ved pockaj..ak sa ti zapaci ta moja,tak poziciam 😃 som nasla cosi take vcera na nete..len som obrazok nesiahla..
    saty mam z kristiny..
    este skus elegantstitch celkom pekna ponuka..no a ked si vsimnes moj album,tak mam tam vacsinu salonvo..nikol,amelia(oproti tescu),stitch,danica,kristina..a dalej uz si nepamatam 😃 😬
    inac..este dagmar sa ti moze paci,ale nemaju stranku..potom hella..ta ju ma..dalej je vraj novy salon pri hotely boss a v makyte mas este jeden
    saty su do 10t..ale najdes aj za 3t..zavii od toho,co chces..myslim,ze danica ma az do 13-4t..ale to bude tym,ze ma francuzsku kolekciu..

• videla som tvoj album, len som nevedela odkial su tie ktore saty 😕
    ja som bola v tej novej, ked som bola naposledy doma, ale nic ma tam nezaujalo 😞 v kristine som bola len po vizitku, viac som nestihala, mala by byt uz nova kolekcia, nie? ale zatial som ju na nete nenasla...
    ale pocula som, ze kristina ma the best of... 😬
    Kati, vies, ja nie som velmi zrucna vo vyrobe vyzdoby, ved ani na auto zatial neviem co dat... ty uz mas nejaky napad??? 😎
    priatel dnes, ze vsak si vyzdobu na auto urobime sami 😃

• vsak ja este nemam nic, dufam, ze to stihneme.. 🤔

• snazila som sa pisat k prvemu modelu, z ktoreho salonu su nasledujuce saty..
    kristina dostala san patrick..a ze uz budu s vleckou..supeeer 🙂 🙂 🙂
    no je velmi dobra..ale zavisi,co chces..napr. niekto si vyberie aj v nikol alebo dagmar..aj stitch je stale dobre na tom..
    no na auto sa este uvidi..da sa vacsinou pozicat zo salonu alebo z kvetinarstva..takze to zistim v aprili,ked pridem domov..ze odkial budeme mat a co budeme mat 😃
    ak chces len stuhu,tak to je jednoduche..inac to pozicanie nie je zas tak drahe..okolo 500sk sa mi zda..
    no co potrebujes..napis a poradim,ci sa da nejak lahko obstarat.. 😉
    ja obzeram prave to spodne pradlo..no super ponuku maju 😃

• a kde obzeras????

• no je tu reklama na tejto stranke saxana..tak som klikla zo zvedavosti..musim pozriet,ci maju aj obchod niekde v meste..ak nie,objednam z netu 😃 uz teraz cakam velky balik z quelle..akurat dalsi vacsi balik mi pride tu z avonu,co som dnes objednala..a este dalsie tri zasielky..jedna velmi dolezita 😬 😃 😃 😃

• nieco taketo: http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=1248675&vReferer=%2Falbum%2Findex_basic.php%3FvOffset%3D0%26vOrderBy%3D1
    uplne jednoduche
    aku budes mat kyticu? ja rozmyslam nad tulipanmi, su moje najoblubenejsie 😵
    ale neviem, ci je to spravna volba, moc dlho nevydrzia..
    nepoznas dobru vizazistku? neviem kam by som sa sla namalovat... 😛
    kadernicku mam svoju, tak dufam, ze sa na niecom dohodneme v juni 😬

• ty si este vacsi maniak ako ja 😃

• no tieto zas nie..nico troska insie..bude kvet a asi stuhou spravena masla..tu pouzili organzu alebo cosi take..
    ja budem mat modre ruze v kombinacii s bielymi 😎
    a malovat by mali v margaret..v aprili tam skocim,ze co a ako..budu ma tam hned aj cesat..takze dve muchy jednou ranou..len nechty dam robit niekde inde..
    ani neviem preco ma to pochytilo..ale zas dost veci je na svadbu..teda vacsina..ak neratam tu vahu a nejake oblecko pre mna 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Drevené dekorácie na svadbu.
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov