Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
kati, planujeme max do 30 ludi... ale mozno bude menej (ja budem mat 15, priatel od 11 do 15)... :-D nebudeme pozyvat rodinu, ktoru vidim len raz za rok ak vobec... kati aky si mala dnik?
Odpovedať
to ano..to mas pravdu..ja sa snazim to iste.. v praci bolo tak celkom dobre :-) konecne..
Odpovedať
karticky na stol si ides vyrabat sama?
Odpovedať
ake karticky..menovky myslis? tak tie urcite..budu netradicne..az budu svadobne fotky,tak uvidis..skor nepoviem :-p
Odpovedať
aj my sme pozývali len tých, s ktorými sa stretávame... nepozvem predsa tetu, ktorú uvidím prvý krát na svadbe, nie? :-D Kati, to som teda zvedavá na tie menovky... :-p
Odpovedať
vsak to, vidiet niekoho prvy krat na svadbe :-o a pozvat niekoho len preto co povie rodina sa mi velmi nechce, obzvlast ked si to budeme platit sami nooooooooo, myslela som menovky :-D aj ja som zvedava na tie tvoje Kati vy ste mali ake bam.. ? ja som premyslala, ze budu rovnake ako oznamenie o svadbe, teda este uvidime ake vyberieme.. :-N este treba co najskor vybavit fotografa, kameramana a DJ, vsak? no zacneme pracovat hned ako nam na fare potvrdia termin..
Odpovedať
ahojky, nejake news? :-D
Odpovedať
bam..a kolko ste tych hosti mali? no budete milo prekvapene :-o
Odpovedať
lei kedy ides domov?
Odpovedať
hej, hej slniecko aj tí sú dôležití veru... :-N my sme nemali žiadne menovky... som nestíhala =-) 8-( zatím papapa... idem kukať CSI 8-)
Odpovedať
ok papa bam.. ;-)
Odpovedať
slniecko..nase budu ladit s vyzdobou 8-) :-p bam..pekny vecer.. mi dnes pisali z avonu,takze vahu odoslali 8-) uz sa tesim x-) x-) x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte ;-) tak ja som dnes do 21,30 na babyssitingu a tak asi az do piatku.... lea prisla uz domov na sk belgicka cokolada......to som rada.... uz sa tesim na vikend......zajtrajsok verim rychlo ubehne....a v sobotu musime uz najst a kupit pre mileho oblek.... ;-) :-)
Odpovedať
ahoj smaily..mam pre teba dobru spravu..topanky uz maju na sklade..chces ich teda objednat?
Odpovedať
jeeej a to tie?myslim co si mi ako posledne ukazovala? :-) ja pridem domov po 22,00 a ak pojde pc hned zapnem net a icq ;-)
Odpovedať
http://www.bhs.co.uk/mall/bhsstore/cu... tie,co nemali v tom obchode..
Odpovedať
ano tie su tiez super...mozes objednat,ale stihnu prist? :-)
Odpovedať
pozerala som,tak by nemal byt ziadny problem..do piatich dni by som ich mala mat ;-)
Odpovedať
lea tie botky su famooozne x-) x-) x-)
Odpovedať
luko aj ty chces? :-D :-D
Odpovedať
no ja budemmusiet mat asi vyssi opatok....kazali mi dost vysoky k satam, tak snad sa nezabijem vo svadobny den este :-D
Odpovedať
smaily..objednane..takze ratam,ze do konca dalsieho tyzdna su tu ;-)
Odpovedať
ja zas sa urcite nechcem zabit v svadobny den,preto nizsi opätok :-D
Odpovedať
no len ja by som asi pristupila saty...vsak tam pojdem o mesiac kupovat zavoj,t ak si ich skusim aby som vedela aky najmensi mozem mat
Odpovedať
no ja chcem vyssi..aby som lepsie vyzerala :-D :-D :-D hadam to vydrzim :-N
Odpovedať
lea dakujem,uz som doma.... ;-)
Odpovedať
no super..takze uz v bezpeci ;-)
Odpovedať
:-D veru.....ved niekedy stretnem tolko individui......vecer v metre.... ;-)
Odpovedať
ti verim..ja to stretavam v priebehu celeho dna :-N :-D
Odpovedať
to Lea: uz mi odpisal :-D nemal by s tym byt problem, ale dispenz budeme musiet ziadat tu, tak si to zajtra obvolam :-D kazdopadne ma potesil a hlavne ma dobry pristup :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?