Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
kde je margaret? uz mas s nimi nejaku skusenost? vyzdobu si budes robit sama? ozaj, ty si bez draheho v uk? my sme tak fungovali dost dlho, na dialku, som rada, ze uz sme spolu x-) aj nechty si chcem dat spravit, kedze sa neviem dopracovat k peknemu vysledku s mojimi ]-( ale len nieco jemne topanky chcem pozriet v uk, snad sa nieco podari aj priatelovi oblek a topanky, nieco mrkneme v Londone 8-) este si musim pozistovat nauky v Uk, ale snad to bude bez problemov..
Odpovedať
no este nie..zatial mi robili len melir a bola som spokojna..ale chcem sa tam dat namalovat teraz..ze skusku by som mala za sebou,lebo potrebujem cosi na moje kruhy pod ocami kupit..a poradit sa ohladom par veci..kedze sa budeme fotit az v nedelu.. vyzdubu mi robi jedna baba.. sama som tu..a som spokojna..aspon mozem nakupovat :-D po svadbe pride.. ja vsadim na francuzsku u jednej sikovnej baby..videla som ju pri praci a vyzeralo to super.. ja som prave nasla a rozmyslam,ci to kupit..lebo akcia je len do konca mesiaca :-D http://www.saxana.sk/images/bellydanc...
Odpovedať
noooooooooooooo, kazdopadne ocaris :-D ja si musim pradlo vyskusat, lebo hocijaka podprsenka mi nesedi
Odpovedať
a budem to musiet zvolit aj podla svadobnych siat nevies ci v kristine ponukaju aj svadobne oznamenia?
Odpovedať
no ten isty problem mam aj ja..ale toto je ako triko,takze to by sa dalo :-D inac,uz asi viem,co si dam pod svadobne saty..este podpiru pod popolnocne a moze byt.. v kazdom salone by mali mat aj oznamka..oni urcite maju..ale skus pozriet do katalogu firiem a pozriet priamo vyrobcov ;-)
Odpovedať
som pozerala, ale nic nas nezaujalo :-. vsak nieco vymyslime, najprv zacneme od fary a od restiky :-p
Odpovedať
zatial sa s tebou rozlucim, night night x-) super sa s tebou kecalo, verim, ze aj nabuduce :-D sladky snicok ;-)
Odpovedať
no skus cez google ;-) to ano,ak bude fara a restika,tak potom to dalsie uz pojde lahko..taze zajtra poctivo vypisovat maily :-D
Odpovedať
rozkaz pan kapitan :-D snad to pojde lahko :-D sladke snicky..
Odpovedať
aj ja pojdem..lebo rano nevstanem :-D :-N hadam zaspim,zas mam tolko toho v hlave =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte vsetky no ako ste prezili velku noc.... :-)
Odpovedať
Ahojte rodáčky... :-) :-) potrebovala by som info...budcvi týždeň nás čaká už 1. predmanželská náuka, konktétne v meste na fare..viete mi povedať, čo nás vlastne čaká , ako dlho to trvá a na čo sa máme pripraviť...máme trošku z toho obavy...diky...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojky, je tu niektorá stálica?.-) AKo po voľných dňoch zarezávate? Katherine ja ti neporadím- my sme nechceli v kostole, takže možno ostatné.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj vio no ako velka noc? ja celkom v pohode ;-)
Odpovedať
ale dalo sa..len mangel ma osprchoval vo vani a potom este flaskou oblial v obyvke. AKo silen dobre urobil, tak sa rehotal, dobre mu to padlo:-) a ty?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola v anglicku tak som bola uchranena ale vcera som sa vratila tak mi to priatel vynahradil dvoma hrncekmi 8-( :-)
Odpovedať
no pokial ti studenu vodu nestriekal na hlavu a vlasy a tak rovno vo vani, tak to sa dalo prezit.-)) Mna bolo pocut asi na cely panelak. Akurat som donatierala malej detsky stolik zltou farbou a ked sa zobudi, pojdeme von na nakupy. Idem si kupit dake vitaminy, soms trasne unavena.
Odpovedať
Profilova fotka
jarna unava je tu aj ked vonku aspon tu to skor vyzera na vianoce..... :-|
Odpovedať
tu svieti slnko aje nejakých 8 stupnov. Ma byt pekne od stvrt do utorka. Mali by sme prist do ZA nieco robit na dome..snad nebude prsat, musime zakladat vatru a palit stare haraburdie z garaze.-)
Odpovedať
Profilova fotka
ide prerabat dom ci stavat novy nejako si to nepamatam?
Odpovedať
aj- aj. U svokrovcom horne poschodie pre nas urobit a to druhe sa uvidi, ako budu financie a chut. Pozemok mame o dom dalej, ako maju dom svokrovci.
Odpovedať
Profilova fotka
takze ides k svokrovcom byvat?
Odpovedať
ano- bohuzial to inak nejde. Uz sa "tesim", ako sa po 9 rokoch samostatneho byvania zase nastahujem k niekoho rodicom. Ak to nebude klapat, tak to poriesime potom, co a ako.
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to bude riadna zmena ale ved ako vravis uvidis a bude :-)
Odpovedať
veru tak..nechcem sa uz tolko trapit dopredu, ze co a ako. Mozno budem milo prekvapena..svokra je po mozg. porazke, ona sa velmi potesi, ked bude mat malu pre radost doma. vzdy sa na nu pyta a spomina stale
Odpovedať
Profilova fotka
ved to ..nikdy nevies ako bude moze to byt aj viac nez fajn ;-)
Odpovedať
katherine nemusite mat obavy, nic zleho sa vam tam nestane :-D bude to prednaska o komunikacii...budete sa len rozpravat.....pohoda. no u nas su snehove prehanky...hroza..... violetka to teda je vazne zmena...ale nikdy clovek nevie.....niekedy sa stane,ze ocakavame horsie a je lepsie.... ;-) prajem pekny den
Odpovedať
ahojte baby moje..tak som spat z prace.. katherine,moja sestra to ma uz za sebou a na prvej nauke sa predstavovali a hovorili dovod,preco sa rozhodli vziat si prave toho,koho si vybrali..a potom sa len rozpravali a pocuvali knaza..mali aj nauky s manzelskymi parmi a ti zas rozpravali o detoch a niektorych takych rodinnych veciach..ale da sa zvladnut ;-) muma..aj ja som bola a este aj som v uk :-D vio..tak si si to odniesla asi aj za malu :-p a neboj,rychlo postavite a budete zas byvat sami ;-) inac..dnes mi prisli mandle v cukre a srdiecka..su suprove x-) x-) x-)
Odpovedať
ahojte ;-) ja len na skok som sa prisla postazovat, tak som uspesne spojazdnila LCD aj DVD, dnes nam prisli robit nejake upravy a chceli urobit nejaku fintu aby sme mohli sledovat kablovku aj na malom TV, ktory sme dali teraz do spalne, a ked vybrali snuru z DVD, zistili sme, ze ten spoj z DVD je zly, lebo tam vypadava taky kolik...no absolutne smajdacky urobene a dvd stalo 11 tis ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( inak ono islo, lebo som uz skusala aj nahravat, ale radsej to vymenime, lebo sa potom hrosil signal a preco by som mala mat doma za tie peniaze vadny produkt....teraz si kupte novu vec, hroza, znacka je Philips, ale vraj to s tym nesuvisi, lebo tie suciastky a snury vyrabaju zas ine filmy a dvd moze byt dobre, a sucastika na prd ]-( jaj tak rozmyslam, cim si spravim naladu
Odpovedať
oprava:firmy
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?